GeKo - Pią 24 Lut, 2012 he he przy pierwszych numerach, można powiedzieć że odzyskałeś połowę wartości wyjściowej.martin.h - Pią 24 Lut, 2012 Pierwszy numer 5,95 zł. Chciałem wyrzucić na makulaturę, ale dałem ogłoszenie na Autoklubie i poszło qbus - Pią 24 Lut, 2012 Nie mam skanera ;]
a tak serio to dziewczyny wspominaja o tym ze Jacek im logo zaprojektowal.Mick - Sob 25 Lut, 2012 Jolka Żuk - ładne zdjęcie z sesji
to ona opowiada o Jacku Czajku roj - Sob 25 Lut, 2012 dawać skany Bonczek - Pon 27 Lut, 2012 Idź do kiosku - fota na początku artykułu robi robotę speed555 - Pon 27 Lut, 2012 Od rajdu Świdnickiego na trasy rajdowe (po zdegradowaniu licencji do RPP) wraca Łukasz Kalicki w 206 RC czuje że kilku kierowców zostanie wyleczonych i zobaczy gdzie ich miejsce w szeregu 106 - Pon 27 Lut, 2012 gruuuuuuuboooo bedzie czuje ze zapowiada sie mega tlusty sezon w rpp
i bedzie sie z kim gonic GeKo - Pon 27 Lut, 2012 Dokladnie.
Miało być nudno a w tym sezonie a zapowiada się ciekawie
-Mularczyk
-Knopt
-Kalicki
-Kubat
-Ogryzek
Pewnie o kimś szybkim zapomniałem.speed555 - Pon 27 Lut, 2012 Radek Pogan jeszcze sie zapowiada (choć z jego humorami to róznie bywa) ale czuje że Łukasz Kalicki go zmotywuje i cały sezon pojadą:) W każdym razie bedzie grubo:)
Od jakiegoś czasu olałem rajdy ale czuje że w tym sezonie bedzie trzeba odziedzić wiekszość eliminacji Chyba że mi sie coś pokryje ze Scirocco R Cup bo musze jechac na każda eliminacje:/CHRZANEK - Pon 27 Lut, 2012 Może mnie ktoś wprowadzić w temat: kto to jest Kalicki.
Sory ale to juz nie moja epoka... Gdzieś mi umknęła ta postać.speed555 - Pon 27 Lut, 2012 Rajd krakowski 2004 - 5. miejsce w generalce , 110-konną Micrą 1,3 na seryjnej skrzynii itd. a wtedy poziom ppzm był 5 razy wyższy niz teraz.
W każdym razie usłyszycie o tym gościu w tym sezonie martin.h - Pon 27 Lut, 2012 Tomala też pewnie będzie chciał powalczyć CHRZANEK - Pon 27 Lut, 2012
speed555 napisał/a:
Rajd krakowski 2005 - 5. miejsce w generalce
A no w tamtych latach to takie rzeczy się zdarzały.
ponad 100KM w micrze to raczej nie mało (jakiś samochód ex Mazur Motorsport ? ).
Były rajdy że cinquecento było 10 w generalce na 60-70 samochodów... Ostatni raz to chyba Kamil Suma wbił sie centem w top 10.
No ale mowa była o Kalickim zatem czekam co pokaże.GeKo - Pon 27 Lut, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Może mnie ktoś wprowadzić w temat: kto to jest Kalicki.
Jedno z moich ciekawszych ujęć tamtego dnia.
Nie obrobnił się do końca, ale nie skończył na dachu lub w rowie jak większość która tam nie dała rady.
Najlepsi byli łotysze, jebli rolkę, zgubili tylne koło. Gliniarz chciał ich zatrzymać za metą stop ale jak sam powiedział "spierdolili mi "