no name - Śro 03 Paź, 2012 To echo czy nie edytujesz postów Bonczek - Śro 03 Paź, 2012 Też napierdzielam Ciechanka właśnie, a potem wjeżdża Budweiser z Czech Cartoon - Śro 03 Paź, 2012 Dziś kupiłem nową Łomżę- Podkapslowe - zobaczymy co jest warta
Ja polecam bourbon Western Gold z lidla, ma wspaniały zapach i smak bardzo podobny do Jim Beam za połowę ceny. No i w odróżnieniu od szkockiej można pić bez coli, nie odrzuca tak zapachem i smakiem
Nawet butelka i etykietka bardzo podobna zefir - Śro 03 Paź, 2012 spoko jest jeszcze fajna jest taka 8 letnie z LidlaBarejka - Czw 04 Paź, 2012 martin.h, krol wysokoprocentowych napojow wyskowowych was79 - Czw 04 Paź, 2012 Tabletki mi nie pomagają na przeziębienie, więc pije po raz pierwszy od iluś tam miesięcy coś mocniejszego. Otwarłem ballantine's kurde, ale mi to nie smakuje Dobrze, że mam to za freeEmerytRs2 - Czw 04 Paź, 2012 masz tego więcej?? Chloru - Czw 04 Paź, 2012 martin.h, do szkockiej bez coli trzeba dorosnąć Ja mam odwrotnie - burbony raczej z colą, szkocka z lodem albo odrobiną wody.Cartoon - Czw 04 Paź, 2012
was79 napisał/a:
Dobrze, że mam to za free
jeśli ustalisz dobrą cenę sprzedaży to pomogę Ci się go pozbyć was79 - Czw 04 Paź, 2012 Hurtowych ilości nie mam, a raczej szeroki wybór różnych alkoholi, które dostałem w ramach tzw. wdzięczności , a których nie przepijam, bo nie lubie niczego co ma >15% no name - Czw 04 Paź, 2012
was79 napisał/a:
Otwarłem ballantine's kurde, ale mi to nie smakuje
No widzisz, a większość musi...PiTT - Pią 05 Paź, 2012 za Waszą namową zaraz po pracy odwiedziłem Lidla... tak się składa że mam po drodze do domu
zdecydowanym krokiem powędrowałem w środkową część sklepu gdzie na półce znalazłem ostatnie 2 butle polecanego trunku
w drodze do kasy chwyciłem za pepsi i z wypiekami na twarzy pognałem do domu
mając na uwadze poprzednie opinie, wybrałem wśród mojej porcelanowej zastawy, szklaneczkę z wytłoczeniami Jim Beam
2 kostki lodu, na 2 palce alkoholu, reszta dopełniona pepsi, niestety nadal jestem na szczeniackim etapie rozcieńczania
co do smaku... jest nieźle, szczerze mówiąc lepiej niż przewidywałem
nawiązanie do Jima jak najbardziej słuszne
w podobnej cenie można jeszcze w Żabce wyrwać Williama Lawsona którego ostatnio chwaliłem, ale na chwilę obecną w tym pojedynku zwycięża Western Gold
zdrówko!
zefir - Pią 05 Paź, 2012 ta łiski jest spoko na lodzie serio, bardzo delikatna