ile za 4 x Max Sport'y w średniej mieszance 185/55 R14 ?
dolaczam sie do pytania kamil - Czw 22 Gru, 2011 ale spokojnie... Mick, zanim ten post zobaczy, przeliczy, skalkuluje to będzie styczeń Mick - Czw 22 Gru, 2011
Nie ma w tej chwili opon na stanie w maxsporcie...
Czekam na odpowiedź co do cen, jakie będą od stycznia czyli od kolejnego zamówienia.
Nie myślcie sobie, że o Was zapomniałem
Ale na przyszłość proszę o maila, łatwiej mi odpowiedziećfaldzip - Pią 23 Gru, 2011 Spoko, mnie tam sie nie spieszy bo pewnie w styczniu sliki i tak sie nie przydadza kamil - Pią 23 Gru, 2011 a ja na sezon będę potrzebował, ale nie wiem czy brać w twardej czy średniej mieszance ?Mick - Pią 23 Gru, 2011
kamil napisał/a:
a ja na sezon będę potrzebował, ale nie wiem czy brać w twardej czy średniej mieszance ?
To zależy Kamilu czy nastawiasz się na jezdzenie tylko jak będzie trmp powyżej 15-30 stopni czy tez w niższej temperaturze.
Generalnie proponował bym twarda ze względu na to ze jeździć będziesz raczej po torach a nie krótkich odcinkach specjalnych
Tak jak pisałem wcześniej dam znać jak mi odpisze maxsportkamil - Pią 23 Gru, 2011 to ja zapisuje się na twardą Przem_106 - Pią 23 Gru, 2011 Do kazdej oski stosuje się zawsze opony o roznych twardosciach na osie przod-tył.
Np przod twardy, to tył sredni lub przod sredni a tył miękki.
Mick masz info dla mnie?M - Pią 23 Gru, 2011 Miszcz, ja też się zapisuje na 2 sztuki 15" 205 twardej u Mickakamil - Pią 23 Gru, 2011 Przem_106, no tak byłoby idealnie, ale boję się, ze zjadę za bardzo przód i nie będę mógł podmienić opon na osiach. A nie wiem czy stać mnie będzie w tym sezonie na dwa komplety slicków, więc optymalnie chyba jeden na identycznej mieszance ? No chyba, że z doświadczenia wiesz, ze spokojnie dam rade na takim zestawie o jakim piszesz przejechać 4-5 torów w sezonie.Janusz - Pią 23 Gru, 2011
kamil napisał/a:
że z doświadczenia wiesz, ze spokojnie dam rade na takim zestawie o jakim piszesz przejechać 4-5 torów w sezonie.
nikt Ci tego nie powie, ponieważ to zależy głownie od tego jak jeździsz jednni potrafią kilka sezonów na oponach oblatać, a innym przydałyby się nowe na każda pojeżdzaweGeKo - Pią 23 Gru, 2011 Mick, ile korektor siły hamowania
-dzwignia
-pokrętło
Jednoobwodowy.kubas - Pią 23 Gru, 2011
GeKo napisał/a:
Mick, ile korektor siły hamowania
-dzwignia
-pokrętło
Jednoobwodowy.
Z dźwignią same drogie są... Z pokrętłem taki jak mój rrs jest dość tani Mick - Pią 23 Gru, 2011
kubas napisał/a:
GeKo napisał/a:
Mick, ile korektor siły hamowania
-dzwignia
-pokrętło
Jednoobwodowy.
Z dźwignią same drogie są... Z pokrętłem taki jak mój rrs jest dość tani
Dokładnie tak jak pisze Kubus, RRS pokrętło to jest wilwood bez znaczka wilwood