To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)

anjas - Pon 18 Kwi, 2011

hej, to jednak mierzyliście czasy?
Myślałem, że to takie chooyowo-warszawskie... ;) :D

mi - Pon 18 Kwi, 2011

mierzyliśmy, owszem, acz nie był to najważniejszy punkt dnia.
GeKo - Pon 18 Kwi, 2011

Janusz, ty niewdzieczny plugawy pomiocie :rotfl: a kto Ci powiedzial ile nadmuchac w opony co :D ?
anjas - Pon 18 Kwi, 2011

mi napisał/a:
acz nie był to najważniejszy punkt dnia

a to przepraszam

Janusz - Pon 18 Kwi, 2011

mi napisał/a:

Yeap. Wygląda na to, że pobiłeś Michoolowy rekord: 42.08s

tak, podobno organizator nie był na to przygotowany, ale ostatecznie budzet zebrał i wielki ogromniasty puchar ma dotrzeć do mnie poczta ;D ;D

a pamięta ktoś jaki czas miała to zdłubane bmw 328 na pełnym slicku, ten znajomy adego ?? 40,xx czy 41 z nie dużym hakiem ??
GeKo napisał/a:
Janusz, ty niewdzieczny plugawy pomiocie :rotfl: a kto Ci powiedzial ile nadmuchac w opony co :D ?

oz Ty...;p i tak upuściłem jeszcze do 2.0 na gorącym :D

słuchaj a ten Heniek nie chciałby jakiej reklamy na moim zderzaku umieścic na moim zderzaku w zamian za program z marchewkami... bo wydech robi robotę (choć nikomu się nie podobał) ale brakuje napierania moim zdaniem :d wiesz cos ala "marchewy sponsoruje......" ?? :D

mi - Pon 18 Kwi, 2011

to chyba to:

mi - Pon 18 Kwi, 2011

eeee - teraz patrzę na to, co wkleiłem i jakieś mega dobre warunki musiały być, a czasy do tabelki nie wpisane.

mi napisał/a:
to chyba to:

tak to to, Lato 41.81..

mi napisał/a:
eeee - teraz patrzę na to, co wkleiłem i jakieś mega dobre warunki musiały być, a czasy do tabelki nie wpisane.

raz ze było cieplej, wiec lepiej asfalt kleił... a dwa ze tor byłw duzo lepszym stanie... i można było bardziej po tarkach atakować... pamiętam jak tam gdzie prostowałem focusem to teraz clio przekopywałem piasek ;/

bizon - Pon 18 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
bizon napisał/a:
niezle czasy panowie, widze, ze musze potrenowac :D

no ale to nie za bardzo ma podejście do waszych czasów ;p bo ten zawijasek raczej sporo czasu was kosztował ;p

w sobote nie jezdzilem swoim, a w zeszlym roku jezdzilismy na tej petli co wy i niestety moj czas wyglada slabo przy was, choc sie troche pousprawiedliwiam, ze to przez waszego kolege z krc (niebieski sport na blachach SB chyba), ktory zrobil piaskownice na torze :D

Bart - Pon 18 Kwi, 2011

aleś nawrzucał zdjęc Bart :rotfl:
dobra slick przed wyrazowem:

slick po wyrazowie

a oto i królowie zycia

bizon - Pon 18 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
slick po wyrazowie

czizus, co wyscie tam robili :D

Bart - Pon 18 Kwi, 2011

na ytrc póki co pojawiły się 2 (słownie: dwa) zdjęcia, na obu jest ta sama ścierka, wkleiłem to ładniejsze :>

ps. ładnie z rabarbarem wyszedliśmy :faja:

Franek - Pon 18 Kwi, 2011

Bart, koniecznie rób pimpa.
Kupiłeś w Polsce, czy od wroga?
Mega się jaram tą alfą!

bizon napisał/a:
czizus, co wyscie tam robili :D

ja w sumie zrobiłem może z 20kółek...