HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)
anjas - Pon 18 Kwi, 2011 hej, to jednak mierzyliście czasy?
Myślałem, że to takie chooyowo-warszawskie... mi - Pon 18 Kwi, 2011 mierzyliśmy, owszem, acz nie był to najważniejszy punkt dnia.GeKo - Pon 18 Kwi, 2011 Janusz, ty niewdzieczny plugawy pomiocie a kto Ci powiedzial ile nadmuchac w opony co ?anjas - Pon 18 Kwi, 2011
mi napisał/a:
acz nie był to najważniejszy punkt dnia
a to przepraszamJanusz - Pon 18 Kwi, 2011
mi napisał/a:
Yeap. Wygląda na to, że pobiłeś Michoolowy rekord: 42.08s
tak, podobno organizator nie był na to przygotowany, ale ostatecznie budzet zebrał i wielki ogromniasty puchar ma dotrzeć do mnie poczta
a pamięta ktoś jaki czas miała to zdłubane bmw 328 na pełnym slicku, ten znajomy adego ?? 40,xx czy 41 z nie dużym hakiem ??
GeKo napisał/a:
Janusz, ty niewdzieczny plugawy pomiocie a kto Ci powiedzial ile nadmuchac w opony co ?
oz Ty...;p i tak upuściłem jeszcze do 2.0 na gorącym
słuchaj a ten Heniek nie chciałby jakiej reklamy na moim zderzaku umieścic na moim zderzaku w zamian za program z marchewkami... bo wydech robi robotę (choć nikomu się nie podobał) ale brakuje napierania moim zdaniem wiesz cos ala "marchewy sponsoruje......" ?? mi - Pon 18 Kwi, 2011 to chyba to:
mi - Pon 18 Kwi, 2011 eeee - teraz patrzę na to, co wkleiłem i jakieś mega dobre warunki musiały być, a czasy do tabelki nie wpisane.Janusz - Pon 18 Kwi, 2011
mi napisał/a:
to chyba to:
tak to to, Lato 41.81..
mi napisał/a:
eeee - teraz patrzę na to, co wkleiłem i jakieś mega dobre warunki musiały być, a czasy do tabelki nie wpisane.
raz ze było cieplej, wiec lepiej asfalt kleił... a dwa ze tor byłw duzo lepszym stanie... i można było bardziej po tarkach atakować... pamiętam jak tam gdzie prostowałem focusem to teraz clio przekopywałem piasek bizon - Pon 18 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
bizon napisał/a:
niezle czasy panowie, widze, ze musze potrenowac
no ale to nie za bardzo ma podejście do waszych czasów bo ten zawijasek raczej sporo czasu was kosztował
w sobote nie jezdzilem swoim, a w zeszlym roku jezdzilismy na tej petli co wy i niestety moj czas wyglada slabo przy was, choc sie troche pousprawiedliwiam, ze to przez waszego kolege z krc (niebieski sport na blachach SB chyba), ktory zrobil piaskownice na torze Bart - Pon 18 Kwi, 2011 Janusz - Pon 18 Kwi, 2011 aleś nawrzucał zdjęc Bart
dobra slick przed wyrazowem:
slick po wyrazowie
a oto i królowie zycia
bizon - Pon 18 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
slick po wyrazowie
czizus, co wyscie tam robili Bart - Pon 18 Kwi, 2011 na ytrc póki co pojawiły się 2 (słownie: dwa) zdjęcia, na obu jest ta sama ścierka, wkleiłem to ładniejsze
ps. ładnie z rabarbarem wyszedliśmyFranek - Pon 18 Kwi, 2011 Bart, koniecznie rób pimpa.
Kupiłeś w Polsce, czy od wroga?
Mega się jaram tą alfą!Janusz - Pon 18 Kwi, 2011