niestety nie moge się nawet przejechać, bo nie jestem w stanie nacisnąć sprzegła .... twarde w chuj zajebisty short shifter ma i wentylowane fotele, czyściutkie w środku, pełne serwis, książka, nowe tarcze klocki ...... wersja Limited rzeczywiście 001/0130 wyślę jutro martinowi Vin to zoooobaczmy co to za wynalazek, ale kur.wa jest faaaaajne itr 911 - Pon 09 Maj, 2011 najs
Wpadnę jutro pomacać i pogadać o tych szwajcarach.
ps. jak nie możesz jeździć to chętnie Cie przewiozę tą evką Anonymous - Pon 09 Maj, 2011 Konrad może będzie mnie woził
jutro będę od 11:30, bo na 9:30 mam rehabilitacje Anonymous - Pon 09 Maj, 2011 Gaydek - Pon 09 Maj, 2011 Lubię to! Anonymous - Pon 09 Maj, 2011 jest faaaaaaaaaaaaaaajne miły plac nam się robi aż szkoda sprzedawać ale mamy już inne rupiecie na oku itr 911 - Pon 09 Maj, 2011 ok będę po 12roj - Pon 09 Maj, 2011 Marcel, a ten Clio Sport, o który pytałem już jest u Was do obejrzenia?kamil - Wto 10 Maj, 2011 Szwajcarzy non stop mają jakieś wersje limitowane. Najczęściej limitowanie polega na wersji wyposażenia i własnie tabliczce znamionowej tak czy siak kocham tą fure.
Martin, pisał o limitowanej wersji Extreme i nie jaki Karol (znany w środowisku z posiadania Porsche i Lotusa) własnie takiego miał i było to na początku naszych studiów czyli chyba rok 2000. Ogólnie posiadanie wtedy vti to było marzeniem ściętej głowy, a ten kolo miał 400 km evo...z kierownicą po lewej na kewlarowych progach i listwach pod zderzakami. No cóż, każdy następny samochód już nie był dla mnie tak fajny jak wspomniane evo extreme .Anonymous - Wto 10 Maj, 2011 tak tak znamy Karolka itr 911 - Śro 11 Maj, 2011 Karol K... i jego gt2
Marcel jutro mam jakiegoś chętnego na oglądare opc więc modle się oby poszła
Jak się sprzeda to może się dogadamy z tą waszą evą bo wpadła mi w oko nie powiem Anonymous - Śro 11 Maj, 2011 czyli ładna jest sztuka Anonymous - Sob 14 Maj, 2011 panowie we wtorek bede miał na sprzedaż WILLYAnonymous - Sob 14 Maj, 2011
Niski fajnyyyyyyyyyyy i w poniedziałek jedzie do naprawy japońskie ferrari