To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [T] Bytom - miasto które kocham...

martin.h - Pią 03 Cze, 2011

mi napisał/a:
chodzi o tory tramwajowe. W Bytomiu mamy ich dość sporo, przejazdy są nieco dziurawe. No i teraz tak: jeżdżą jak wariaci, rajdowcy yebani, a gdyby tak bardziej dziczo, czyli spokojniej i oszczędniej - wibracji byłoby mniej, więc i kamienice by stały długie lata. Łapiesz?

Tia, widziałem jak wracaliśmy ze spotu z Agory jak zapiąłeś boka Sieną to aż gruz leciał spod kół :]

Jacek - Pią 03 Cze, 2011

martin.h napisał/a:
mi napisał/a:
chodzi o tory tramwajowe. W Bytomiu mamy ich dość sporo, przejazdy są nieco dziurawe. No i teraz tak: jeżdżą jak wariaci, rajdowcy yebani, a gdyby tak bardziej dziczo, czyli spokojniej i oszczędniej - wibracji byłoby mniej, więc i kamienice by stały długie lata. Łapiesz?

Tia, widziałem jak wracaliśmy ze spotu z Agory jak zapiąłeś boka Sieną to aż gruz leciał spod kół :]

dodaj jeszcze że w lusterku...

martin.h - Pią 03 Cze, 2011

Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
mi napisał/a:

A jak, to dowód na to że patrzę w lusterka :faja:

Jacek - Pią 03 Cze, 2011

oj ty Marcinie :>
Anonymous - Pią 03 Cze, 2011

martin.h napisał/a:
Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
mi napisał/a:

A jak, to dowód na to że patrzę w lusterka :faja:

Jacek - Sob 02 Lip, 2011

real fighter from Bytom

martin.h - Sob 02 Lip, 2011

Widzę, że sezon kąpielowy w Bytomiu rozpoczęty :faja:
Ryba - Sob 02 Lip, 2011

:lol2:
zefir - Sob 02 Lip, 2011

jakis forfiter wyszedl :D
mi - Sob 02 Lip, 2011

jajebe - piękna okolica! Piękny pan! Piękne miasto!
EmerytRs2 - Sob 02 Lip, 2011

ale kurcze ulica prosta i równa :jupi:
Kryha - Nie 03 Lip, 2011

Za XX lat:

"Tatusiu, a co masz tam na plecach, bo takie nie wyraźne... "

Jacek - Pon 04 Lip, 2011

eee tam..dziarka jak dziarka..
każdy rysuje sobie co tam lubi..POLONIA JEST W JEGO SERCU widać i chój

Yarko - Pon 04 Lip, 2011

jaki kurde profi studio tatuażu o_O oczywiście ławeczka do wyciskania musi być obowiązkowo !
martin.h - Nie 17 Lip, 2011