jezeli chcesz mnie przyjac na swoje nowe komnaty jako wspolokatora to mozemy taka inwestycje przemyslec Jacek - Wto 01 Lut, 2011 hehe, tak jak Bart juz kiedyś pisał. Całkiem przyzwoite mieszkanie w poniemieckiej porządnej kamienicy kosztuje tyle co dobry murowany garaż w Warszawie.
POLONIAAAAAAAAA BYTOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bad-i - Wto 01 Lut, 2011 ciekawe czy hondy sie podepna pod Maxy w generalce (z tego co wiem to beda przynajmniej 3).
I ciekawe czy Ngrupowe Lancery ze zwezka 30ka beda zaliczane do N grupy GeKo - Wto 01 Lut, 2011 wszystko zależy od drajwerów Bad-i - Wto 01 Lut, 2011
GeKo napisał/a:
wszystko zależy od drajwerów
biorac pod uwage ze nie bedzie Chuchaly i Zawady w CTRach to ciezko widze szanse Hondy na podium.
Jezeli mialbym w chwili obecnej obstawiac to chyba Hankiewicz w Maxie pozamiata.Mick - Wto 01 Lut, 2011 A wiesz już na pewno, że Murzynek będzie jeździł w RPP i to w dodatku C2R2?Jacek - Wto 01 Lut, 2011 czarne w rajdach co za czasy....
zastanawiam się też jakie będą nowe kolory kombinezonów, bo mam fjne nklejki na aucie i może pod kolor bym coś dobrałBad-i - Wto 01 Lut, 2011
Mick napisał/a:
A wiesz już na pewno, że Murzynek będzie jeździł w RPP i to w dodatku C2R2?
Na pewno to Kopernik nie zyje
Odnosnie Hankiewicza tak slyszalem - z drugiej strony mysle ze nie odpusci takiej szansy na wygranie Pucharu.CHRZANEK - Śro 02 Lut, 2011 WIem z dobrze poinformowanych źródeł że Hankiewicz rozważał starty w RSMP.
Jeżeli jest realna szansa na zwycięstwo w RPP to zapewne pojedzie tym co będzie najlepsze do wyboru (czyt. FULL WYPAS)Przem_106 - Śro 09 Lut, 2011 Aktualne info na temat Lotosu. 37 zalog w RSMP i 25 w RPP. Rajd napewno jedzie. Lista w piątek.Bad-i - Śro 09 Lut, 2011
Przem_106 napisał/a:
Aktualne info na temat Lotosu. 37 zalog w RSMP i 25 w RPP. Rajd napewno jedzie. Lista w piątek.
To i tak duzo, bo bylo łącznie 44 jakis czas temu. Mam nadzieje ze zlapie wiekszy mroz i spadnie snieg, bo w innym wypadku polowa "osiek" zostanie tam do wiosny 106 - Śro 09 Lut, 2011 25 w rpp