To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...

GeKo - Nie 31 Maj, 2009

Loko na suchym mam jeszcze zmierzone Adriana 43,6 . Kurde, ale ciasno 5 aut w 1sek. Patrząc mocowo to Loko chyba najładniej
Tomcat - Nie 31 Maj, 2009

Shit fak shit fak fak, ale żałuje że nie mogłem pojechać... Dawno nie jeździłem po Wyrazowie i już mnie mocno ciśnie na zrobienie 70 km po torze :P Jeśli w lipcu ktoś zorganizuje tam wyjazd, to się piszę (o ile znowu coś się nie wysra w aucie).

PS. Dlaczego nie ma zdjęć mojego klona w akcji ?

k-mart - Nie 31 Maj, 2009

JIMEK napisał/a:
czy to na prawym nie tim strick ktorego tak wielbi sukinkot?

http://www.finalgear.com/...e-of-the-stigs/

strick - Nie 31 Maj, 2009

mi napisał/a:

szczotka morderca

Pokarała Was moja mietła :P

Ale przynajmniej chusteczkami sie dzieliłem ;)

Jacek - Nie 31 Maj, 2009

[b]Loco [b]ja ani razu na czas nie jechałem po mokrym także nie wiem jak się znalazłem na liście?
jak już zacząłem to zawsze kkogoś obruciło albo coś tam się stało i jakoś później nie podchodziłem do pomiarów na mokrym

mi - Nie 31 Maj, 2009

tak se myślę, że mój pug + wahacze i koła Dżona (albo Dżona pug z moim silnikiem, wydechem, heblem i amorami z tyłu - jeden pies) + NarcyzS3 i 41.XX w zasięgu :>

...a muszę tu powiedzieć wprost, że postępy Januszka nieco mi zaimponowały. Gdyby jeszcze tylko nie jeździł niespiesznym szpachlowozem - mógłby klepnąć całkiem niezły czas!

qbus - Nie 31 Maj, 2009

kurde zaluje ze nie przyjechalem chociaz towarzysko... niestety przez czerwcowy wyjazd na rajd polski mam mocno ograniczone wszystkie wypadki w ostatnim czasie... widze ze bylo zajebiscie i w lipcu jak tylko termin spasuje postaram sie stawic :)
Loko - Nie 31 Maj, 2009

jacek czajka napisał/a:
[b]Loco [b]ja ani razu na czas nie jechałem po mokrym także nie wiem jak się znalazłem na liście?
jak już zacząłem to zawsze kkogoś obruciło albo coś tam się stało i jakoś później nie podchodziłem do pomiarów na mokrym

Na liście są po prostu wszystkie najlepsze czasy które były zmierzone moim telefonem i są w nim zapamiętane, bez wnikania czy ktoś jechał na czas czy nie jechał na czas. :) Pomiary gdzie kogoś obórciło, poślizgnął się czy coś ktoś go zblokował były od razu kasowane.

Dla Ciebie mam zapisane 1.07,34; 52,51; 52,97; 55,01

W oficjalnej tabeli, która jest w dziale klubowym, nie będzie twojego czasu, bo rozumiem że nie chcesz żeby tam był :)

Jacek - Nie 31 Maj, 2009

spoko może być... :*
Janusz - Nie 31 Maj, 2009

mi napisał/a:
...a muszę tu powiedzieć wprost, że postępy Januszka nieco mi zaimponowały.

dziekuje, to był mój drugi w życiu wypad na tor, i jaka kolwiek jazda na czas :D w postępach bez wątpienia pomogły zimowe treningi, które jednak troszkę kosztowały :D

generalnie kto ie był ten buła :D mam nadzieje ze do następnego upalania będę miał jakiegoś fura :devil: aha loko czas miałem 45,04 ;p

M - Nie 31 Maj, 2009

Foty fajne aż żal dupe ściska
michool_vt - Nie 31 Maj, 2009

mi chciał przyatakować leona

obczaił rowa :D

ale leon był czujny, szybko wstał i zacisnął poślady

Anonymous - Nie 31 Maj, 2009

Czy następnym razem ja tez mógłbym zostać powiadomiony o wyjeździe ??
M - Nie 31 Maj, 2009

Przeciez tu pisze w tym temacie wszystko
GeKo - Nie 31 Maj, 2009

Gdzie jest Fydi i jego zdjęcia??? Noszzz ile można czekać ;D