HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...
GeKo - Nie 31 Maj, 2009 Loko na suchym mam jeszcze zmierzone Adriana 43,6 . Kurde, ale ciasno 5 aut w 1sek. Patrząc mocowo to Loko chyba najładniejTomcat - Nie 31 Maj, 2009 Shit fak shit fak fak, ale żałuje że nie mogłem pojechać... Dawno nie jeździłem po Wyrazowie i już mnie mocno ciśnie na zrobienie 70 km po torze Jeśli w lipcu ktoś zorganizuje tam wyjazd, to się piszę (o ile znowu coś się nie wysra w aucie).
PS. Dlaczego nie ma zdjęć mojego klona w akcji ?k-mart - Nie 31 Maj, 2009
JIMEK napisał/a:
czy to na prawym nie tim strick ktorego tak wielbi sukinkot?
Ale przynajmniej chusteczkami sie dzieliłem Jacek - Nie 31 Maj, 2009 [b]Loco [b]ja ani razu na czas nie jechałem po mokrym także nie wiem jak się znalazłem na liście?
jak już zacząłem to zawsze kkogoś obruciło albo coś tam się stało i jakoś później nie podchodziłem do pomiarów na mokrymmi - Nie 31 Maj, 2009 tak se myślę, że mój pug + wahacze i koła Dżona (albo Dżona pug z moim silnikiem, wydechem, heblem i amorami z tyłu - jeden pies) + NarcyzS3 i 41.XX w zasięgu
...a muszę tu powiedzieć wprost, że postępy Januszka nieco mi zaimponowały. Gdyby jeszcze tylko nie jeździł niespiesznym szpachlowozem - mógłby klepnąć całkiem niezły czas!qbus - Nie 31 Maj, 2009 kurde zaluje ze nie przyjechalem chociaz towarzysko... niestety przez czerwcowy wyjazd na rajd polski mam mocno ograniczone wszystkie wypadki w ostatnim czasie... widze ze bylo zajebiscie i w lipcu jak tylko termin spasuje postaram sie stawic Loko - Nie 31 Maj, 2009
jacek czajka napisał/a:
[b]Loco [b]ja ani razu na czas nie jechałem po mokrym także nie wiem jak się znalazłem na liście?
jak już zacząłem to zawsze kkogoś obruciło albo coś tam się stało i jakoś później nie podchodziłem do pomiarów na mokrym
Na liście są po prostu wszystkie najlepsze czasy które były zmierzone moim telefonem i są w nim zapamiętane, bez wnikania czy ktoś jechał na czas czy nie jechał na czas. Pomiary gdzie kogoś obórciło, poślizgnął się czy coś ktoś go zblokował były od razu kasowane.
Dla Ciebie mam zapisane 1.07,34; 52,51; 52,97; 55,01
W oficjalnej tabeli, która jest w dziale klubowym, nie będzie twojego czasu, bo rozumiem że nie chcesz żeby tam był Jacek - Nie 31 Maj, 2009 spoko może być... Janusz - Nie 31 Maj, 2009
mi napisał/a:
...a muszę tu powiedzieć wprost, że postępy Januszka nieco mi zaimponowały.
dziekuje, to był mój drugi w życiu wypad na tor, i jaka kolwiek jazda na czas w postępach bez wątpienia pomogły zimowe treningi, które jednak troszkę kosztowały
generalnie kto ie był ten buła mam nadzieje ze do następnego upalania będę miał jakiegoś fura aha loko czas miałem 45,04 M - Nie 31 Maj, 2009 Foty fajne aż żal dupe ściskamichool_vt - Nie 31 Maj, 2009 mi chciał przyatakować leona
obczaił rowa
ale leon był czujny, szybko wstał i zacisnął poślady
Anonymous - Nie 31 Maj, 2009 Czy następnym razem ja tez mógłbym zostać powiadomiony o wyjeździe ??M - Nie 31 Maj, 2009 Przeciez tu pisze w tym temacie wszystkoGeKo - Nie 31 Maj, 2009 Gdzie jest Fydi i jego zdjęcia??? Noszzz ile można czekać