Grzesiek VTS - Wto 07 Lip, 2009 Dawaj Pimpa i spota trzeba zrobic
i zmien Telefon na cyfre Janusz - Wto 07 Lip, 2009
Cytat:
chodziło mi o to że do przodu kurka mać no
wiem o co CI chodziło...;p tak samo jak Ty wiedziałeś o co mi chodziło jak napisałem coś z błędem ale i tka się czepiałeś fydi - Wto 07 Lip, 2009 k-mart od czego są przełączniki pod przyciskami start, stop koło świateł przeciwmgielnych?Grzesiek VTS - Wto 07 Lip, 2009 Katapulta k-mart - Wto 07 Lip, 2009 kurde, sorry ale naprawde nie pamietam
na Twoim miejscu bym to wszytko odlaczyl / wyjal co on wsadzil, niepotrzebna waga fydi - Wto 07 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
na Twoim miejscu bym to wszytko odlaczyl / wyjal co on wsadzil, niepotrzebna waga
w sumie racja, ale trochę zabawy z tym może być. kiedyś może to wywalę.fydi - Wto 07 Lip, 2009
Grzesiek VTS napisał/a:
Katapulta
może. myślałem też że może są gdzieś neony ale niestety nic wewnątrz ani na zewnątrz się nie świeci Michał - Wto 07 Lip, 2009
fydi napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
Katapulta
może. myślałem też że może są gdzieś neony ale niestety nic wewnątrz ani na zewnątrz się nie świeci
to hujnia, wychodze ...Jakarti - Wto 07 Lip, 2009 brawo fydi.
zrobilem takim kilka kolek na lublinie ( dzieki uprzejmosci szanownego mr kej marcin jeszcze raz dziekuje) i samochod rzadzi.. jest super Młody Papież - Wto 07 Lip, 2009 samochód jak samochód... ważne, że lublin rzadzi... jest superk-mart - Śro 08 Lip, 2009 kiedy rejestrujesz? bo przeglad techniczny zrobili juz chyba w lbnAnonymous - Śro 08 Lip, 2009 Jasna dupa !!!
ale fajny
Wygląda na to że jest w zajebistym stanie !!!
Następny willi w KRK
Gratki dla was fydi - Śro 08 Lip, 2009
Cytat:
kiedy rejestrujesz? bo przeglad techniczny zrobili juz chyba w lbn
właśnie wróciłem z przeglądu. do niczego się nie czepiali, nic nie wyszło chciałem już rejestrować, ale opłatę recyklingową trzeba zrobić na poczcie przez właściciela auta. myślę, że jak dobrze pójdzie to jutro rano będzie zarejestrowany106 - Śro 08 Lip, 2009 ... i wieczorem palowanie na bora bora matt - Śro 08 Lip, 2009
fydi napisał/a:
jak dobrze pójdzie to jutro rano będzie zarejestrowany