M - Czw 22 Sty, 2009 To taki moj zart na posiadaczy gnojowozówMisiek_lbn - Czw 22 Sty, 2009 śmiejesz się z saxoruleza
M - Czw 22 Sty, 2009 W paszczu chcesz? Anonymous - Czw 22 Sty, 2009 zostaw go! lenny - Czw 22 Sty, 2009 AA!!!! piękny jest!!!
Morganiasty - sprwdź innego przypadkowego STka i po zagadce...
cudny samochód!!! jak będzie okej to kupuj!!!!PiTT - Czw 22 Sty, 2009 fajny focus, ale przy odrobinie wkładu z golfa też można zrobić ładne i nietuzinkowe auto
ja bym chyba był za golfem, do tego pewnie więcej gratów jest do niegok-mart - Czw 22 Sty, 2009 Freeman, a czy mierzyles te same elementy po obu stronach?nox - Czw 22 Sty, 2009 znajome miała nową foke i różnice w grubości lakieru były spore. a auto było z Salonu różnica wynosiła w granicach 40-60 w porywach do 100 fabryczne auta mogą miec czasami grubość w granicach 200-250 tak jak napisał misiek 500 to juz element prawie na bank lakierowany .k-mart - Czw 22 Sty, 2009 Ja na to patrze z innej strony:
w PL 90% samochodow bylo bitych.lenny - Czw 22 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
w PL 90% samochodow bylo bitych.
hehehe:)
98% kmart! i tylko dlatego, że pozostałe 2% leży na dnie jakiegoś jeziora....
Gaydek - Czw 22 Sty, 2009
FreeMan napisał/a:
Co moglo spowodowac rozerwanie w tym miejscu gdzie zaznaczylem poszycia wygluszajacego maske. jest tam konkretna dziura...
ps. to nie ta foka którą ktos się kiedyś interesował, właśnie z tylną lewą ćwiartką uszkodzoną czy tam była prawa tylna, wiesz o jakie ogł mi chodzi się ktoś dopytywał tutaj ile robocizna tego by wyszła nawet...
ja się dopytywałem, ale foka już zrobiona była - zrobiona b. ładnie ... właśnie, Free może chcesz numer do tego gościa od tej Foki, moim zdaniem warto ją obejrzeć - zadzwonić na Jana i powiesz, że znalazłeś w arhiwum allegro jego numer - jak coś to dzwoń do mnie albo PWstrick - Czw 22 Sty, 2009 Free własmie zdradził, ze jedzie dzis po tego:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6528101
Niemy - Czw 22 Sty, 2009 żółty i 5d a fuuuujFreeMan - Czw 22 Sty, 2009