Michał - Wto 13 Sty, 2009 tak z ciekawości
te 10 zł to kto zbiera?pP - Wto 13 Sty, 2009
Michał napisał/a:
te 10 zł to kto zbiera?
byłem wczoraj, fajne miejsce na takie minikajtki:)
10zł zbiera ochroniarz bo tam jest teren zakmniety szlabanem tzn normalna zajezdnia autobusowaAnonymous - Pią 16 Sty, 2009 siema,
to jak chcecie trochę pośmigać po imoli?
bylem z fiestaklubem, jezdzilismy ze 2 godziny. mielismy parę opon i trasa byla fajna jak na początek.
jak tak, to zapraszam ok 20 na imolę, przez szlaban prosto na budynek z napisem imola i w lewo kierowac sie na kontenery.
na miejscu bede zbieral po 5pln. trzeba zaplacic zeby nikt nie zawracał dupy. czass będzie od 20 do oporu.
jezdzimy tylko po trasie, jest umowa ze nie zapierd@lamy po calym terenie. mamy spokój pod warunkiem, z jezdzimy jak trzeba a nie jak wsiury.
obszar jest wiekszy jak na fieldorfa, nie ma tyle lodu. sa suche odcinki.
jak cos to pisac pw do mnie albo pP.pozdro
pP - Nie 18 Sty, 2009 no i stało się,
byliśmy na IMOLI razem z r26rulez, Rudello, stafciem i byłym saxo dariano - nie pamiętam jak kolega się nazywa
próba była fajna, ale troche z nienacka wyrastały latarnie
duzo śniegu, troche lodu,
jak dla mnie świetna zabawa
jakieś zdjęcia:
a tak wyglądał start i pierwszy zakręt
film z powrotu puławską będzie jutro CHRZANEK - Nie 18 Sty, 2009 No i bardzo ładnie
Zadał ktoś ??pP - Nie 18 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Zadał ktoś ??
ke? bo ja ze wsi jestem r26rulez - Nie 18 Sty, 2009
pP napisał/a:
film z powrotu puławską będzie jutro
od razu pragne poinformować, że 2 nie weszła
dupa nie kierowca Stf - Nie 18 Sty, 2009 hehe pewnie Rudella Clio znowu narozrabiało Rudello - Nie 18 Sty, 2009
Stf napisał/a:
hehe pewnie Rudella Clio znowu narozrabiało
heh nie tym razem... pijany byłem i rozmawiałem przez telefon jadac proby
ogolnie chyba najlepsze czas miało jakies punto 1.1 - generalnie bez przyczepności cała próba.. ale FUN był!
DZięki Panowie Marek23 - Wto 27 Sty, 2009 Wczoraj Felicia 1.3 Po białym nawet,nawet...szymlorek - Czw 29 Sty, 2009 Hahah marek ostatnio jeżdże w twojej klasie pojemności!
Po przygodach z Yarkiem2 teraz dostałem AYGO 1.0 i tym dzisiaj terroryzowaliśmy trase gsmp w Rościszowie W toyce klocki płonęły żywym ogniem ale dzielnie wytrzymywała ponad godzine napadania do góry i na dół Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 do którego biegu doszedłeś jadąc tam w górę? w moim 1.0 było max 3 CHRZANEK - Czw 29 Sty, 2009
szymlorek napisał/a:
terroryzowaliśmy trase gsmp w Rościszowie
Kocham ten odcinek...
Czesto mi się śni jak napadam w górę i w dół cały OS rościszów - walim - rościszów.szymlorek - Czw 29 Sty, 2009 w dół było grubo, momentami nawet 4 całkiem całkiem odkręcone, ale generalnie opona to jakiś Eco-kondon z wysokim profilem-strasznie się uginała. Za to pod górkę- dramma Momentami myślałem że wyjde i popcham ..powyżej 3 też nic nie wpiąłem saxorulez - Czw 29 Sty, 2009 Sen Chrzanka: