hehe, miałem włączoną Wawe... muzyczka rzeczywiście niezła
a silnik tak pracuje przy 50km/h, bo więcej nie można było jechać ze względu na obowiązujące ograniczenia... lenny - Śro 30 Sty, 2008 hehehe... Jimek dobrze nawija:) dopiero odsłuchałem...:)FreeMan - Śro 30 Sty, 2008 Misiek masz talent chlopaku.Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 brakuje tylko Rollsa, Ferki i czarnych tyleczkow w bikini206 Gti - Śro 30 Sty, 2008 Super!!!!!!!!
Extra zrobione.... Fajnie jak byśmy mieli coś takiego z Lublina. OSKAR - Śro 30 Sty, 2008 swietne.
po prostu swietne foty i trailer jest git.
czekam na calosc.
znajomi sa pod wrazeniem tego wszystkiego i juz sie mnie pytaja kiedy nastepna podobna akcja sie szykuje.
wielu zmienilo zdanie teraz o naszym forum.naprawde mowia,ze to co zrobilismy jest mega super.
rudi naprawde jestes wielki.az sie lezka kreci CHRZANEK - Śro 30 Sty, 2008 Klękaj do miecza prodakszyn - Michał zrobisz kariere w kinematografii...
czuje to Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
wielu zmienilo zdanie teraz o naszym forum.naprawde mowia,ze to co zrobilismy jest mega super.
:
zmień znajomych, albo czerwony zrobi X
a tak z ciekawosci to co mowili wczesniej a co mowia teraz Rudello - Czw 31 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
a tak z ciekawosci to co mowili wczesniej a co mowia ter
np. jak jakis gosciu od grabowskiego ogladal puga, i padlo haslo hothatch. to zapytal
-ty jestes z tych hothaczowców??
Ja- tak
-ehhh
i tyle prawie juz mu zajebałem, ale przeprosił
OSKAR napisał/a:
kiedy nastepna podobna akcja sie szykuje.
Generalnie nastepne marzenie bede robił jakos w polowie lutego. Marzenie pt. "lot samolotem" OSKAR - Czw 31 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
OSKAR napisał/a:
:
zmień znajomych, albo czerwony zrobi X :]
a tak z ciekawosci to co mowili wczesniej a co mowia teraz :faja:
marceli to nie tak.
ale ogolnie nie wszystkie moje kolezanki.(i kilku zamulonych gei), bo ja mam z roznych sfer znajomych i w roznym wieku.
czesc z nich uwaza,ze my tu tylko o sciganiu sie po miescie i wogole tylko spoprt motorowy spoty i dziewuchy i tuning.
a jak im poowiedzialem o tym i ogladali zdjecia, to po prostu nabrali szacunku i nawet przepraszali mnie za to, ze mysleli,ze nie potrafimy zrobic takiej akcji.Anonymous - Czw 31 Sty, 2008 Michal wklej linka z jutuba swojego filmu bo chce zobaczyc a na poprzedniej stronie mi sie nie odpala nic , synchronizacja sie nie przejmuj tak czasami bywa z jutubem. Nie dlugo ja pokaze swoj pierwszy film