k-mart - Czw 22 Lis, 2007 z oponami, opony maja 1000km przejechaneanjas - Czw 22 Lis, 2007 gdybyś spotkał jakieś 17tki... :564: :562:Vlodarsky - Sob 24 Lis, 2007 czas mija a kiedy odbiór ?????????????????Janusz - Sob 24 Lis, 2007
anjas napisał/a:
gdybyś spotkał jakieś 17tki... :564: :562:
Pod liceum ich sie dużo w tym okresie pląta Kondzio chyba coś wie na ten temat FreeMan - Sob 24 Lis, 2007
Vlodarsky napisał/a:
czas mija a kiedy odbiór ?????????????????
soon Vlodarsky - Sob 24 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
czas mija a kiedy odbiór ?????????????????
soon
no dobra... w sumie miałem co innego na myśli - kiedy oblewanie anjas - Sob 24 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
soon
:564:
Vlodarsky napisał/a:
no dobra... w sumie miałem co innego na myśli - kiedy oblewanie
po odbiorze anjas - Wto 27 Lis, 2007 Yeah... właśnie zadzwonił FreeMan...
Clio jest już na placu! Czeka na odbiór!!! Zajebioza!!!
A jutro chyba wpadnę ją pogłaskać i porobić jakieś zdjęcia!!!!Misiek_lbn - Wto 27 Lis, 2007 czekamy na fotki :564:Janusz - Wto 27 Lis, 2007 Gratuluje i poka foty:D ale najpierw je zrób Loko - Wto 27 Lis, 2007 Ooo no to supeer, chyba szybko zeszło, jeszcze chwiel temu mówiłes ze zamówieony a on już jest strasznei szybko zleciało. No to tylko odbiór i pełna radosć Gratki.FreeMan - Wto 27 Lis, 2007 ja tez sie ciesze ze moglem zrobic Ci niespodzianke.
Jest sliczny.
Loko napisał/a:
Ooo no to supeer, chyba szybko zeszło, jeszcze chwiel temu mówiłes ze zamówieony a on już jest strasznei szybko zleciało. No to tylko odbiór i pełna radosć Gratki.
Udalo sie troche popchnac produkcje. Wkoncu kilka lat juz to robie i mam troche znajomosci tam i tu PiTT - Wto 27 Lis, 2007 no to jak już jest na placu to Krzysiek da znaka i weźmiemy cliówkę na testy
Stacho - Wto 27 Lis, 2007 Gratki :564:anjas - Wto 27 Lis, 2007
PiTT napisał/a:
no to jak już jest na placu to Krzysiek da znaka i weźmiemy cliówkę na testy
hehe, ale nie jest zarejestrowana więc musicie śmigać po bocznych drogach i w lesie... Nie zapomnijcie też pałować na zimnym