HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
206 Gti - Wto 28 Sie, 2007
Marcel 08 napisał/a:
zapewne adam
Preferuje określenie Lider Dariano - Wto 28 Sie, 2007 Bylem w wawie ale nie dotarlem Po Egipcie faraon sie msci na mnie. Nie chcialem wam zasrac wozkow zaluje zaje.biscie zalezalo mi na tym zeby sie tam pojawic.206 Gti - Wto 28 Sie, 2007 Było Super jak zwykle ...:) Dziękuje wszyskim za współna zabawę !!!Anonymous - Wto 28 Sie, 2007 Dzieki chlopaki, bylem pierwszy raz ale odrazu pisze sie na nastepnek-mart - Śro 29 Sie, 2007 kto wygral?Michał - Śro 29 Sie, 2007 ja
byłem 3 od końca :DDDDDMaciek - Śro 29 Sie, 2007 Było zajebiście, dziękuje wszystkim za zabawe
Ja byłem 6 wiec jakieś tam punkty w generalce są Bad-i - Śro 29 Sie, 2007 wyscigi były w pytę, szkoda tylko że 90 % kierowców to k.u.r.w.a anorektycy
Wspólnie z FreeManem i Michalem ustalilismy ze w nastepnej eliminacji bedziemy im dorzucac worek cementu (a niektorym nawet dwa lub 3 - przeciez lider wazy 60 kg mniej niz ja :549: )Michał - Śro 29 Sie, 2007 tak tak , zdecydowanie :DDDDD
ale generalnie git było, mam zakwasy na dupie , jakby mnie 5 czarnych posuwało całą noc.
Czekam na następną eliminacje.
ps. jestem ciekaw jednej rzeczy. Czy waga naprawde odgryuwa aż tak dużą role w kartach ?FreeMan - Śro 29 Sie, 2007
Bad-i napisał/a:
wyscigi były w pytę, szkoda tylko że 90 % kierowców to k.u.r.w.a anorektycy
Wspólnie z FreeManem i Michalem ustalilismy ze w nastepnej eliminacji bedziemy im dorzucac worek cementu (a niektorym nawet dwa lub 3 - przeciez lider wazy 60 kg mniej niz ja :549: )
Bad-i ma 100% racji... bylo w pyte... !!
Cement juz zalatwilem .
Michał napisał/a:
tak tak , zdecydowanie :DDDDD
ale generalnie git było, mam zakwasy na dupie , jakby mnie 5 czarnych posuwało całą noc.
Czekam na następną eliminacje.
ps. jestem ciekaw jednej rzeczy. Czy waga naprawde odgryuwa aż tak dużą role w kartach ?
ciekawi mnie tylko skad Ty wiesz jak to jest jak 5 czarnych Cie posuwa cala noc ...
co do wagi, to odgrywa ona ogromna role przy tak malych mocach ...Bad-i - Śro 29 Sie, 2007 jadac za kubaq - troche innym torem jazdy dochodzilem go na zakretach. Niestety jak wychodzilismy na prostą startową zaczynala sie inna bajka.
p.s. mielismy sie wczoraj ustawic z zatrzymanego zeby sprawdzic roznice KonradMK - Śro 29 Sie, 2007 Zajebiście było Przepraszam że nie wziąłem do serca rywalizacji na czas ale miałem zbyt duży ubaw robiąc wygłupy na zakrętach (nastepnym razem się poprawię, obiecuję). Udało mi się za to w jednym miejscu obczaić świetne wejście w zakręt na zarzuconej dupie, jeszcze 10 lat i będę nieźle umiał jeździć! 206 Gti - Śro 29 Sie, 2007 1. Co do Wagi.
Tak to prawda ma znaczzenie role ale jak pokazała ostatnia Eliminacja Freeman który miał czas gorszy od mojego o zaledwie Pare Setnych i Bad-i .. który Waży prawie dwa razy tyle co ja a czas miał gorszy nie cale pól sekundy
- nie jest to czynnik decydujący.
Gdyby wszystko zależało od masy to ja powinienm miec czas oscylujący w okolicach 30.XX
Albo to znaczy ze nie umiem jezdzic bo nie potrafie mimo wagi odejsc wam o te pare sekund...
W kazdym razie jest tak dlatego ze masa odgrywa rolę w przyspieszeniu !! a tutaj na tych kartach przyspieszenie jest BARDZO krótkie
wrrrrrrr i jedziesz na Odcince (sflustrowany :583: ) Gdyby ten proces był dłuższy to jasne różnice były by wieksze.
Obrazowo to troche tak jak by na 1 rozpędzac sie od powiedzmy 4 RPM i tak jechac.
Także w mojej ocenie tak to wygląda.
Co do masy w wyścigach w MP.
Pamietam jest cieższym kolegom ( Ś.P Krzysztofowi Bryzkowi ) Tata pompował opony na maxa !!! bo był stosunkowo cieżki zeby zniwelowac tą różnicę.
2. Gdyby wszystko zalezłoby od masy to kolejnośc była by inna. a tak drugi jest Freeman kótry jest raczej ciższcy od:
1. Micka
2.Barto
3.Kubaq
4.Jakartiego
Także tak to wygląda w mojej ocenie!Bad-i - Śro 29 Sie, 2007 gdzie są official scores??Anonymous - Śro 29 Sie, 2007 zaraz beda
gratulake dla Freemana za bardzo dobry czas i 2 miejsce oraz Badiego ktory pokazał ze mozna powalczyc nawet przy takich gabarytach jakimi dysponuje
poza tym Kondzi to DK od wczorajszego wieczoru
do nastepnego raz - najparwdoponobniej bedzie do tor pod M1i data albo 18/09 lub 25/09