To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???

206 Gti - Wto 28 Sie, 2007

Marcel 08 napisał/a:
zapewne adam

Preferuje określenie Lider :D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Dariano - Wto 28 Sie, 2007

Bylem w wawie ale nie dotarlem Po Egipcie faraon sie msci na mnie. Nie chcialem wam zasrac wozkow :) zaluje zaje.biscie zalezalo mi na tym zeby sie tam pojawic.
206 Gti - Wto 28 Sie, 2007

Było Super jak zwykle ...:) Dziękuje wszyskim za współna zabawę !!!
Anonymous - Wto 28 Sie, 2007

Dzieki chlopaki, bylem pierwszy raz ale odrazu pisze sie na nastepne
k-mart - Śro 29 Sie, 2007

kto wygral?
Michał - Śro 29 Sie, 2007

ja

byłem 3 od końca :DDDDD

Maciek - Śro 29 Sie, 2007

Było zajebiście, dziękuje wszystkim za zabawe :)
Ja byłem 6 wiec jakieś tam punkty w generalce są :P

Bad-i - Śro 29 Sie, 2007

wyscigi były w pytę, szkoda tylko że 90 % kierowców to k.u.r.w.a anorektycy :D

Wspólnie z FreeManem i Michalem ustalilismy ze w nastepnej eliminacji bedziemy im dorzucac worek cementu (a niektorym nawet dwa lub 3 - przeciez lider wazy 60 kg mniej niz ja :549: )

Michał - Śro 29 Sie, 2007

tak tak , zdecydowanie :DDDDD
ale generalnie git było, mam zakwasy na dupie , jakby mnie 5 czarnych posuwało całą noc.
Czekam na następną eliminacje.
ps. jestem ciekaw jednej rzeczy. Czy waga naprawde odgryuwa aż tak dużą role w kartach ?

FreeMan - Śro 29 Sie, 2007

Bad-i napisał/a:
wyscigi były w pytę, szkoda tylko że 90 % kierowców to k.u.r.w.a anorektycy :D

Wspólnie z FreeManem i Michalem ustalilismy ze w nastepnej eliminacji bedziemy im dorzucac worek cementu (a niektorym nawet dwa lub 3 - przeciez lider wazy 60 kg mniej niz ja :549: )

Bad-i ma 100% racji... bylo w pyte... !!

Cement juz zalatwilem .

Michał napisał/a:
tak tak , zdecydowanie :DDDDD
ale generalnie git było, mam zakwasy na dupie , jakby mnie 5 czarnych posuwało całą noc.
Czekam na następną eliminacje.
ps. jestem ciekaw jednej rzeczy. Czy waga naprawde odgryuwa aż tak dużą role w kartach ?

ciekawi mnie tylko skad Ty wiesz jak to jest jak 5 czarnych Cie posuwa cala noc ...

co do wagi, to odgrywa ona ogromna role przy tak malych mocach ...

Bad-i - Śro 29 Sie, 2007

jadac za kubaq - troche innym torem jazdy dochodzilem go na zakretach. Niestety jak wychodzilismy na prostą startową zaczynala sie inna bajka.

p.s. mielismy sie wczoraj ustawic z zatrzymanego zeby sprawdzic roznice ;)

KonradMK - Śro 29 Sie, 2007

Zajebiście było :D Przepraszam że nie wziąłem do serca rywalizacji na czas ale miałem zbyt duży ubaw robiąc wygłupy na zakrętach (nastepnym razem się poprawię, obiecuję). Udało mi się za to w jednym miejscu obczaić świetne wejście w zakręt na zarzuconej dupie, jeszcze 10 lat i będę nieźle umiał jeździć! :D
206 Gti - Śro 29 Sie, 2007

1. Co do Wagi.

Tak to prawda ma znaczzenie role ale jak pokazała ostatnia Eliminacja Freeman który miał czas gorszy od mojego o zaledwie Pare Setnych i Bad-i .. który Waży prawie dwa razy tyle co ja a czas miał gorszy nie cale pól sekundy

- nie jest to czynnik decydujący.

Gdyby wszystko zależało od masy to ja powinienm miec czas oscylujący w okolicach 30.XX

Albo to znaczy ze nie umiem jezdzic bo nie potrafie mimo wagi odejsc wam o te pare sekund...

W kazdym razie jest tak dlatego ze masa odgrywa rolę w przyspieszeniu !! a tutaj na tych kartach przyspieszenie jest BARDZO krótkie

wrrrrrrr i jedziesz na Odcince (sflustrowany :583: ) Gdyby ten proces był dłuższy to jasne różnice były by wieksze.

Obrazowo to troche tak jak by na 1 rozpędzac sie od powiedzmy 4 RPM i tak jechac.

Także w mojej ocenie tak to wygląda.

Co do masy w wyścigach w MP.

Pamietam jest cieższym kolegom ( Ś.P Krzysztofowi Bryzkowi ) Tata pompował opony na maxa !!! bo był stosunkowo cieżki zeby zniwelowac tą różnicę.

2. Gdyby wszystko zalezłoby od masy to kolejnośc była by inna. a tak drugi jest Freeman kótry jest raczej ciższcy od:

1. Micka
2.Barto
3.Kubaq
4.Jakartiego

Także tak to wygląda w mojej ocenie!

Bad-i - Śro 29 Sie, 2007

gdzie są official scores??
Anonymous - Śro 29 Sie, 2007

zaraz beda :)

gratulake dla Freemana za bardzo dobry czas i 2 miejsce oraz Badiego ktory pokazał ze mozna powalczyc nawet przy takich gabarytach jakimi dysponuje :)

poza tym Kondzi to DK od wczorajszego wieczoru :)

do nastepnego raz - najparwdoponobniej bedzie do tor pod M1i data albo 18/09 lub 25/09 :)