To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Rally Sprint CHD Stadion 2007

grzech - Wto 06 Lis, 2007

w saxo od oryginalnych alusow sa za dlugie na stalowki, po prostu nie daje sie ich wkrecic do konca (sa za dlugie) i stalowka lata na tych srubach
saxorulez - Wto 06 Lis, 2007

grzech napisał/a:
w saxo od oryginalnych alusow sa za dlugie na stalowki, po prostu nie daje sie ich wkrecic do konca (sa za dlugie) i stalowka lata na tych srubach

tak było tylko do 2001 potem wprowadzono jeden typ śruby zarówno do alu jak i stali :)
Ja tak mam. Dziekuję
Judyta

Loko - Wto 06 Lis, 2007

JA za niedługo pokaze wam w pimpencjuszu jakie bajeranckie śruby wytargowałem w gratisie do moich świeżo zakupionych stalufelg na zime :D One są po prostu mega :D :D
grzech - Wto 06 Lis, 2007

saxorulez napisał/a:
grzech napisał/a:

tak było tylko do 2001 potem wprowadzono jeden typ śruby zarówno do alu jak i stali :)
Ja tak mam. Dziekuję
Judyta

zwolnij troche z tymi listami do BravoGirl bo cie sie ksywki na forum zaczynaja mieszac :P

Anonymous - Wto 06 Lis, 2007

Barto ma jeszcze odwiedzic Norauto i spobowac kupic 4szt tak na szt., bo Radziu ma mi pozyczyc :)

cały czas pada, ale bedzie fajnie :P a temp ok +1 @ +3 wiec moze nie bedzie lodowiska :556:

Rudello - Wto 06 Lis, 2007

a o ktorej zaczynaja sie starty?

Rudello napisał/a:
a o ktorej zaczynaja sie starty?

2 strony wczesniej było :D

1 auto startuje ok. 20:00 ;)

Rudello - Wto 06 Lis, 2007

:P
Loko - Wto 06 Lis, 2007

Marcel 08 napisał/a:
Barto ma jeszcze odwiedzic Norauto i spobowac kupic 4szt tak na szt., bo Radziu ma mi pozyczyc :)

cały czas pada, ale bedzie fajnie :P a temp ok +1 @ +3 wiec moze nie bedzie lodowiska :556:

Ale co pada w wwa? śnieg? bo jak śnieg to ja wsiadam w auto i jestem :D mam takie parcie zeby pojezdzić po białym ze szok :D :D

śnieg ktory sie rozpuszcza odrazu, jest lekka breja .... syf i MEGA korki :/
Michał - Wto 06 Lis, 2007

zaspałem :D
BaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007

Corsa miala 3 przejazdy lepsze od nas ale za 4 skopali po maksie i ogolnie mielismy lepszy czas od nich!! :D
Mick - Wto 06 Lis, 2007

uuu to super że corsie się nie udało

a czemu nie napisałeś o białej corsie A której 1 przejazd się nawet nie udał :D

Mick - Wto 06 Lis, 2007

Michał napisał/a:
zaspałem :D

no właśnie, można na Tobie polegać - nowa ksywka "Zawisza" :D

BaRtO_206GT - Śro 07 Lis, 2007

Sa wyniki:

I-sze miejsce w klasie 3
4-te miejsce w generalce na 14 zalog.