grzech - Wto 06 Lis, 2007 w saxo od oryginalnych alusow sa za dlugie na stalowki, po prostu nie daje sie ich wkrecic do konca (sa za dlugie) i stalowka lata na tych srubachsaxorulez - Wto 06 Lis, 2007
grzech napisał/a:
w saxo od oryginalnych alusow sa za dlugie na stalowki, po prostu nie daje sie ich wkrecic do konca (sa za dlugie) i stalowka lata na tych srubach
tak było tylko do 2001 potem wprowadzono jeden typ śruby zarówno do alu jak i stali
Ja tak mam. Dziekuję
JudytaLoko - Wto 06 Lis, 2007 JA za niedługo pokaze wam w pimpencjuszu jakie bajeranckie śruby wytargowałem w gratisie do moich świeżo zakupionych stalufelg na zime One są po prostu mega grzech - Wto 06 Lis, 2007
saxorulez napisał/a:
grzech napisał/a:
w saxo od oryginalnych alusow sa za dlugie na stalowki, po prostu nie daje sie ich wkrecic do konca (sa za dlugie) i stalowka lata na tych srubach
tak było tylko do 2001 potem wprowadzono jeden typ śruby zarówno do alu jak i stali
Ja tak mam. Dziekuję
Judyta
zwolnij troche z tymi listami do BravoGirl bo cie sie ksywki na forum zaczynaja mieszac Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 Barto ma jeszcze odwiedzic Norauto i spobowac kupic 4szt tak na szt., bo Radziu ma mi pozyczyc
cały czas pada, ale bedzie fajnie a temp ok +1 @ +3 wiec moze nie bedzie lodowiska :556:Rudello - Wto 06 Lis, 2007 a o ktorej zaczynaja sie starty?Anonymous - Wto 06 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
a o ktorej zaczynaja sie starty?
2 strony wczesniej było
1 auto startuje ok. 20:00 Rudello - Wto 06 Lis, 2007 Loko - Wto 06 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Barto ma jeszcze odwiedzic Norauto i spobowac kupic 4szt tak na szt., bo Radziu ma mi pozyczyc
cały czas pada, ale bedzie fajnie a temp ok +1 @ +3 wiec moze nie bedzie lodowiska :556:
Ale co pada w wwa? śnieg? bo jak śnieg to ja wsiadam w auto i jestem mam takie parcie zeby pojezdzić po białym ze szok Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 śnieg ktory sie rozpuszcza odrazu, jest lekka breja .... syf i MEGA korki Michał - Wto 06 Lis, 2007 zaspałem BaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 Corsa miala 3 przejazdy lepsze od nas ale za 4 skopali po maksie i ogolnie mielismy lepszy czas od nich!! Mick - Wto 06 Lis, 2007 uuu to super że corsie się nie udało
a czemu nie napisałeś o białej corsie A której 1 przejazd się nawet nie udał Mick - Wto 06 Lis, 2007
Michał napisał/a:
zaspałem
no właśnie, można na Tobie polegać - nowa ksywka "Zawisza" BaRtO_206GT - Śro 07 Lis, 2007 Sa wyniki:
I-sze miejsce w klasie 3
4-te miejsce w generalce na 14 zalog.