k-mart - Nie 09 Kwi, 2006 siemasz, trafiles w wlasciwe miejsce!! Czekam wpis w dziale 'pimp'!
[ Dodano: Nie 09 Kwi, 2006 ]
siemasz, trafiles w wlasciwe miejsce!! Czekam na wpis w dziale 'pimp'! Loko - Nie 09 Kwi, 2006 Witam.
A ten peugeot to jakoś tak znajomo i krakowsko mi wygląda, chyba kojarze z innego forum
PozdrawiamDariano - Nie 09 Kwi, 2006 Witamy serdecznie na naszym skromnym forum Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 Temat postu: serwusserwus..
przejzdzalem zobaczylem na szybie zapisalem sie.
jezdze 106 1.6 rally.
i na ostrym kole kto wie ten piec!
trzymajcie sie w zdrowiuLoko - Nie 09 Kwi, 2006 Witam, to ten pug z podpisu??Michał - Nie 09 Kwi, 2006 siema siema, Miłego postowania.Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 tak.. ten z lewej to moj.. a z prawej saxo przyjaciela jutro bedzie mam nadzieje jezdzone saxorulez - Nie 09 Kwi, 2006 o prosze.. 106 w A grupe wow.. ile to ma kucy? rozumiem że wałki.. głowica zrobione.. a czy wymieniałeś tłoki?Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 nic nie robilem... kupilem taka wersje bo jestem nieodpowiedzialny... na waszych bym sie dawno zabil..
moj ma 111 koni bylem na chamowni.. ale nic nie jest w nim narazie robione.. plany mam ale bez przesady... mi wystarcza...
tym obok sie raz przejechalem.. czyli takim jak masz ty saxo rulez i wyszedlem zielony... to male gowno jest tak szybkie saxorulez - Nie 09 Kwi, 2006 jakoś to jeżdzi... ale na szybkie hondy nie wystarcza
fajnie że dołączyłeś do nas...106 - Nie 09 Kwi, 2006
saxorulez napisał/a:
o prosze.. 106 w A grupe wow.. ile to ma kucy? rozumiem że wałki.. głowica zrobione.. a czy wymieniałeś tłoki?
nio prawie wszystko jest jak trzeba... glowica, tloki, wywazone, walEK /bo jeden/ : ) ...
brakuje tylko softu do tego wszystkiego... ale na to sa juz jakies plany i horyzonty
...zeby nie bylo ze to wszystko ja sam .. to takie juz kupilem : DLoko - Nie 09 Kwi, 2006
disko napisał/a:
tak.. ten z lewej to moj.. a z prawej saxo przyjaciela jutro bedzie mam nadzieje jezdzone
To może przyjaciela też zapros na forum.saxorulez - Nie 09 Kwi, 2006 prosze.. mocne 106 się pojawiły w końcu Loko - Nie 09 Kwi, 2006 Cieszysz się z konkurencji dla twojego saxorulez - Nie 09 Kwi, 2006 tak... konkurencja motywuje do pracy nad autem i sobą