widzę że generalnie wszyscy upalają na jakiś symulacjach a ja naparzam sobie w wiedzmina. Co ciekawe gra jest dozwolona od 18+ Polecam, super gra RPG no i ten słowiański klimat. Kto czytał Sapka to wie o co kaman. Zresztą w żadnej innej grze nie znajdziecie w jednym zdaniu 3 razy słowa k.urwa Grafice też nie można nic zarzucić a do tego dochodzą smaczki w postaci odwołań do współczesnych wydarzeń (chłopaki nie lubili PIS'u ) i osób - w Wyzimie mieście stołecznym królestwa Temerii gość który rządzi półswiadkiem nazywa się Baranina
więcej na stronce: www.thewitcher.com
Czyli bardzo polecasz??? Juz chyba 5 razy stalem w sklepie i mialem ta gierke w reku.
Czy mozna ja porownac z "Oblivion" (elder scrolls)?? Bo ta znam na pamiec. Jesli jest w tym klimacie, to wchodze w to GOKART - Czw 15 Lis, 2007 nie grałem w Obliviona ale klimat w grze naprawdę daje radę. W zalewie graficznie efektownych gier nic nie zdołało przyciagnąć mnie do kompa w przeciweiństwie do Wiedzmina. Chociaż muszę się przyznać że mój zapał trochę się wypalił po tym jak 3 krotnie pod rząd zostałem zabity przez warzywo na bagnach Anonymous - Czw 15 Lis, 2007 To nie wiedziales ze powstal Marchewkowy front wyzwolenia pomidorow ?
taka zbrojna organizacja kierowana przez kalarepe ?
Teraz nawet salatce warzywnej nie mozna ufac...Michał - Czw 15 Lis, 2007 mowi sie ze wiedzmin to jeden z lepszych rpgow jakie powstaly. Dla mnie pozycja must have, ale moj komp nie da rady.
pozatym, wszystkie animacje robila shortiego firma !!
lec i kupuj !!
ps. pamietam jak kiedys wszystkie kompy mialem wlasnie ze szwajcarii bo kiedys tam mega tanio bylo w porownaniu do polski. A najleszy zakup w CH ktorego nie bylo w PL to
na tej myszce wszyskie mastahay swiatowe graly w q3 !! mega mouse !!GOKART - Pią 16 Lis, 2007 ja nie mam jakiegoś mocnego sprzętu (ATHLON 2500+, grafa GF6600 GT) a gra hula na średnich ustawieniach. Zresztą jakiś dramatycznych róznic nie widziałem w stosunku do ustaiweń na low lub high. Grafikę która to pociągnie teraz można dostać za 2- 3 stówki . Rozszerzyłem sobie tylko RAM o kolejne 512 BM (teraz w sumie 1,5 GB) ale pamięc jest teraz za psie pieniąsze 512 = 100 PLN . Gdzie te czasy kiedy za jedną pamiątkę 1 MB płaciło się stówę :547: Zresztą tu nie o grafikę się rozchodzi ale o klimat przecież.
Polecam zrealizować w Wyzimie zadanie "Dziewczynki w potrzebie" Potem już nie trzeba płacić za usługi he he
P.S. pamiętam tą mychę. Logitech rula !Anonymous - Sob 17 Lis, 2007 Jak bys mial wydawac na kolejny ram .. to pomysl nad przesiadka na nowsza platforme..
DDR2 - 512 Mb 533MHz - 50 zl
plyta gigabyte pod np core2duo (GZM-s2) okolo 140 zl
proca jakies tansze core2duo za 300 wyrwiesz boxa nowego..
do tego grafa na PCI-E np 1550 radeon jakies 160 zl
( taka przykladowa konfiguracja z palca wzieta - bo najczesciej robie takie ostatnio)
a athlona 2500 puscisz na allegro za chore pieniadze
razem z reszta gratow z kompa....
Taniej wychodzi zlozenie nowego sprzetu niz inwestycje w stare podstawki ...
jak bys cos potrzebowal z czesci pisz na priv .
mam duze znizki w firmie w ktorej pracuje Michał - Sob 17 Lis, 2007 jimmi ja trenuje
to małe to monitor 20 cali anjas - Sob 17 Lis, 2007 gruuubo
fajnie się gra z rzutnikiemk-mart - Śro 21 Lis, 2007 Gralem dzisiaj w GT4 prologue w sklepie, Panowie, ten symulator to inna bajka. Szczegolnie w wersji full hd. Evo V i lewa noga w alpach szwajcarskich, pieknie. Mialem wrazenie ze samochod bardzo reaguje na rozne nawierzchnie, czyli tez gdy tniemy zakrety poboczem.
Kiedys musze nabyc, ale bez dobrego TV nie ma sensu.
I nabylem dzisiaj COD4 modern warfare, w nocy przetestuje k-mart - Czw 22 Lis, 2007 ale kicha, juz skonczylem cala gre anjas - Czw 22 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
ale kicha, juz skonczylem cala gre
a multiplayer?k-mart - Czw 22 Lis, 2007
anjas napisał/a:
k-mart napisał/a:
ale kicha, juz skonczylem cala gre
a multiplayer?
wlasnie cykam, ale nie moge sie przestawic na cod'a po latach farcry, ARMA i takie
znaczy dostaje po dupie KonradMK - Czw 22 Lis, 2007 właśnie SP to nudy
ktoś z was ma może gierkę Vietcong? Czasem gram po sieci a ma ogromną miodność...PiTT - Czw 22 Lis, 2007 lubisz postrzelać do skośnookich?
ja sobie kupiłem ostatnio BF2 bo po taniości sprzedawali
zresztą ta gra ma sens tylko w multiMichał - Pią 23 Lis, 2007 marcinie - co do cod'a.
Normalne ze przeszedłeś to w 4 godziny bo ta gierka jest nastawiona tylko i wyłącznie na multiplayera.