Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG
Jakarti - Pon 07 Wrz, 2015 mozna by parafrazowac pewne powiedzenie, gdzie aut jest wiele a i tak zawsze wygrywa Passat Kamill - Pon 07 Wrz, 2015 GruboMarek23 - Pon 07 Wrz, 2015
dzik napisał/a:
Jeździłem R-ką, wysiadać się nie chce ale nie ma trybu zupełnie cywilnego, mimo DCC jest za twardo i za głośno na samochód "trasowy".
Na drugi samochód.
A45 jest szybkie, ale wolałbym R-kę. Nie chodzi tylko o szybkość bo nawet jak masz A45 to coś szybszego cię klepnie. W A45 kompletnie mi nie odpowiada wnętrze, za bardzo efekciarskie a materiały nie powalają. 1-ką nie jeździłem.
Decyzja zapadła, będzie paseratti B8.
Buczy przy 150? Zmartwiłeś mniebob.dsk - Pon 07 Wrz, 2015
dzik napisał/a:
Jeździłem R-ką, wysiadać się nie chce ale nie ma trybu zupełnie cywilnego, mimo DCC jest za twardo i za głośno na samochód "trasowy".
Na drugi samochód.
A45 jest szybkie, ale wolałbym R-kę. Nie chodzi tylko o szybkość bo nawet jak masz A45 to coś szybszego cię klepnie. W A45 kompletnie mi nie odpowiada wnętrze, za bardzo efekciarskie a materiały nie powalają. 1-ką nie jeździłem.
Decyzja zapadła, będzie paseratti B8.
Jeśli chodzi o szybkość to nie ma sensu gadanie że coś szybszego Cię klepnie bo tak będzie zawsze W serii A45 przyspiesza najszybciej a po programie "klepie" sporo samochodów z najwyższej półki ale chyba nie o to do końca chodzi
Co do wnętrza to o gustach się nie dyskutuje i tak jak w Golfie wnętrze mnie nie podjeżdża, co prawda w A45 też nie jest najpiękniejsze ale ujdzie, pomijając fotele performace które są mega zajebiste to chyba najładniejsze jest BMW.
Tak czy inaczej Pasek nie jest złym wyborem dzik - Pon 07 Wrz, 2015 Sprawdzałem przy 140, jest dosyć głośno i słychać wydech. Jest bardzo słyszalny we wszystkich trybach jazdy, jak się wybierze eco to jest ciszej ale nadal słychać. Na miasto świetny samochód, ale spędzić tak 6h na tempomacie to raczej nie, szczególnie jakby jeszcze ktoś miał siedzieć z tyłu.
W passacie za to wg mnie zwiększyła się różnica w hałasie diesla i benzyny, benzyniak totalnie niesłyszalny przy normalnym napędzaniu się, klekot słyszalny zawsze, przy 140 głos staje się upierdliwy.
Tego co robi mercedes w środku w swoich samochodach nie potrafię zrozumieć, wiadomo to rzecz gustu, ale czy siedziałem w A czy C to wnętrze mnie zwyczajnie odrzucało. Wiem że zegary w skodzie są brzydkie bo taki jest szereg w koncernie ale to co robi z zegarami mercedes, czy dając umieszczony kompletnie bez sensu przyklejony wyświetlacz na środku deski to mnie dziwi.was79 - Pon 07 Wrz, 2015 Zobacz nowego mx, też ten idiotyczny tablet stoi. W roadsterze karwa, bez możliwości opuszczenia, ani kupienia bez tego PiTT - Pon 07 Wrz, 2015 No i git, dobry, rozsądny wybór
Co wybrałeś? Jaki motor i opcje?dzik - Pon 07 Wrz, 2015 1.8tsi dsg kombi, oczywiście w hajlajnie
ma trochę pierdół łącznie z wyświetlaczem zamiast zegarów, przekonałem się do tego rozwiązania, brałem to co stało bo do marca nie chciało mi się czekać i na ten udało się wyrwać solidny rabat.
Żonie zależało na wspomagaczach parkowania, mi na acc i wszystko jest. Elektryczna klapa oczywiście na pokładzie
W sumie nie było w czym wybierać bo to co ściągali na siebie kompletnie mi wyposażeniem nie pasowało. Zajebiście mi się w nim siedzi, zrobili ogromny postęp w dziedzinie wykończenia od B6 i ogólnie bardzo dobrze mi się nim jeździ.Kamill - Pon 07 Wrz, 2015 Jaki kolor? Ile ten silnik ma powera?kosmita - Pon 07 Wrz, 2015 dzik, serio podoba Ci się ten wyświetlacz zamiast zegarów ? Nie widziałem na żywo w VW, ale w BMW to jest turbo tandetne, nie wiem jak można za to płacićdzik - Pon 07 Wrz, 2015 Z zegarami też tak myślałem, ale przejechałem się z takimi zegarami i kompletnie zmieniłem zdanie, najbardziej wygodne to nawigacja przed oczami. Naprawdę zdziwiłem się jak pożytecznie wykorzystali możliwości nie tylko dla bajeru.
Kolor czarny, silnik 180.
Nie ta sztuka ale identyczny.Kamill - Pon 07 Wrz, 2015 Widze tam eibach pro kit.Anonymous - Pon 07 Wrz, 2015 To teraz pół hotsrecza ma pod co kalibrować mahometaAlexxx - Pon 07 Wrz, 2015
dzik napisał/a:
1.8tsi dsg kombi, oczywiście w hajlajnie
fajnie to brzmi... "ten słabszy kijowy silnik ale oczywiście w hajlajnie" Anonymous - Pon 07 Wrz, 2015 Dzik, to co stajesz teraz na krechę z Fiestą?