faldzip - Nie 22 Sty, 2012 moze jakos sie spotkamy
a poki co to sie zastanawiam ile sniegu bedzie i czy wymontowywac stabilizatory no name - Nie 22 Sty, 2012
faldzip napisał/a:
moze jakos sie spotkamy
Ja na pewno będę jechał w sobotę z samego rana na bk,
w niedziele to raczej tylko rano bo później to sam wiesz jak jestno name - Czw 26 Sty, 2012 No i dupa, niestety nie jadę pierwszego kajtka w tym roku faldzip - Czw 26 Sty, 2012 o ja, a co sie stao sie?no name - Czw 26 Sty, 2012 Praktycznie od rana do 24 jestem w pracy,
cienkiego nie mam kiedy ogarnąć do końca
i jeszcze w sobotę i niedziele też mnie czeka praca
Zły jestem na maxa poprostu Janusz - Pią 27 Sty, 2012 http://www.devil-cars.pl/eventydlafirm# wie ktoś cos więcej na temat tego??qbica - Sob 28 Sty, 2012 Tomaszczyk dzis grubo latał/lata na co-drivie na Kubalonce no name - Sob 28 Sty, 2012 Wrobel - Nie 29 Sty, 2012 Janusz, dzwonilem tam gosc mi powiedzial ze cos gdzies mroża dopiero druga czesc toru i ze teraz jezdzi sie po tej małej petli i ze kosztuje to 150zł za godzinefaldzip - Nie 29 Sty, 2012 no name, 0:59 - to ja
a tak szczerze, to chyba niewiele straciles, w sumie srednio mi sie podobalo, zero drogowych odcinkow, tylko same place, sniegu nie bylo, byl lód albo troche betonu, a na adextrze byl asfalt. Jazda po lodzie miedzy kraweznikami nie jest fajna. Proba 4/9 wygladala jak ten rally sluzewiec, na piechote bys nas przegonil momentami a i tak cudem nie przydzwonismy w jakis bydynek, bo ani skrecic ani sie zatrzymac, a to dla tego ze sie rozpedzilismy moze i do 20km/h nawet!no name - Nie 29 Sty, 2012
faldzip napisał/a:
0:59 - to ja
wiem i dlatego wsadziłem
Próby widziałem na stronie AK, szkoda że tylko place.
Masz jakieś łonbordy ?faldzip - Nie 29 Sty, 2012
no name napisał/a:
Masz jakieś łonbordy ?
Mam, wlasnie leca na jutube, i o dziwo nawet lepiej na nich to wyglada niz w rzeczywistosci odczucia, w sumie SL3 bylo spoko w miare, bo o wygladalo jakby tam nikt nie jezdzil wczesniej za bardzo i my mialismy nr 1, wiec bylo spoko, bez lodu, ale za drugim przejazdem sie zatrzymalismy bokiem na krawezniku na szczesciej poza przytartymi felgami nic sie nie stalo sie...
SL3:
olek - Nie 29 Sty, 2012 faldzip, jedziesz moze calvarie? jesli, to jestes jutro na treningu, na bemowie?faldzip - Pon 30 Sty, 2012 nie jade, bo mi sie nie chce, jak znowu ma byc toczenie sie po lodzie (a raczej nie stopnieje skoro maja byc jakies straszne mrozy), i krecenie sie pomiedzy kraweznikami jak w poszukiwaniu miejsca do parkowania, to szkoda mi hajsu, auta i czasu olek - Pon 30 Sty, 2012 to na sam trening podbij.