Passenger - Nie 20 Mar, 2011 Od kilku dni przesiadłem się na Pirelli PZero Nero i jestem tak pozytywnie zaskoczony, że aż się tu z Wami podzielę wrażeniami...
Na suchym kleją pięknie... Na trójce nie zrywam przyczepności
W porównaniu z Dunlop SP SportMaxxx jest rewelacyjnie...
Zdecydowanie polecam PZero Nero!Bart - Nie 20 Mar, 2011
Passenger napisał/a:
Od kilku dni przesiadłem się na Pirelli PZero Nero
od kilku minut analizuję to zdanie Passenger - Nie 20 Mar, 2011 No wiem... trochę nie po polsku wyszło Gaydek - Nie 20 Mar, 2011 Bart, ważne, że opony klejoKenet - Nie 27 Mar, 2011 Ja dziś zacząłem testować Federale, ale strasznie zimno jeszcze za oknem i czuć, że początkowo jeszcze brakuje im temperatury. Ale jak je chwilę pomęczyłem to zaczęły pięknie kleić i banan na twarz wskoczył Ścianka twarda, super czuć moment początku poślizgu i tzw. granicę bezpieczeństwa, kiedy czuć że za chwilę już będzie za grubo.Qukie - Pon 28 Mar, 2011 Kto ma te Federale w promocji: 195/50/15 ? lub w dobrej promocji 205/50/15 Bart - Pon 28 Mar, 2011 a kto mi tanio sprzeda komplet drogowych opon 205/50R16? anjas - Pon 28 Mar, 2011
Bart napisał/a:
a kto mi tanio sprzeda komplet drogowych opon 205/50R16?
tu jakiś handlarzyna wystawił piętnastki, zapytaj, może ma też jakieś rozsądne szesnastki
o jakiś debil, nie chce mi się nawet z nim rozmawiać...
z daleka coś tu śmierdzi...arssss - Pon 28 Mar, 2011 A ma ktos porównanie pomiędzy Toyo PX4 a goodyear Eagle F1 GSD3 ?Młody Papież - Wto 29 Mar, 2011 ziom nie pytaj o takie rzeczy... toyo są najlepsze... widziałeś szybkich i wściekłych?!?!?!???arssss - Wto 29 Mar, 2011 Ale do toyo trzeba miec bodykit z tesco,bo inaczej tracą swoje właściwosci.
tak słyszałem .Młody Papież - Wto 29 Mar, 2011 masz jeszcze jakieś pytania do odpowiedzi?
DeeS - Śro 30 Mar, 2011 kuzwa czy wszedzei tak jest ze wystawiaja opony a jak chcesz zamowic to wszedzie brak na magazynie, nie wiadomo kiedyu beda .... ja jebie...