HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
PieQt - Nie 06 Maj, 2012 Czym sie rozni zwykly od profi (mam internet, ale Wy juz to wiecie)
Wybralbym sie chetnie, lipkec bhm obstawialGaydek - Nie 06 Maj, 2012
AleX_R53 napisał/a:
16 czerwca '12 (Tor Poznań Track Day) 8 lipca '12 (Tor Poznań Track Day)
P.S.: na dwa pogrubione bym się wybrał
Ja też
PS. M, jaki masz nick? Bonczek - Nie 06 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Czym sie rozni zwykly od profi (mam internet, ale Wy juz to wiecie)
Wybralbym sie chetnie, lipkec bhm obstawial
Mniej ludzi, więcej jeżdżenia, mniej czasu na szkolenia Marek23 - Nie 06 Maj, 2012 Profi bez cwiczen w sektorach, tylko od razu pelna dzida, tylko krótkie szkolonko z zasad bezpieczeństwa. Fajne to, ja będę jakiś ziomali namawiał i na sępa chcę wpaść się przejechać czyimś autem. Clio szykuje na następny rajdzik i wolę francuza nie męczyć na torze.Bonczek - Nie 06 Maj, 2012 Za 500zł masz tak:
Tor Poznań 08:00-17:00
08:00 Odprawa uczestników treningu, Instruktaż: Bezpieczne zachowanie się na Torze
08:45 Ćwiczenia w grupach treningowych w sektorach toru
11:45-15:00 Obiad
12:00 Jazdy po całym torze z czasową weryfikacją postępów
17:00 Zakończenie jazd - Podsumowanie
Gwarantowane:
- Profesjonalna osługa instruktorska
- 1 instruktor na 6-7 uczestników w czasie treningów
- 1 instruktor na 3-4 uczestników w czasie Jazd Konkursowych
- Zabezpieczenie obiektu - Sędziowie wirażowi
- Zabezpieczenie p.poż. Wóz ratowniczy Straży Pożarnej i Lekarske (Karetka R)
- Łączność radiowa zawodników z trenerem
- Wspólny dwudaniowy obiad
- Serwis oponiarski (wymiana i wyważanie opon, kontrola ciśnienia i temperatury) bezpłatnie zapewniany przez partnera dla uczestników. Dodatkowo możliwość nabycia w promocyjnych cenach (dla uczestników TPTD) opon z dostępnego asortymentu.
- Serwis mechaniczny (podnośniki, kompresor, klucze hydrauliczne) bezpłatnie zapewniany przez partnera dla uczestników
- Catering w Depo VIP Room (słodycze, gorące i zimne napoje)
- Profesjonalny elektroniczny pomiar czasu z wydrukami - dokładność pomiaru do 0.001 s.
- Wstęp wolny dla kibiców, otwarty park maszyn
- Otwarty punkt gastronomiczny dla publicznościGaydek - Nie 06 Maj, 2012 Ale nas wyru.... (taka dzisiejsza refleksja).kubas - Nie 06 Maj, 2012 W zwykłym każdy ma przynajmniej po 5 sesji po 20 minut do przejechania i uwierzcie że na koniec już ludzie i sprzęt wymiękają czasem...Anonymous - Nie 06 Maj, 2012
Gaydek napisał/a:
Ale nas wyru.... (taka dzisiejsza refleksja).
Oj daj już spokój. Nie rozdrapujmy ran
kubas napisał/a:
W zwykłym każdy ma przynajmniej po 5 sesji po 20 minut do przejechania i uwierzcie że na koniec już ludzie i sprzęt wymiękają czasem...
jak Kubas tak mówi to wierzymy PieQt - Nie 06 Maj, 2012 To ja chce to ze szkoleniem, kurna to za 70 zl wiecej tylko...nie ważne, było minęło
Lipiec pany M - Nie 06 Maj, 2012
Gaydek napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Ja też
PS. M, jaki masz nick?
Gaydek roj - Nie 06 Maj, 2012
Bonczek napisał/a:
Za 500zł masz tak:
(...)
czyli za 1300 kupiłem slalom między pachołkami a za 1500 (70 różnicy plus więcej wahy na torze) jest taki wypas... eh..
.. no dobra, jeb.ać biedę pum - Nie 06 Maj, 2012
Gaydek napisał/a:
wiesz gdybyśmy wiedzieli że mu się tak odmieni to nikt z nim by o torze nawet nie rozmawiał.Gaydek - Nie 06 Maj, 2012
AleX_R53 napisał/a:
kubas napisał/a:
W zwykłym każdy ma przynajmniej po 5 sesji po 20 minut do przejechania i uwierzcie że na koniec już ludzie i sprzęt wymiękają czasem...
jak Kubas tak mówi to wierzymy
kubas prawdę Ci powie
M napisał/a:
Gaydek napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Ja też
PS. M, jaki masz nick?
Gaydek
Bałem się, że Gaydek
pumfkp napisał/a:
Gaydek napisał/a:
wiesz gdybyśmy wiedzieli że mu się tak odmieni to nikt z nim by o torze nawet nie rozmawiał.
IndeedPieQt - Nie 06 Maj, 2012
pumfkp napisał/a:
Gaydek napisał/a:
wiesz gdybyśmy wiedzieli że mu się tak odmieni to nikt z nim by o torze nawet nie rozmawiał.