Miałem RaceKing i w porównaniu do obecnych gum to szły jak pocisk
Ja już wspominałem, pierwsze co to koła, te Cubowe to są kloce i tutaj schodzisz dobre 700g w dół, będziesz się czuł jakbyś miał silnik
To może ja też się pochwalę
was79 - Śro 29 Lip, 2015 Witamy Marcinku PiTT - Śro 29 Lip, 2015 kozak ten Twoj xtc 27.5, to jest carbon prawda? w sumie wszystkie xtc 29 sa w carbonie, ale mega mi podchodzi ten rower
ogladalem tez cannondale i speca, ale jakos nie przypadly mi do gustu tak ja np. trek superfly albo cube z edycji na 2015r.
ps. tak mi ta Justyna cos nie pasowała i korciło mnie żeby napisać
"zamknij pysk przemądrzała pizdo, co się wcinasz w męskie rozmowy?!" ale stwierdziłem że dziewczyna może nie skumać dowcipu Anonymous - Śro 29 Lip, 2015 To jest alu, ale wygląda z daleka jak carbon (hydroforming, wygładzone spawy), waży 1,5 kg
Giant nie sprowadza wszystkich modeli do Polski, ja mam teraz zakusy na Reigna do kolekcji, ale trzeba uzbierać złotówki
PiTT - Śro 29 Lip, 2015
Justine napisał/a:
To jest alu, ale wygląda z daleka jak carbon (hydroforming, wygładzone spawy), waży 1,5 kg
to bardzo mało jak na cały rower Anonymous - Śro 29 Lip, 2015 Sama rama, cały rower 10,5 kg kamil - Śro 29 Lip, 2015 jak na takie MTB to waga niska
moja szosa ma 8 kgQukie - Śro 29 Lip, 2015
Justine napisał/a:
Rower MTB i miasto?
Ja na miasto kupiłem sobie model bardziej pod freeride każdy kupuje to co lubi, chce, itpCartoon - Śro 29 Lip, 2015 Dobra, jak już tak o rowerach - ostatnio odkurzyłem swój i staram się na nim trochę jeździć
Niestety, od zakupu do dnia dzisiejszego spędził całkiem sporo czasu na balkonie - w tym ze dwie zimy (a przejechał w tym czasie bardzo niewiele...).
Skutkiem czego sporo elementów zardzewiało - linki, zębatki etc. Tu wiem jak sobie poradzić
Zardzewiały też amortyzatory powyżej zakresu ich użytkowania (część, która nie chowa się przy dobiciu )
Na jakie parametry mam zwracać uwagę, żeby dobrać amorek do mojego roweru?
widelec :SR SUNTOUR NEX4110 V3 75mm
http://www.greenbike.pl/k...gold-p-259.htmlAnonymous - Śro 29 Lip, 2015 kolejny temat gdzie czuje sie jak na tureckim kazaniu Kamill - Śro 29 Lip, 2015
rabarbar napisał/a:
kolejny temat gdzie czuje sie jak na tureckim kazaniu
Musisz wyjść poza starbucksa, odłożyć iphona i zobaczyć że są inne możliwości lansu na mieście.Bonczek - Śro 29 Lip, 2015 Nie moze bo apke pisze PiTT - Śro 29 Lip, 2015 widac ze sie chooja znacie, dobry rower kosztuje min 30k i dopiero na takim dobrze sie jezdzi
na tych tanszych szkoda czasu
Anonymous - Śro 29 Lip, 2015 raz chciałem sieknąć kawulca w starbucie ale sypanej z gruntem nie miali,to ich zlałemPiTT - Śro 29 Lip, 2015 ja raz bylem, ale jak poprosili o imie to sie zmieszalem i ucieklem...