qbus - Wto 17 Sty, 2012 Czytales? Janusz - Wto 17 Sty, 2012 tak, ze niby gdzieś po łapanowie ale nie wyklucza to użycia jakichś łapanowskich placy qbus - Wto 17 Sty, 2012 Hehe no tak, na upartego faktycznie
Żubry tam zrobili więc mają gotowe plany zabezpieczenia, książki drogowe itp więc nic nie stoi na przeszkodzie aby to były drogowe oesy.Janusz - Wto 17 Sty, 2012
qbus napisał/a:
Hehe no tak, na upartego faktycznie
pamiętam ze jak byłem bajtlem i nie miałem prawka, to robili czasem takie kjs z dojazdówkami... i właśnie sie jeździło z placu na plac qbus - Wto 17 Sty, 2012 No ja jak jeździłem w kjsach to nie było prób drogowych, a wcale tak dawno temu to nie było faldzip - Wto 17 Sty, 2012 Na drugim moim KJSie byly tez takie odcinki:
Chyba nie takie zle no name - Wto 17 Sty, 2012 Na ostatniej Barbórce - bis też był
Ps
faldzip, wybierasz się teraz ?faldzip - Wto 17 Sty, 2012 bym sie wybral, ale najpierw fure musze poskladac do kupy, juz wlasciwie tylko napelnienie ukladu chlodzenia plynem, pokrywe na aku musze zorganizowac i jakies zimowki za dyche z wulkanizacji i moge jechac no name - Wto 17 Sty, 2012 Fajnie by się było spotkać w takim razie
bo ja się wybieram koma600 - Sob 21 Sty, 2012 http://ak-rzemieslnik.pl/...1_stycznia.html
Słomczynspeed555 - Sob 21 Sty, 2012
qbus napisał/a:
Hehe no tak, na upartego faktycznie
Żubry tam zrobili więc mają gotowe plany zabezpieczenia, książki drogowe itp więc nic nie stoi na przeszkodzie aby to były drogowe oesy.
Memoriał dla amatorów będzie po odcinkach drogowych! Mostek Pogana itd...GeKo - Sob 21 Sty, 2012 Jutro sprint w Będzinieno name - Nie 22 Sty, 2012 faldzip, widzę że jedziesz faldzip - Nie 22 Sty, 2012 no wlasnie mialem pisac, ze jade
nie wiem tylko czy dobrze zrobilem, ze sie tak na ten numer 1 rzucilem, ale zobaczymy no name - Nie 22 Sty, 2012 No właśnie, ja wziąłem dalszy by trochę czasu na obchód
zostało
Będzie ciężko się spotkać by pogadać w takim razie