HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
kaziu1985pn - Nie 06 Maj, 2012 czy to nie jest ten który wydachował komuś subaryne ?? i stwierdził peszek.Gaydek - Nie 06 Maj, 2012 IMO...
1. Dziwna sytuacja, bo wiedział czego oczekujemy zatem miało być inaczej. Jeżeli będzie jeszcze następny raz, to będzie (inna) umowa z harmonogramem "co do minuty", bo jak nie, to nie będzie w ogóle imprezy.
2. To, że połowa podniosła rękę, gdy padło pytanie o "pierwszy raz" to nic wielkiego, przecież to i tak by wyszło podczas jazdy.
3. Byłem tam kilka razy i nigdy nie widziałem karetki i wirażowych (czy jak im tam), o czym zresztą mu powiedziałem, ale on swoje, do znudzenia. Coś w międzyczasie musiało się stać albo po prostu wstał lewą nogą, bo młody (instruktor) szedł na rękę i strzelał miny, jak słuchał Szwagierczaka.
4. W/w sprawiło, że było mało dużej pętli. Szkoda kurcze.
Ale...
Z mojego punktu widzenia był to najlepszy wypad pod względem szkoleniowym. Bardzo żałuję, że nie zmierzyłem czasu. Nawet nie miałem jak. Jechałem o niebo lepiej niż poprzednio. Końcówka była sroga. Clio Sporty w zasięgu . Najeździłem się jak cholera. Ale i tak najlepsza jazda po dużej pętli była kilka lat temu z Pumami (chyba dwie godziny wolnej amerykanki), o czym doskonale wie Rasta. Tak to już chyba nigdy nie będzie. Ja widzę, że z roku na rok prywatne imprezy są coraz uboższe .
Tak czy siak...
Zostaje nam chyba faktycznie TPTD, bo raz, że odpada temat pieprzenia się z organizacją a dwa, że tam nas nikt nie zaskoczy, bo "na układy nie ma rady".
Co by nie mówił, to dzięki za to, że wpadliście .
Aaa... R888 na mokrym kleją jak cholera. Dobrze, że w Poznaniu są równe drogi, tylko ten kubas wiszący na telefonie i dzwoniący zawsze, jak gdzieś jadę . A powrót w deszczu był mega, nigdy tego nie zapomnę .Gaydek - Nie 06 Maj, 2012 kaziu1985pn, dzięki za zdjęcia Miniac - Nie 06 Maj, 2012
GeKo napisał/a:
Ktoś kiedyś chyba wspominał że Scheffler zdachował auto kursanta.
To moglem byc ja
Moim Mini wywalil na trawe pod sama trybuna alphaOne - Nie 06 Maj, 2012 Gaydek - dzieki za ogarniecie calosci, reszta - dzieki za fajny dzien. szkoda ze malo jezdzenia wyszlo, jak juz zreszta napisano. mialem tego pecha ze bylem w grupie cwiczacej przez 30 minut pacholki na glownej prostej, wiec 'szkoleniowo' tez srednio. nic, moze nastepnym razem kaziu1985pn - Nie 06 Maj, 2012 Gaydek, spoko nie ma za co, tak jak mówiłem z jakości zadowolony nie jestem ale było jeszcze kilka osób z lepszym sprzętem i mówili ze tez wrzucą foty.M - Nie 06 Maj, 2012 Zawsze tak jestKenet - Nie 06 Maj, 2012
Kenet napisał/a:
Dobra koniec tych utyskiwań, ja się pytam gdzie są zdjęcia/filmy?!
Kaziu dzieki za fotki, jestem koniem Marek23 - Nie 06 Maj, 2012
Cytat:
Nie pamiętam ktoś chyba się z nim pospinał tu ostro i odszedł
no name - Nie 06 Maj, 2012 Jeżeli to Ty Marek, to Gerber słaby psychicznie chyba jest kubas - Nie 06 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Nie pamiętam ktoś chyba się z nim pospinał tu ostro i odszedł
to było dobre Miał Cię klepnąć c2 vtr-em na torze co nie ? Gaydek - Nie 06 Maj, 2012 Dupa
Jadę na TPTD. Jedziecie?Marek23 - Nie 06 Maj, 2012
kubas napisał/a:
to było dobre Miał Cię klepnąć c2 vtr-em na torze co nie ?
Tak sobie to wymyślił
Cytat:
Jadę na TPTD. Jedziecie?
Kiedy to?Gaydek - Nie 06 Maj, 2012 Marek23, http://tptd.pl/index.phpAnonymous - Nie 06 Maj, 2012