Maciusiowy - Sob 09 Kwi, 2011 nic nie dało...dalej reakcja opóźniona konkretnie...da się teoetcznie grać, ale straszna męka
tak jak na filmiku poniżej:
Co jak co, ale to Ci się czesio udało Maciusiowy - Sob 09 Kwi, 2011
martin.h napisał/a:
Czesio napisał/a:
może masz kolumnę kierowniczą z ikarusa ?
Co jak co, ale to Ci się czesio udało
średnio, bo to nie moja kolumna Maciusiowy - Sob 09 Kwi, 2011 to, co - ma ktoś podobny problem na ps3?iQ - Nie 10 Kwi, 2011 Maciusiowy, ja. Ogolnie ta gra jest calkiem z dupy.Maciusiowy - Nie 10 Kwi, 2011
iQ napisał/a:
Maciusiowy, ja. Ogolnie ta gra jest calkiem z dupy.
no to karwa co ją tak zachwalaliście iQ - Nie 10 Kwi, 2011 Bo mialo byc pieknie Czytalem na roznych stronach recenzje i mialo byc mega, super-hiper i wogole fajerwerki. Wlaczylem, pogralem pare godzin i uwazam ze jest z dupy, przykro mizefir - Nie 10 Kwi, 2011 jak sie poprzestawia ustawienia pada/kiery, znosnie zaczyna sie jezdzic, model jazdy jest bardzo nierowny, ale generalnie mi sie podoba takie 7/10iQ - Czw 21 Kwi, 2011 Probowalem zmieniac ustawienia pada, chyba juz wszystkie mozliwe konfiguracje ale duzo to nie zmienia, juz nie mam ochoty wlaczac tej gry
Na pocieche wrzucam filmik z Battlefield 3, tym razem troche dluzszy.
Bonczek - Czw 21 Kwi, 2011 M - Czw 21 Kwi, 2011 O fcuk ta gierka ma genialny engine.106 - Czw 21 Kwi, 2011
w oczekiwaniu na 3 tluke teraz w druga czesciQ - Czw 21 Kwi, 2011 Premiera ma byc 14.9 ale tutaj juz mozna zarezerwowac Bonczek - Czw 21 Kwi, 2011 Na jesieni jeszcze Forza 4 później już tylko GTA V i znowu będzie w co grać