To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

qbus - Wto 17 Sty, 2012

Janusz napisał/a:
was79 napisał/a:
Nie miszcz, a raczej bezmyślność. Średnia 70 km/h bez klatek!

tja... myślisz ze do tej pory ktoś tego przestrzegał tych 50 ??

Mniej więcej się starano, na naszych imprezach wychodziła ona w okolicach 50-60 km/h.

no name - Wto 17 Sty, 2012

Ja ostatnio miałem dobrą prędkość i było to ponad 50km/h
Janusz - Wto 17 Sty, 2012

qbus napisał/a:

Mniej więcej się starano, na naszych imprezach wychodziła ona w okolicach 50-60 km/h.

ta, ale np w Debicy wychodziła najszybszemu około 100km/h

was79 - Wto 17 Sty, 2012

średnia?
qbus - Wto 17 Sty, 2012

No i tamte kjsy w takiej formie się ponoć skończyły, podobno był mocny dym w okręgu Rzeszowskim o tego typu imprezy.

qbus napisał/a:
No i tamte kjsy w takiej formie się ponoć skończyły, podobno był mocny dym w okręgu Rzeszowskim o tego typu imprezy.

ja tam liczę po cichu ze wy zrobicie jakąś zacna imprezę :)
ps. daj odpowiednio wcześniej znać, czy macie jakieś fajne plany na ten rok co bym się ewentualnie do was zapisał :)

faldzip - Wto 17 Sty, 2012

Janusz napisał/a:
was79 napisał/a:
Nie miszcz, a raczej bezmyślność. Średnia 70 km/h bez klatek!

tja... myślisz ze do tej pory ktoś tego przestrzegał tych 50 ??

no wlasnie tak to jest - z jednej strony ma byc tanio, wiec dostepne dla posiadacza OC i przegladu i tyle, i wpisowe najlepiej 100, no max 150 zeta, a z drugiej strony ludzie oczekuja prawdziwych oesow po 10km ze srednia 100km/h... Wydaje mi sie, ze duzy wplyw na to maja ci, ktorzy pakuja mnostwo kasy w swego seja, szpery srery, w hooj mocy i w ogole kit car i maja straszne parcie na wynik, wiec wola meczyc seja kit cara w kjs niz zrobic n-ke i przeniesc sie do RD3L, bo chca juz cisnac po oesach i maja juz doswiadczenie kjsowe, a zapominaja o tych, ktorzy chca wystartowac w kjsach od przypadku do przypadku seryjnym autem.

faldzip napisał/a:
no wlasnie tak to jest - z jednej strony ma byc tanio, wiec dostepne dla posiadacza OC i przegladu i tyle, i wpisowe najlepiej 100, no max 150 zeta, a z drugiej strony ludzie oczekuja prawdziwych oesow po 10km ze srednia 100km/h... Wydaje mi sie, ze duzy wplyw na to maja ci, ktorzy pakuja mnostwo kasy w swego seja, szpery srery, w hooj mocy i w ogole kit car i maja straszne parcie na wynik, wiec wola meczyc seja kit cara w kjs niz zrobic n-ke i przeniesc sie do RD3L, bo chca juz cisnac po oesach i maja juz doswiadczenie kjsowe, a zapominaja o tych, ktorzy chca wystartowac w kjsach od przypadku do przypadku seryjnym autem.

+1
Ja też to bardziej luzacko biorę ale widać wyścig
inwestycji w niektóre kjs-owe fury

faldzip napisał/a:

a ja np, nie mam $$ na RDL, a nie chce kręcić się na pierwszym biegu do okoła pachołków

Janusz napisał/a:
a nie chce kręcić się na pierwszym biegu do okoła pachołków

Teraz to już sporo przesadzasz ;D

GeKo - Wto 17 Sty, 2012

Janusz napisał/a:
qbus napisał/a:

ta, ale np w Debicy wychodziła najszybszemu około 100km/h

He he w niektórych rundach Mistrzostw Świata średnio wynosi 65-70km/h

qbus - Wto 17 Sty, 2012

Janusz napisał/a:

ja tam liczę po cichu ze wy zrobicie jakąś zacna imprezę :)
ps. daj odpowiednio wcześniej znać, czy macie jakieś fajne plany na ten rok co bym się ewentualnie do was zapisał :)

Nie wiem w sumie, mi się za bardzo nie chcę póki co. Wiśniowa to były 3 bite miesiące chodzenia, załatwiania, użerania się z urzędnikami i policją tak w zasadzie po nic, tylko dla własnej satysfakcji. (której niestety zabrakło bo dla mnie impreza nie wyszła idealnie a taką chcieliśmy zrobić :) )

faldzip - Wto 17 Sty, 2012

Janusz napisał/a:
faldzip napisał/a:

a ja np, nie mam $$ na RDL, a nie chce kręcić się na pierwszym biegu do okoła pachołków

spoko, ja to samo :P
ale jak ktos ma hajs, zeby ladowac jakies spery, i hooj wie jakie wynalazki kitcarowe w sejacza, no to chyba zamiast tego moglby sie na RD3L skusic. Ja nie mam hajsu, ani za bardzo czasu na RD3L, wiec zostaje w amatorkach, ale jesli chodzi o plan na RD3L, to sram na to, ze mam zayebiste 98KM pod maska z silnika 1.6 i niesamowite przelozenie seryjnej skrzyni 16x63 itp - na hooj mnie szpera, ostre walki i inne gowna? zamiast tego mialbym z 5 startow w RD3L z wliczonym zarciem, paliwem i oplata 50gr za kibel na stacji! pewnie na tej skrzyni i tak 5tki w zyciu bym nie wpial, a 4ke raz na rok, ale przynajmniej polatalbym sobie po prawdziwym oesie (np. taki rajd Czechowicki - zayebista sprawa, Warminski - kurde, mozna polatac w jednym rajdzie z czolowka RSMP trenujaca przed RP) - przeciez w RD3L to mozna jechac i kosiarka z klatka, a przerobki musza byc wg zal J, tak samo jak i KJS.

qbus - Wto 17 Sty, 2012

Przy okazji w najbliższy wekend:
http://www.akzamkowy.pl/s...lly_sprint.html
a na marzec zapowiedziany jest:
http://rsmp.pl/aktualnosci.php?readmore=351

qbus napisał/a:
a na marzec zapowiedziany jest:
http://rsmp.pl/aktualnosci.php?readmore=351

hmm.. w zeszłym roku jeździli po jakimś placu ;/