dzwoniłem do Roberta.
Nie chciał gadać - taki był wkurzony. Może jutro zapytam co i jak, bo nie chce mu już dupy zawracać.
Jakbyś dzwonił do mnie kilkanaście razy dziennie to też był bym wkurzony
A tak na serio to będzie fajny sezon., Brown jest mocny, ale po piętach depczą mu Toyota, Williams i Red Bull, no i może jeszcze BMW. Ferrari zaliczyło chyba najgorszy początek sezonu od nie pamiętnych czasów, strategia z Kimim i deszczówkami rewelacyjna Hamilton wkońcu poznał swoje miejsce w szeregu, będzie rewelacyjny sezon.dzik - Nie 05 Kwi, 2009 No coz, dzisiaj nawet najlepsi mieli problemy z silnikami
k-mart - Nie 05 Kwi, 2009
o kurde ale stozek! technologia prosto z f1dzik - Nie 05 Kwi, 2009 Zrobilem specjalnie dla Ciebie dodatkowe spy foto:
k-mart - Nie 05 Kwi, 2009
biore na tapete!M - Nie 05 Kwi, 2009
dzik napisał/a:
Zrobilem specjalnie dla Ciebie dodatkowe spy foto:
Obrazek
heheh trafilo sie slepej kurze ziarnko...
pokaz lepiej foty tych 3 smietnikow ktorymi od 10 lat nie mozesz wyjechac z garazu Michał - Nie 05 Kwi, 2009 niezła panna
1.4 KonradMK - Nie 05 Kwi, 2009 dobra suka, poleciała na auto bo robiło pssssyt brum dzik - Nie 05 Kwi, 2009
eM napisał/a:
pokaz lepiej foty tych 3 smietnikow ktorymi od 10 lat nie mozesz wyjechac z garazu
Lepiej, trafic tyle popsuptych niepsujacych sie fur
Ktorym smietnikiem mam jutro podjechac, czarny, niebieski, srebrny, czerwony? pP - Nie 05 Kwi, 2009
Robert Kubica napisał/a:
To nie był zanik, to był brak mocy. 240 km/godz. to wszystko, co wyciągał mój bolid - wytłumaczył.
M - Pon 06 Kwi, 2009
dzik napisał/a:
eM napisał/a:
pokaz lepiej foty tych 3 smietnikow ktorymi od 10 lat nie mozesz wyjechac z garazu
Lepiej, trafic tyle popsuptych niepsujacych sie fur
Ktorym smietnikiem mam jutro podjechac, czarny, niebieski, srebrny, czerwony?
Na GP Hiszpanii (10 maja) Robert Kubica dostanie nowy, lżejszy samochód, aby zastosować KERS. I dostanie nowe dyfuzory, takie jakie ma zwycięski Brawn GP - o ile 14 kwietnia FIA uzna, że są przepisowe - czytamy w "Gazecie Wyborczej".
Według doniesień fachowców już niebawem zobaczymy całkiem odmieniony bolid BMW Sauber. Inżynierowie w Hinwil i w Monachium pracują nad samochodem dla Kubicy, który będzie o kilkanaście kilogramów lżejszy od dotychczasowego. Jeśli im się uda, Polak będzie mógł skorzystać z KERS.
Mistrz Swiata ma problemy.... mysli o zakonczeniu kariery... a merc chce sie wycofac z F1.Anonymous - Sob 11 Kwi, 2009 miiiiistrz klip z malezji, wypas piosenka te dialogi..
http://www.formula1.com/services/play_video.htmlRudello - Sob 11 Kwi, 2009 historia świetnie opowiedziana