Pytanie tylko co za dodatki warto dokupić - ja zawsze celownik+powiększony magazynek. Co innego warto Twoim zdaniem? tłumik?
ja też w szturmowych biorę powiększony magazynek + celownik.
Ale jeśli chcesz się przyczajać z partyzanta to bierz atut ninja i niewidzialny (jeśli się nie mylę) a do karabinka tłumik. W sumie można mieć niezłe wyniki jak się jest cierpliwym i cicho siedzi w jakimś kącie albo w krzakach... ale mnie taka gra nudzi, wolę zapierdzielać po planszy z karabinkiem zefir - Wto 05 Kwi, 2011
anjas napisał/a:
... ale mnie taka gra nudzi, wolę zapierdzielać po planszy z karabinkiem
hehe widze mamy podobny styl gry ) jak tez BC2 nie potrafie usiedziec w miejscu was79 - Wto 05 Kwi, 2011 yeah, jakbym miał siedzieć w kącie przez 10 minut to bym pyerdolca dostał Anonymous - Śro 06 Kwi, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cO4SMHD4_wYvitesse - Czw 07 Kwi, 2011
was79 napisał/a:
anjas napisał/a:
ja dziś chciałem nabyć, ale gości w empiku chyba posrało, 230 zeta kosztuje normalna wersja, nie żadna kolekcjonerska.
Lej na nich, w media markt 179 normal i 199 kolekcjonerska i ją zanabyłem.
zefir napisał/a:
was79, twoje audi ma poziom podobny jak moja s15 cisnij, dzis zaczalem poprawiac czasy, bo juz u mnie gra 3 znajomych i zaczyna sie napinka na czasy
wiem, wiem bo dodałem tuning, a w klasie D 500pkt to maks (ja ma chyba 498)
jakiś tam czas udało mi się pobić chyba że już poprawiłeś bo wczoraj net mi tak się rwał, że non-stop wywalało mi autolog.
Kupiłem już evo dla klasy C
co to za gra jakas forza czy nowy nfs ?was79 - Czw 07 Kwi, 2011 nowy need for speed: shift 2was79 - Czw 07 Kwi, 2011 Łojezu ale dramat z netem dzisiaj Anjasie. Nic nie umiałem ugrać tak rwało.
Kurde a tak chciało mi się grać anjas - Pią 08 Kwi, 2011 mnie też wywalało co chwilę... Jakaś kicha na maksa.
Dziś niestety nie dam rady popykać, ale może w weekend się odegramy? Michał - Pią 08 Kwi, 2011 Przejszłem Crysis'a2 . Naprawde niezły, i do tego długi moim zdaniem. Końcówka troche sie ciągnie bo wydaje sie ze to juz koniec aleeee... jeszcze trza napierdzielać.
Moge odsprzedać jakby ktoś chciał. A jak nie to zajmie miejsce u mnie na półce.
Wersja piecwas79 - Pią 08 Kwi, 2011
anjas napisał/a:
mnie też wywalało co chwilę... Jakaś kicha na maksa.
Dziś niestety nie dam rady popykać, ale może w weekend się odegramy?
jak najbardziej, będę sie czaił na partyjkę vitesse - Pią 08 Kwi, 2011 w shifta gracie na pc czy xbox ?iQ - Pią 08 Kwi, 2011 vitesse, PS3zefir - Pią 08 Kwi, 2011 ps3 Maciusiowy - Pią 08 Kwi, 2011 a nie macie takiego problemu: http://forum.ea.com/eafor...st/5540918.page
kupiłem dzisiaj shifta2 w UK i sterowanie jakieś z dupy...dobre 0,5s opóźnienia pomiędzy tym co naciskam, a co dzieje się na ekranie zefir - Pią 08 Kwi, 2011 polecam takie ustawienia