Jacek - Sob 14 Sty, 2012 ja nie mam problemu z wolnym czasem. każdą chwile spędzam na hothetchorg!Bart - Sob 14 Sty, 2012 koma600 - Sob 14 Sty, 2012 NO dzisiaj kumpla saxo Słomczyn atakowaliśmy trochę późno przyjechaliśmy udało się po jeździć . Jutro Służewno name - Sob 14 Sty, 2012 koma600, i jak tam z frekwencją bo się zastanawiałem czy jechać ?koma600 - Sob 14 Sty, 2012 co prawda my byliśmy przed 14 to może 8 aut. a na torze 3 albo pusto zmieniało się co chwila, więc mogłeś walić śmiało nie wiem jak wcześniej było. Chyba greg był 106 albo ktoś ma podobną.koma600 - Sob 14 Sty, 2012 to nie był greg bo tamten miał blachy wx to pewnie będzie jutro na Służew pewnie też trenował z Matysiakiem razem,no name - Sob 14 Sty, 2012 koma600, ja jak coś na Służew tylko na oglądare ale
napisz coś więcej o furze by się znaleźćkoma600 - Sob 14 Sty, 2012 białe saxo na czerwonym koleMłody Papież - Nie 15 Sty, 2012 jezdzi ktoś teraz na salmopolu?
mijałem właśnie jakieś 3-4 ekipy upalatorówqbus - Wto 17 Sty, 2012 PZM opublikował regulamina KJS na 2012, próby mogą mieć do 2.5 km (drogowe też) i podniesiona została średnia do 70 km/h. Z jednej strony fajnie z drugiej brak klatek na takich imprezach... (pojawił się zapis że są zalecane)no name - Wto 17 Sty, 2012 Może być ciekawie
I pierwszy kajtek w tym roku:
ZAPROSZENIE
Automobilklub Centrum serdecznie zaprasza wszystkich kierowców, amatorów jak i zawodników licencjonowanych (w klasie Gość), do udziału w imprezie samochodowej ogólnodostępnej:
"VIII WINTER RALLY 2012"
o PUCHAR BURMISTRZA PIASECZNA
I Runda Samochodowych Mistrzostw Pucharu Automobilklubu Centrum
I Runda Pucharu Tedex WRC
I Runda Pucharu Tedex 126p
organizowanej pod patronatem:
- BURMISTRZA MIASTA I GMINY PIASECZNO
- PREZESA ZARZĄDU FIRMY "TEDEX"
która rozegrana zostanie w dniu 29 stycznia 2012.(niedziela).
Impreza zgodnie z tradycją będzie jednodniowa. Start do "rajdu" w Piasecznie. Na ok. 80 km trasie - rozegranych zostanie 10 prób sportowych, - tp: "OS" na zamkniętych, wydzielonych z ruchu terenach. Wszystkie poprzedzone pkc, o max. dopuszczalnych długościach.
Dla Zwycięzców w klasyfikacji generalnej i klasach - puchary, zapewniamy również nagrody rzeczowe.
Szczegóły podamy po ostatecznych uzgodnieniach.
Zapraszamy
Automobilklub Centrum
PZM opublikował regulamina KJS na 2012, próby mogą mieć do 2.5 km (drogowe też) i podniesiona została średnia do 70 km/h. Z jednej strony fajnie z drugiej brak klatek na takich imprezach... (pojawił się zapis że są zalecane)
miiiiszcz
teraz jak ktoś zrobi taka imprezę z 3petlami po 3 odcinki to już naprawdę bedize można coś pojeździć was79 - Wto 17 Sty, 2012 Nie miszcz, a raczej bezmyślność. Średnia 70 km/h bez klatek!Janusz - Wto 17 Sty, 2012
was79 napisał/a:
Nie miszcz, a raczej bezmyślność. Średnia 70 km/h bez klatek!
tja... myślisz ze do tej pory ktoś tego przestrzegał tych 50 ??M - Wto 17 Sty, 2012 Na ułężu była średnia 115