To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

Kenet - Pon 18 Maj, 2015

:rotfl:
PiTT - Pon 18 Maj, 2015

Michał napisał/a:
Bicze na jape przyjmuje ! myślałem ze ty sie jarasza pasaciorem :D :rotfl: :rotfl:
jedzić pasaciorem to kara jakaś jest chyba :D stary miał , i mówi nigdy więcej ...
piter, czemu ta nowa mazda 6 ci tak nie leży ? niby jest zajebista ...
jestę kurvą ( ostatnio na fb tak napisałem, moja koleżanka tipsiara , zwróciła mi uwage że popełniłem bład ... kurwa, JAK RZYĆ !! )

no koorwa! :D
ale Twoj ojciec miał chyba B6 od niemca weterana wojennego... zreszta bez znaczenia
ta nowa jest juz bardziej audiowa, ale i tak szkoda życia na takie chujowe auta :D
ale stawiam je juz calkiem serio w jednej lidze, skoro Twoj ojciec narzekał na passata to tak samo by narzekał na mondeo, avena i accorda... bo umówmy się czym one się niby różnią? wyglądem głównie i mam wrażenie że pod wzgledem uzytkowym i jakosciowym to niemiec jednak górą
i tu odpowiedz na Twoje pytanie czemu mazda 6 mi nie pasi... jest to auto dla osób które mają w dupie to że przy 130-140 huczy w środku jak w ikarusie... totalny brak wygłuszeń, jazda po kamykach brzmi jak jazda puszką na kołach, wszystko nakoorwia kosmicznie
wizualnie mistrz, piękne auto, ale chyba ważniejsze jest wrażenie podczas jazdy niż to jak wygląda na parkingu :faja:
w segmencie takich aut teraz zrobię inaczej, żadne nowe mondeo, passat czy superb
uderzam do premium selection bmw albo audi i szukam auta 1-2 letniego z 20kkm przelotu na gwar.
patrzac po moim pastuchu z 18kkm na serio nie wiedze zadnych oznak zuzycia wzgledem tego jak wyjechal z fabryki, wiec w takim bmw, audi czy mesiu tym bardziej to praktycznie nowe auto

was79 - Pon 18 Maj, 2015

Fajną naklejkę na scenicu widziałem: francuz bagietki woził :D
Chloru - Pon 18 Maj, 2015

PiTT napisał/a:
jest to auto dla osób które mają w dupie to że przy 130-140 huczy w środku jak w ikarusie

Kumpel ma i mówi, że zagranico jest już na to jakaś akcja serwisowa. Wymieniają uszczelki czy coś.

PiTT - Pon 18 Maj, 2015

Chloru napisał/a:
PiTT napisał/a:
jest to auto dla osób które mają w dupie to że przy 130-140 huczy w środku jak w ikarusie

Kumpel ma i mówi, że zagranico jest już na to jakaś akcja serwisowa. Wymieniają uszczelki czy coś.

akcja serwisowa polegajaca na oklejeniu matami tlumiacymi chyba :D
nawet gdzies na stronie firmy zajmujacej sie tłumieniem aut pod audio i ogolnie dla poprawy komfortu czytalem ze w tej mazdzie tłumienia praktycznie brak
dopiero wjebanie tam 20-30kg mat rozwiazuje problem :lol2:

Michał - Pon 18 Maj, 2015

lol , nie wiedziałem ze to taki fuckup ta mazdolyna
PiTT - Pon 18 Maj, 2015

Michał napisał/a:
lol , nie wiedziałem ze to taki fuckup ta mazdolyna

na jezdzie testowej tego nie sprawdzisz bo raczej po miescie smiga sie spoko, przekonasz sie o tym w pierwszej trasie :)

Chloru - Pon 18 Maj, 2015

PiTT napisał/a:
Chloru napisał/a:
PiTT napisał/a:

akcja serwisowa polegajaca na oklejeniu matami tlumiacymi chyba :D
nawet gdzies na stronie firmy zajmujacej sie tłumieniem aut pod audio i ogolnie dla poprawy komfortu czytalem ze w tej mazdzie tłumienia praktycznie brak
dopiero wjebanie tam 20-30kg mat rozwiazuje problem :lol2:

Może i tak. To już wiem czemu moja Astra waży ~1400 kg... jest po prostu dobrze wyciszona :rotfl: :jupi:

GeKo - Pon 18 Maj, 2015

PiTT napisał/a:
. jest to auto dla osób które mają w dupie to że przy 130-140 huczy w środku jak w ikarusie...

Keeee....

Chyba jeździliśmy innymi modelami :]

was79 - Śro 20 Maj, 2015

Miata wg Chomika
http://www.topgear.com.pl...tia-test/2b5dgx

michool_vt - Śro 20 Maj, 2015

ładna jest ale o nowej to se moge pomazyc :>
kiedy sprzedajesz swoją? :]
chyba się już spedaliłem do końca, bo bym chciał NC PRHT z kompresorem ;D

was79 - Śro 20 Maj, 2015

Na razie jeżdże, bo auto niezawodne to mi szkoda opylać. Taki prht był/jest do sprzedania w cymes stanie :)

was79 napisał/a:
Taki prht był/jest do sprzedania w cymes stanie
poka poka ;D

was79 napisał/a:
Na razie jeżdże, bo auto niezawodne to mi szkoda opylać.
kupuj tego sl'a :D http://www.gieldaklasykow...islaw-slaski-2/
was79 - Czw 21 Maj, 2015

http://www.mx5klubpolska....hp?f=29&t=15245

michool_vt napisał/a:
was79 napisał/a:
Na razie jeżdże, bo auto niezawodne to mi szkoda opylać.
kupuj tego sl'a :D http://www.gieldaklasykow...islaw-slaski-2/

Jeździłem ostatnio sl500, średnio to się nadaje na co dzień, a w zimę to bym się bał ;D jak tak dalej pójdzie z przepisami, to w ramach protestu trza będzie fabie kupić.