PiTT - Czw 31 Mar, 2011 ja ukradłem nfs'a, zobacze czy warto a za zaoszczedzone 200pln sie nayebie
Michał - Czw 31 Mar, 2011 zefir - Czw 31 Mar, 2011
pP napisał/a:
zefir napisał/a:
nie pedalskim czterolapem
zefir napisał/a:
tez mam evo
kurcze namawiacie
a nie ma kto¶ f1 2010 ps3 na zbyciu?
s3 jest pedalskie evo juz nie zdrowo nakurwia iQ - Czw 31 Mar, 2011 Listonosz nie mial dla mnie paczki dzisiaj Lepiej zeby jutro mial bo inaczej nie odpowiadam za swoje czyny anjas - Sob 02 Kwi, 2011 widzę Ajkiu, że już dostałe¶ paczkę
Ja też już miałem okazję pograć godzinkę. Moim zdaniem jest OK, wci±ga, ale niestety nie mam czasu teraz powalczyć. W każdym razie gra na pierwszy rzut oka daje radę iQ - Sob 02 Kwi, 2011 Dostalem wczoraj. Mnie jakos ta gra nie przekonuje was79 - Sob 02 Kwi, 2011 wkoorwia mnie ta gra na maksa, nie dosc ze chooje wjezdzaja w doopsko bez zadnych konsekwencji dla nich a mnie obraca, to jeszcze oni potrafia przy jezdzie identycznym autem porzejsc zakret pelna koorwa a mnie rzuca jak szmata. do tego po kilku wyscigach poziom trudnosci tak poszedl w gore, ze nie umiem wskoczyc na pudlo. zapienilem sie mocno, ide napic sie piwa
Aha jeszcze sie ta koorewska gra zablokowalaiQ - Nie 03 Kwi, 2011 Bonczek - Nie 03 Kwi, 2011 Ale kozackie was79 - Pon 04 Kwi, 2011 Gramy dzisiaj w black opsa?anjas - Pon 04 Kwi, 2011
was79 napisał/a:
Gramy dzisiaj w black opsa?
+1
od 20 jestem na posterunku was79 - Pon 04 Kwi, 2011 fajnie, jak mała pójdzie spać też się melduje anjas - Pon 04 Kwi, 2011 to pograli¶my
klawo było, dzi¶ jaki¶ mega dobry dzień Bonczek - Pon 04 Kwi, 2011 Kieeeerwa dopiero dzi¶ rozkminiłem czemu mi się tak słabo grało w Betylfilda - wystarczyło czuło¶ć pada zmienić i od razu się dobrze gra was79 - Wto 05 Kwi, 2011
anjas napisał/a:
to pograli¶my
klawo było, dzi¶ jaki¶ mega dobry dzień
kurde, mega dobry to mało powiedziane przy Twojej statystyce: 33zab/6zgonów
Fakt, że net nie zamulał u mnie to i gra była przyjemna.
Zacz±łem póĽniej testowac AK47u, no i nawet mi podpasował. Pytanie tylko co za dodatki warto dokupić - ja zawsze celownik+powiększony magazynek. Co innego warto Twoim zdaniem? tłumik?