To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

Gaydek - Pią 15 Maj, 2015

Trochę jednak spierdolili, bo w przeciwieństwie do pozostałych nowych Mazd, ta wygląda IMO kupowato.
was79 - Pią 15 Maj, 2015

Wygląd to kwestia indywidualna, mechanicznie jest natomiast cymes, zgodnie z duchem NA: małe lekkie, zwinne, bez zbędnych systemów i udziwnień, downsizingu itd.
Bonczek - Pią 15 Maj, 2015

Gaydek napisał/a:
Trochę jednak spierdolili, bo w przeciwieństwie do pozostałych nowych Mazd, ta wygląda IMO kupowato.

No dziób ma straszny, ale reszta zacna ;)

Michał - Sob 16 Maj, 2015

jajebie, kochałbym ...
robie przegląd i swojo wystawaim. Mam nadzieje ze teresa sie zgodzi na następne kabrio

PiTT - Sob 16 Maj, 2015

jajebie, s2000 jest spoko a nie mazda ;D
Michał - Nie 17 Maj, 2015

Jezdzisz pasatem, do tego mówisz ze jest spoko - odbieram ci możliwość wyrażania zdania :rotfl: :rotfl: :rotfl:
jakby s2000 była taka super to by się sprzedawała jak mx5 :)

w sumie za tego paska - odbieram ci możliwość życia, cofasz sie o dwa pola , i idziesz do więzienia :D
Janusz - Nie 17 Maj, 2015

Michał napisał/a:
w sumie za tego paska - odbieram ci możliwość życia, cofasz sie o dwa pola , i idziesz do więzienia :D

+ nie dostajesz pieniędzy za przejście przez start

Wkupuje Piotrka apartamenty na wilanowie, odbieram mu prezydenture wroclawia. Ide na start
Bonczek - Nie 17 Maj, 2015

:rotfl:

Teraz jeszcze Rzeczpospolitej i Vogla i może budować dalej Świątynie :rotfl:

PiTT - Nie 17 Maj, 2015

jesli ja uwazam ze passat jest spoko to sam sobie wszystko odbieram + wymierzam kare chlosty... ogarnij sie kurwo! komu powiedzialem ze passat jest spoko?! :rotfl:
moze sie zle zrozumielismy, wybierajac pomiedzy skodo, toyoto i mazdo wybor vw wg mnie jest mniejszym zlem, ale to i tak jeszcze dalego do SPOKO ;D

KarQ - Nie 17 Maj, 2015

Dobra, nie pierdol. Mówiłeś że Pasek robi robotę!
PiTT - Nie 17 Maj, 2015

robi taka robote jak mondeo, avensis i inne gowno
kaman, jak kurwa rodzinny sedan albo kombi moze robic robote? ;D
oczywiscie poza tymi co maja 300KM+ ;)

Bicze na jape przyjmuje ! myślałem ze ty sie jarasza pasaciorem :D :rotfl: :rotfl:
jedzić pasaciorem to kara jakaś jest chyba :D stary miał , i mówi nigdy więcej ...
piter, czemu ta nowa mazda 6 ci tak nie leży ? niby jest zajebista ...
jestę kurvą ( ostatnio na fb tak napisałem, moja koleżanka tipsiara , zwróciła mi uwage że popełniłem bład ... kurwa, JAK RZYĆ !! )

Jakarti - Pon 18 Maj, 2015

Michał napisał/a:
tipsiara , zwróciła mi uwage że popełniłem bład

zostawiając ją czy w pisowni? :rotfl: :rotfl: :rotfl: