Gaydek - Pią 15 Maj, 2015 Trochę jednak spierdolili, bo w przeciwieństwie do pozostałych nowych Mazd, ta wygląda IMO kupowato.was79 - Pią 15 Maj, 2015 Wygląd to kwestia indywidualna, mechanicznie jest natomiast cymes, zgodnie z duchem NA: małe lekkie, zwinne, bez zbędnych systemów i udziwnień, downsizingu itd.Bonczek - Pią 15 Maj, 2015
Gaydek napisał/a:
Trochę jednak spierdolili, bo w przeciwieństwie do pozostałych nowych Mazd, ta wygląda IMO kupowato.
No dziób ma straszny, ale reszta zacna Michał - Sob 16 Maj, 2015 jajebie, kochałbym ...
robie przegląd i swojo wystawaim. Mam nadzieje ze teresa sie zgodzi na następne kabrioPiTT - Sob 16 Maj, 2015 jajebie, s2000 jest spoko a nie mazda Michał - Nie 17 Maj, 2015 Jezdzisz pasatem, do tego mówisz ze jest spoko - odbieram ci możliwość wyrażania zdania
jakby s2000 była taka super to by się sprzedawała jak mx5 Michał - Nie 17 Maj, 2015 w sumie za tego paska - odbieram ci możliwość życia, cofasz sie o dwa pola , i idziesz do więzienia Janusz - Nie 17 Maj, 2015
Michał napisał/a:
w sumie za tego paska - odbieram ci możliwość życia, cofasz sie o dwa pola , i idziesz do więzienia
+ nie dostajesz pieniędzy za przejście przez startMichał - Nie 17 Maj, 2015 Wkupuje Piotrka apartamenty na wilanowie, odbieram mu prezydenture wroclawia. Ide na startBonczek - Nie 17 Maj, 2015
Teraz jeszcze Rzeczpospolitej i Vogla i może budować dalej Świątynie PiTT - Nie 17 Maj, 2015 jesli ja uwazam ze passat jest spoko to sam sobie wszystko odbieram + wymierzam kare chlosty... ogarnij sie kurwo! komu powiedzialem ze passat jest spoko?!
moze sie zle zrozumielismy, wybierajac pomiedzy skodo, toyoto i mazdo wybor vw wg mnie jest mniejszym zlem, ale to i tak jeszcze dalego do SPOKO KarQ - Nie 17 Maj, 2015 Dobra, nie pierdol. Mówiłeś że Pasek robi robotę!PiTT - Nie 17 Maj, 2015 robi taka robote jak mondeo, avensis i inne gowno
kaman, jak kurwa rodzinny sedan albo kombi moze robic robote?
oczywiscie poza tymi co maja 300KM+ Michał - Nie 17 Maj, 2015 Bicze na jape przyjmuje ! myślałem ze ty sie jarasza pasaciorem
jedzić pasaciorem to kara jakaś jest chyba stary miał , i mówi nigdy więcej ...
piter, czemu ta nowa mazda 6 ci tak nie leży ? niby jest zajebista ...
jestę kurvą ( ostatnio na fb tak napisałem, moja koleżanka tipsiara , zwróciła mi uwage że popełniłem bład ... kurwa, JAK RZYĆ !! )Jakarti - Pon 18 Maj, 2015