pograłem jeszcze godzinę i zbliżyłem się na 1 s różnicy. Więcej nie dałem rady
dobrze walcz ) bedzie mnie to mobilizowac:) ja narazie wszystko (prawie na raz przejezdzam),
miodzio sie leci:Danjas - ¦ro 30 Mar, 2011 ja dzi¶ kupuję, there is no dick in the village!Michał - ¦ro 30 Mar, 2011 shit goes around me ze to kupujesz !! i nie graj za dużo bo nabawisz się brain tire firezefir - ¦ro 30 Mar, 2011 kurna powiem wam jedno, autolog czyli system wynikow na torze wsrod znajomych miszcz jak narazie dla mnie, fizyka gry nie miazdzy, ale cholernie widowiskowa i dynamiczna. oprawa audio jak sie gra na kinie domowym , miazdzy poprostu.
was79, twoje audi ma poziom podobny jak moja s15 cisnij, dzis zaczalem poprawiac czasy, bo juz u mnie gra 3 znajomych i zaczyna sie napinka na czasy DeeS - ¦ro 30 Mar, 2011 chyba zakupie !anjas - ¦ro 30 Mar, 2011 ja dzi¶ chciałem nabyć, ale go¶ci w empiku chyba posrało, 230 zeta kosztuje normalna wersja, nie żadna kolekcjonerska.Michał - ¦ro 30 Mar, 2011
Cytat:
ale go¶ci w empiku chyba posrało
shit goes around them ?was79 - Czw 31 Mar, 2011
anjas napisał/a:
ja dzi¶ chciałem nabyć, ale go¶ci w empiku chyba posrało, 230 zeta kosztuje normalna wersja, nie żadna kolekcjonerska.
Lej na nich, w media markt 179 normal i 199 kolekcjonerska i j± zanabyłem.
zefir napisał/a:
was79, twoje audi ma poziom podobny jak moja s15 cisnij, dzis zaczalem poprawiac czasy, bo juz u mnie gra 3 znajomych i zaczyna sie napinka na czasy
wiem, wiem bo dodałem tuning, a w klasie D 500pkt to maks (ja ma chyba 498)
jaki¶ tam czas udało mi się pobić chyba że już poprawiłe¶ bo wczoraj net mi tak się rwał, że non-stop wywalało mi autolog.
Kupiłem już evo dla klasy C zefir - Czw 31 Mar, 2011 tez mam evo a wczorajsze czasy kapke poprawilem iQ - Czw 31 Mar, 2011 Mam nadzieje ze dzisiejszej nocy dolacze do rywalizacji, czekam tylko na listonosza zefir - Czw 31 Mar, 2011
ja na 3 dni wyjezdzam
takze bedzie co poprawiac jak wroce Maciusiowy - Czw 31 Mar, 2011
anjas napisał/a:
ja dzi¶ chciałem nabyć, ale go¶ci w empiku chyba posrało, 230 zeta kosztuje normalna wersja, nie żadna kolekcjonerska.