mam używane 4 pełne slicki wyścigowe matadora w 15'' jak coś to PW
A nadal chcesz mnie bić?
nigdy nic takiego nie powiedziałem
Bad-i - Nie 06 Mar, 2011
106 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Marek23 napisał/a:
A ma ktoś z was do sprzedania jakies sliki 15 lub 16 cali? Lekkie uzywki mile widziane...
Marek ja bede mial Kumho 18/580/15
ile za jakies 2 do tyrania?
Mam dwa slicki K21 (te co docinalismy na Zamkowym) - jezeli chcesz to za jeden start są Twoje Barejka - Nie 06 Mar, 2011 Pytanie do ekspertow czy r888 mozna minimalnie poglebic?michool_vt - Nie 06 Mar, 2011
Barejka napisał/a:
Pytanie do ekspertow czy r888 mozna minimalnie poglebic?
takTomcat - Nie 06 Mar, 2011
Robert Burnejka napisał/a:
Na moich po porządnym docięciu pojawiło się prawie drugie tyle bieżnika co na nowych Generalnie drugie życie dostają.106 - Nie 06 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Mam dwa slicki K21 (te co docinalismy na Zamkowym) - jezeli chcesz to za jeden start są Twoje
ok... przekonales mnie
media... w sam raz na tyl kubas - Nie 06 Mar, 2011
Tomcat napisał/a:
Robert Burnejka napisał/a:
Na moich po porządnym docięciu pojawiło się prawie drugie tyle bieżnika co na nowych Generalnie drugie życie dostają.
muszę z moimi spróbować bo już mam prawie slicka... tylko kto mi to dotnie u mnie hmmmBarejka - Nie 06 Mar, 2011 kubas, pytaj u oponiarzy, maja maszynki, nacina sie najczesciej w ciezarowkach Bart - Nie 06 Mar, 2011 jakby ktoś na Śląsku chciał ciąć opony to mam ziomów, zresztą w legendarnym Chorzowie, którzy się w takie rzeczy bawią.martin.h - Pon 07 Mar, 2011
Bart napisał/a:
jakby ktoś na Śląsku chciał ciąć opony to mam ziomów, zresztą w legendarnym Chorzowie, którzy się w takie rzeczy bawią.
Chorzów - miasto legenda, tylko tutaj znajdziesz największych ekspertów