Jakarti - Nie 27 Mar, 2011 Michał,
o jakiej grze mowa?Bonczek - Nie 27 Mar, 2011 Właśnie tak też się zastanawiam ale nie pytałem bo miałem wrażenie, że to oczywiste PiTT - Nie 27 Mar, 2011 kryzys zwei
ja kradnę, jeszcze chwila i się ściągnie Michał - Nie 27 Mar, 2011 ty zyebany złodziejaszku !!
warto kupić !!
gram gram, mega jest !!
kjubs
Jakarti - Wto 29 Mar, 2011 pierwsze slysze o takiej grze... Michał - Wto 29 Mar, 2011 kurde, to kiepsko
nadrabiaj zaległości, zanabyj 1 i dodatek do niej, a później tą dwójke
powiem szczerze ze sie powoli dłuzy. Fajna jest, ale dłuży sie powolutki....was79 - Wto 29 Mar, 2011 zakupiłem nfs shift 2
dziś będzie dobry wieczór iQ - Wto 29 Mar, 2011
was79 napisał/a:
zakupiłem nfs shift 2
dziś będzie dobry wieczór
Moj bedzie dopiero pojutrze Jak juz chwile pograsz to napisz jakie wrazenia zefir - Wto 29 Mar, 2011 dzis pogralem 2,5h przy jedynce spory postep, na kierze sie naprawde fajnie gra , choc znowu bedzie cos pokminic z martwa strefa , bo moze byc lepiej mam wrazenie, widok z kasku robi wrazenie, wogole oprawa audiowizualna jest mega.
pozdroanjas - Wto 29 Mar, 2011 czyli warto kupić?was79 - Wto 29 Mar, 2011 dla mnie gra mega, mnóstwo opcji tuningu i uwaga jest wreszcie możliwość swapa
dodatkowo mobilizujące są czasy przyjaciół, oczywiście na razie Zefir wszędzie mnie bije na głowę, ale fakt, że jeżdżę tylko seryjną s3
sterowanie na razie w fazie rozkminiania ale jest taki myk, że raz auto skręca a raz trzeba dociążyć przód hamowaniem (gram na padzie)
Anjasie, jak podobala Ci się pierwsza częśćm to kupuj i raczej nie pożałujeszzefir - Wto 29 Mar, 2011 mam tylko s15 po dolocie podstawowym i zawiasie nie fisiuj tylko wez sie za jazde
nie pedalskim czterolapem tylko RWD was79 - Śro 30 Mar, 2011 pograłem jeszcze godzinę i zbliżyłem się na 1 s różnicy. Więcej nie dałem rady iQ - Śro 30 Mar, 2011 was79, jest jakas opca gry online? Moze tym razem uda sie jakos zgrac paru osobom was79 - Śro 30 Mar, 2011 online jeszcze nie testowałem, ale jest. Rzeczywiscie może pykniemy megankami RS
Jednio jest pewne nikt na czasach ustawionych na torach nie bedzie ciulał jak podejrzewano w GT, bo wyświetla na tablicy przy torze: auto i jego tuning - klasę np. D495 (auto klasy D juz po tuningu, po na starcie jest na przykład D370).