To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Jakarti - Nie 27 Mar, 2011

Michał,
o jakiej grze mowa?

Bonczek - Nie 27 Mar, 2011

Właśnie tak też się zastanawiam ale nie pytałem bo miałem wrażenie, że to oczywiste :rotfl:
PiTT - Nie 27 Mar, 2011

kryzys zwei
ja kradnę, jeszcze chwila i się ściągnie ;D

Michał - Nie 27 Mar, 2011

ty zyebany złodziejaszku !!
warto kupić !! :)
gram gram, mega jest !!

kjubs

Jakarti - Wto 29 Mar, 2011

pierwsze slysze o takiej grze... :/
Michał - Wto 29 Mar, 2011

kurde, to kiepsko
nadrabiaj zaległości, zanabyj 1 i dodatek do niej, a później tą dwójke
powiem szczerze ze sie powoli dłuzy. Fajna jest, ale dłuży sie powolutki....

was79 - Wto 29 Mar, 2011

zakupiłem nfs shift 2
dziś będzie dobry wieczór ;D

iQ - Wto 29 Mar, 2011

was79 napisał/a:
zakupiłem nfs shift 2
dziś będzie dobry wieczór ;D

Moj bedzie dopiero pojutrze :( Jak juz chwile pograsz to napisz jakie wrazenia :)

zefir - Wto 29 Mar, 2011

dzis pogralem 2,5h :) przy jedynce spory postep, na kierze sie naprawde fajnie gra , choc znowu bedzie cos pokminic z martwa strefa , bo moze byc lepiej mam wrazenie, widok z kasku robi wrazenie, wogole oprawa audiowizualna jest mega.

pozdro

anjas - Wto 29 Mar, 2011

czyli warto kupić?
was79 - Wto 29 Mar, 2011

dla mnie gra mega, mnóstwo opcji tuningu i uwaga jest wreszcie możliwość swapa ;D
dodatkowo mobilizujące są czasy przyjaciół, oczywiście na razie Zefir wszędzie mnie bije na głowę, ale fakt, że jeżdżę tylko seryjną s3
sterowanie na razie w fazie rozkminiania ale jest taki myk, że raz auto skręca a raz trzeba dociążyć przód hamowaniem (gram na padzie)
Anjasie, jak podobala Ci się pierwsza częśćm to kupuj i raczej nie pożałujesz

zefir - Wto 29 Mar, 2011

mam tylko s15 po dolocie podstawowym i zawiasie :D nie fisiuj tylko wez sie za jazde ;D

nie pedalskim czterolapem tylko RWD :D

was79 - Śro 30 Mar, 2011

pograłem jeszcze godzinę i zbliżyłem się na 1 s różnicy. Więcej nie dałem rady :wall:
iQ - Śro 30 Mar, 2011

was79, jest jakas opca gry online? Moze tym razem uda sie jakos zgrac paru osobom :)
was79 - Śro 30 Mar, 2011

online jeszcze nie testowałem, ale jest. Rzeczywiscie może pykniemy megankami RS
Jednio jest pewne nikt na czasach ustawionych na torach nie bedzie ciulał ;D jak podejrzewano w GT, bo wyświetla na tablicy przy torze: auto i jego tuning - klasę np. D495 (auto klasy D juz po tuningu, po na starcie jest na przykład D370).