kurde, poleciałbym ale z kasą krucho.Kenet - Sob 17 Gru, 2011 Fajna próba, ja bym poleciał ale nadal fotel trzyma mi się na 2 śrubkach i nie jeżdżę Astrą.
Nawierzchnia tam jest ok, jedyne na co trzeba uważać to odcinek w miarę długiej prostej na powrocie do mety przy ogrodzeniu od strony szpitala dla koni. Tam gdzie dohamowuje się na mostku do lewego 90 a następnie do prawego 90 na ten slalom przed metą (dla jasności tam gdzie był start do pierwszej próby w sierpniu na RS). W tym miejscu (od dohamowania do slalomu) jest wyryp, reszta trasy bez problemu, krawężniki wysokie, trzeba być czujnym.EmerytRs2 - Sob 17 Gru, 2011 odpuszczam
aku mi padł, Brat zabrał klucze, nic nie mogę zrobić
mam też grypę, nawet jakbym na szybko znalazł pilota, to nie chcę kogoś zarazić przed świętami.
ps:u mnie objawy na szczęście łagodne koma600 - Sob 17 Gru, 2011 jedziemy to z kumple saxo zobaczymy jak pójdzie ale nieźle chętnych jestRasputin - Sob 17 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
mam też grypę
Karwa ja też,to jakaś epidemia Janusz - Sob 17 Gru, 2011 a ja załatwiłem następne 2 fury ciekawe ile jeszcze w tym roku roj - Sob 17 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
a ja załatwiłem następne 2 fury ciekawe ile jeszcze w tym roku
opowiadaj EmerytRs2 - Sob 17 Gru, 2011 koma600, w klasie 2 i 3 można walczyć, o ile lista startowa jest aktualna
imprez i evo od groma.roj - Sob 17 Gru, 2011 chyba wpadnę zobaczyć jak to wygląda, na papierze próba wyglada ok, będzie ktos jeszcze?
Kenet, może podbijesz to wezmę głośniki?Anonymous - Nie 18 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
AleX_R53, masz jakieś doświadczenia
epidemia
z opowieści
Rasputin napisał/a:
Karwa ja też,to jakaś epidemia
współczuje Kamill - Nie 18 Gru, 2011 I jak, był ktoś dzisiaj na Służewcu ?Bart - Nie 18 Gru, 2011 Yarko - Nie 18 Gru, 2011
Bart napisał/a:
roj - Nie 18 Gru, 2011
Kamill napisał/a:
I jak, był ktoś dzisiaj na Służewcu ?
ja byłem. próba całkiem całkiem choć stan nawierzchni jak na rally spirnt to wyryp, jak na kjs całkiem lajtowo. czyli ogólnie nieźle ale przy.kur.wić było gdzie
frekwencja niezła, parę mocnych czterołapów. mi udało się zrobić dwa kółka na prawym z pogromcą Keneta z białego bmw e30
na oglądanie za zimno. tyle.
Bart - grubo.. ja bym powiedział, że nie pasterze ale PASTUCHY