pare razy zdarzylo mi sie jechac na kacu i gdyby mnie wtedy zlapali to mialby za swoje, zadnej taryfy ulgowej... problem tylko taki ze mi sie zdawalo ze spoko moge jechac do roboty... ok poludnia po mocnym kryzysie uswiadamialem sobie ze w sumie bylo to glupie i tak o 17 zastanawialem sie czy juz moge wracac
na szczescie to bylo dawno i teraz jak pije to wiem ze nastepny dzien jest bez fury
co do zapierdalania, chyba nikt tu nie pisal ze mamy tu samych świetych... chodzi o to ze kazdy lubie pozapierdalac, ale nie marudzmy na mandaty i ew. kary
swiadomy wybor i wziecie na klate ew. konsekwencji, taki uklad jest fair
+1
Mi chodzi bardziej o kogos kto swiadomie wywala 2 piwa albo 2 driny i 20 minut pozniej wsiada w auto i jedzie do Warszawy... (zara ktos napisze, ze przeciez 2 piwa to nic?).
Z przekraczaniem predkosci to sam jestem bardzo czesto winny - to sa sekundy Panie Wladzo;)Michał - Pon 06 Kwi, 2015
Jakarti napisał/a:
Michał,
dokladnie
inaczej by spiewali jakby sie wtedy doigrali a rondo pamietasz?
swoja droga dzisiaj 100x czesciej sprawdzaja trzezwosc.
tak, masakra . Jakoś się udało i nic nie stało.
Teraz nie ma bata - teresa za lejce i wio ihaaaaroj - Pon 06 Kwi, 2015 pierwszy krok powracając?
http://moto.pl/MotoPL/1,8...eli_wlasne.htmlPiTT - Pon 06 Kwi, 2015 szkoda, myslalem ze wyplyna w automaniaku
roj - Pon 06 Kwi, 2015 pod kierownictwem Bena Colinsa PiTT - Pon 06 Kwi, 2015
roj napisał/a:
pod kierownictwem Bena Colinsa
nie, PhilaAlexxx - Śro 08 Kwi, 2015 Andrzeju, czy będzie możliwość otrzymania zaproszeń?
anjas - Śro 08 Kwi, 2015 Akcja jest szeroka i możliwości jest naprawdę wiele.
Testowanie prototypów przewidzieliśmy głównie dla udziałowców Arrinerrrra Automotive Holding. Chciałbym jednak zapewnić, że właściwie każdy z Was może zostać udziałowcem a tym samym zostać potencjalnym testerem bolidu. Wystarczy zainwestować trochę zaskórniaków w akcje spółki i tym samym stać się przyszłym potentatem w branży motoryzacyjnej.KarQ - Śro 08 Kwi, 2015 anjas, to wszystko tak brzmi jakby nie było prawdziwe...anjas - Śro 08 Kwi, 2015 oj tam, poddajesz się nieprzychylnym opiniom zawistników, którzy nie wierzą w polską motoryzację.
Ale, wspólnie z Lee Noble, jeszcze im pokażemy.Kenet - Śro 08 Kwi, 2015 Czy prawdopodobieństwo bycia testerem jest proporcjonalne do zainwestowanej sumy? GeKo - Śro 08 Kwi, 2015 Co prawda concept, ale w końcu ktoś poprawił to co w toyocie było nie do przyjęcia. Czyli paskudne tylne lampy i wiejskie wydechy
WuRC - Pon 04 Maj, 2015