HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Bonczek - Nie 06 Maj, 2012 Jako, że jechałem na oglądarę to przyjemny weekend
Przybyliśmy na umówione spotkanie punkt 12 w piątek, ruszyliśmy punkt 13. Zaledwie po kilku chwilach przez zator w Sochaczewie Pieqt ogarnął dobry skrócik. Już po 6 godzinach byliśmy w Poznaniu na torze po drodze z Marcelem przebiliśmy jedną oponę, na szczęście powietrze zaczęło uciekać dopiero na postoju.
Podczas gdy Roj był na myjni, a Emeryt myślał, które buty założyć zmieniliśmy koła w Civicu i Szymona BMW popijając piwko. I tak rozpoczął się pięęęęęęęęęękny grill (Greg dzięki, za piwka chłopaki poszli na zapoznanie, ale jeszcze szybciej wrócili. O 1 spaliśmy jak susły
No i dzisiaj troszkę teorii, później treningu i nawet troszkę jazdy. Dzięki Marcel za kilka lajtowych, dzięki Kenet za podwózkę
Dzięki Gaydek za organizację imprezy
Miło było poznać na żywo nowe twarze
Do następnego
P.S.
Możecie już zacząć wpłacać pieniądze na Kielce
P.S. 2 Śmiechów co niemiara aż do końca ))))Rasputin - Nie 06 Maj, 2012 Niby faktycznie mało było wolnego jeżdżenia,ale mnie się podobało. Myslę,że jakbym dłuzej upalał to mój pełnoletni sprzęt juz by nie wrócił o własnych siłach Dzieki dla Gaydka i całej ekipy hh.org
Moment gdy wszyscy zaczeli napieprzac po torze był srogi Czas na Kielce sie szykowac Anonymous - Nie 06 Maj, 2012
Rasputin napisał/a:
Moment gdy wszyscy zaczeli napieprzac po torze był srogi
to dobre było Szwagierczak takiej piany dostał, że nie ogarnia i co to się dzieje, że szok
roj napisał/a:
edyny plus to ekipa bo naprawdę dawno się tak nie pośmiałem
+1
Kenet napisał/a:
Jestem trochę zmęczony, ale szczerze mówiąc to czuję wielki niedosyt,
+1
pumfkp napisał/a:
rok temu tez nie bylo i problemu nie bylo.
Była
Bonczek napisał/a:
Alex 2:16 pojechał! Nie wiem co z Rasta.
True Story to jest czas jedynego mojego zmierzonego okrążenia PieQt - Nie 06 Maj, 2012 przejrzałem swoje onboardy - jakby posklejać fragmenty - z różnych przejazdów, to może coś by było - a tak zawsze coś nie tak, jak uda mi się wyciąć fragment, to pokażę wam, jak Szwagierczak stanął mi na linii start/meta
zaraz poczytam jaki program na kielce roj - Nie 06 Maj, 2012
Bonczek napisał/a:
Pieqt ogarnął dobry skrócik.
M do mnie dzwonił, że jadą, już są w połowie drogi.. PieQt - Nie 06 Maj, 2012
roj napisał/a:
Bonczek napisał/a:
M do mnie dzwonił, że jadą, już są w połowie drogi..
powie ktoś, jak się z tego toru wyjeżdża - jeżdżę po tym torze w kółko i nie mogę wyjechaćKenet - Nie 06 Maj, 2012 Ja oglądam i w miarę czyste kółko 2.07.xx, analiza trwa bo muszę wszystko obejrzeć.Kenet - Nie 06 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
roj napisał/a:
Bonczek napisał/a:
powie ktoś, jak się z tego toru wyjeżdża - jeżdżę po tym torze w kółko i nie mogę wyjechać
Po płytach jedź, moment wyjedziesz Bonczek - Nie 06 Maj, 2012 Emeryt od tych płyt dostał wstrząśnienia mózgu.PieQt - Nie 06 Maj, 2012
Kenet napisał/a:
PieQt napisał/a:
roj napisał/a:
Bonczek napisał/a:
powie ktoś, jak się z tego toru wyjeżdża - jeżdżę po tym torze w kółko i nie mogę wyjechać
Po płytach jedź, moment wyjedziesz
a dzięki, tylko sobie poświecęAnonymous - Nie 06 Maj, 2012
Kenet napisał/a:
w miarę czyste kółko
farciarz...pum - Nie 06 Maj, 2012 to ja mam 2.03.1 z pasazerem, bo 1 kolko zrobilem jadac jak pizda. spokojnie na tej oponie bez smierci w oczach te 1:57-1:58 szlo zrobic. czyli ze niby co? 2 miejsce w generalce 1 w "klasie" . dla porownania w zeszlym roku po ogarnieciu sie sam robilem 2.04.Kenet - Nie 06 Maj, 2012 Nie wiem czy w zaistniałych okolicznościach jest jakaś generalka PieQt - Nie 06 Maj, 2012 moim zdaniem był b. dobry dzień na latanie po torze, kultura, spokój i wbrew temu co gadał do łokitoki Szwagierczak ba torze był porządek.
patrząc po tym jak fragmenty bez zatorów pokonywałem, to mogła być piękna, pierwsza wizyta na torze poznańPieQt - Nie 06 Maj, 2012
Kenet napisał/a:
Nie wiem czy w zaistniałych okolicznościach jest jakaś generalka
nie tylko generalki nie ma, ale nie ma możliwości porównania czasów