Bonczek - Pon 21 Mar, 2011 pP, kupiłem o 15, będąc po obiedzie i mając wolny dzień - o 1 położyłem się spać - w między czasie zjadłem kolacje i wykonałem trochę normalnych czynności życiowych także jest ok
zefir, ale grasz na xboxie?was79 - Wto 22 Mar, 2011 No i mistrz Anjasie wczorajsza gra - ja oczywiście w mniejszym albo większym stopniu robiłem za mięso armatnie choć raz udało nam się wykrecić drużynowo dobry wynik
Aha, jak wysyłać wiadomości w COD, robiłeś to w tle przez przycisk PS? bo chciałem odpowiedzieć i nie umiałem się połapać jak anjas - Wto 22 Mar, 2011 grało się fajnie, ale jakoś marnie mi szło... gorszy dzień
Wiadomości wysyłałem przez PS - wciskasz go, wchodzisz w wiadomości, piszesz i wysyłasz zefir - Wto 22 Mar, 2011 Bonczek, na ps3iQ - Śro 23 Mar, 2011 was79, wczoraj zjawilem sie 2 minuty po tym jak skonczyles grac, niestety wczesniej nie moglem Pogralem chwile z Anjasem ktory wymiata niesamowicie. Ja robilem za mieso armatnie, jak zwykle Jakos nie umiem grac na padzie w takie gry Musze gdzies odkopac Quake´a i troche ponapinac, to byly czasy... anjas - Śro 23 Mar, 2011
iQ napisał/a:
Jakos nie umiem grac na padzie w takie gry
kwestia przyzwyczajenia
Wczoraj fajnie się grało, choć miałem słaby net i trochę przycinało. Może dlatego nie mogli mnie trafić was79 - Śro 23 Mar, 2011 No to szkoda, ze nie mogłem pograć dłużej, niestety dziś rano musiałem być wczesniej w Gliwicach.
Anjas je mistrz
Kurde u mnie lagi z internetu wpływają "in -", zawsze jakiś pajac zajdzie mnie od tyłu i strzał w łeb anjas - Śro 23 Mar, 2011
was79 napisał/a:
Kurde u mnie lagi z internetu wpływają "in -", zawsze jakiś pajac zajdzie mnie od tyłu i strzał w łeb
No niestety, lagi to masakra.
Mam wrażenie, że w PS3 jest gorzej z lagami niż na Xboxie.zefir - Śro 23 Mar, 2011 zalazy jaka pora )
choc nie dziwie Ci sie Was, bo ja uczylem sie grac na padzie w FPS z rok czasu
masakra przejscie po klawi i myszce was79 - Śro 23 Mar, 2011 Najgorsze, że na mojej wsi mam internet radiowy. Była umowa, że jak ktoś chce zassysać to tylko w godz 22-6. Niestety pryszczaci to mają w doopie, a dostawca nie pilnuje ruchu w sieci Bonczek - Śro 23 Mar, 2011 Grając na xboxie nigdy się nie spotkałem, żeby ktoś miał lagi.was79 - Śro 23 Mar, 2011 dobra strona - ile czasu potrzeba na przejscie gry:
http://howlongtobeat.com/pP - Śro 23 Mar, 2011 kurde nie ma fify
słaby rankingJakarti - Nie 27 Mar, 2011
pP napisał/a:
kurde nie ma fify
90 min Michał - Nie 27 Mar, 2011 jako fan kłyzysu, wczoraj zanabyłem dwójeczkie ...
Powiem tak, umarłem przed monitorem. Grafa po prostu zniszczyła mnie , skopała po jajcach, wylizała gucza,zrobiła kakao, czuje sie dobrze zgwałcony. Jade po hdmi kabel długi i przedłóżkę do klawiry/myszki. Musze to zobaczyć w 1920 , na 50 calach. POLECAM