M - Wto 12 Sie, 2014 Wiadomo że jak przesadzisz z witaminami to nerki będą cierpieć.
Te napoje nie mają nic złego w sobie, uzupełniasz elektrolity a podczas wysiłku dajesz wodę i cukier żeby nie oklapnąć.
Inna sprawa że jak sobie zrobisz wodę z cytryną i jakimś naturalnym cukrem np z owoców a nie takim rafinowanym, to będzie zawsze lepsze. Te napoje kupione muszą być jakoś utrzymane żeby się nie popsuły w sklepie bez lodówki.
Nie znam się, tylko na chłopski rozum analizuje.qbica - Wto 12 Sie, 2014 ja na taki np 40km wypad po górach pije napój rozpuszczalny w wodzie, Activlab kupowany w Auchanie w cenie 1.5zł za saszetke, a reszta napojów na taki wypad to piwo lub woda z górskich źródełek gdzieś na szlaku bizon - Wto 12 Sie, 2014
M napisał/a:
Inna sprawa że jak sobie zrobisz wodę z cytryną i jakimś naturalnym cukrem np z owoców a nie takim rafinowanym, to będzie zawsze lepsze. Te napoje kupione muszą być jakoś utrzymane żeby się nie popsuły w sklepie bez lodówki.
+1
o dokładnie to mi chodzi. skład raczej szału nie robi, no chyba, że komuś to nie przeszkadza to ok.kamil - Pon 18 Sie, 2014 na Ośkowe ciuchy za późno dałeś znać. Już wyprodukowane i odbieram w tygodniu.
Kolejne zamówienia będą na jesieniPiTT - Pon 18 Sie, 2014 przeciez gadalismy o tym wczoraj kamil - Pon 18 Sie, 2014 ale nie mówiłem Ci o jesieni
zresztą może ktoś się też zainteresuje ciuchami i zamówi michool_vt - Pią 03 Paź, 2014
co za gość
Loko - Sob 04 Paź, 2014 Motyw z flipem przez siatkę zajebisty kosmita - Pon 06 Paź, 2014 Nie chce ktoś kupić roweru szosowego ? Muszę zrobić miejsce dla nowego nabytku dltego sprzedaję: Giant Bowery rozm. S (dwie zębatki single + ostre koło), stan bdbPiTT - Pon 06 Paź, 2014 co kupiles? kosmita - Pon 06 Paź, 2014 Takie coś
anjas - Pon 06 Paź, 2014 Marka Martin? Martin H?
Gdzie się montuje bidon?PiTT - Pon 06 Paź, 2014 bidon na szyje wieszasz
myslalem ze jakas szosowka nowa wjechala a tu widze ze zmiana klimatu kosmita - Pon 06 Paź, 2014 No zmiana. Jednak wolę śmigać po lesie, a na dwa średnio mam miejsce
Jakby ktoś byś zainteresowany to Giant, którego sprzedaję wygląda tak:
michool_vt - Pon 06 Paź, 2014
kosmita napisał/a:
Nie chce ktoś kupić roweru szosowego ? Muszę zrobić miejsce dla nowego nabytku dltego sprzedaję: Giant Bowery rozm. S (dwie zębatki single + ostre koło), stan bdb
tej, toć to singiel jest a nie szosówka
s-ka to troche małe, ile chcesz?