HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
PiTT - Sob 05 Maj, 2012 hmm... to nikt nie wiedział jaki jest plan imprezy?
jeśli było coś nie tak jak ustalone to czemu instruktor nie tzw. karnego kootasa po japie?Marek23 - Sob 05 Maj, 2012
PiTT napisał/a:
jeśli było coś nie tak jak ustalone to czemu instruktor nie tzw. karnego kootasa po japie?
+1kaziu1985pn - Sob 05 Maj, 2012 a ja sobie gębę spiekłem w oczekiwaniu aż coś zacznie się dziać następnym razem muszę zbunkrować się w jakiś krzakach.budzik - Sob 05 Maj, 2012 Z Wrocka lece do opola - dzien pelen wrazen Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 Dobrze że nie pojechałem rasta - Sob 05 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
spacer był jednym z fajniejszych - sory - najfajniejszym wydarzeniem na torze
Qarwa, nawet nie załapałem się na najlepszą część imprezy czyli piątkową integrację pum - Sob 05 Maj, 2012 a coby nie byl to co wyniklo to NIE jest wina Gaydka, tylko obsranego Szwagierczaka. dzieki dla Gaydka i karny kutas dla Szwagierczaka. Chyba widac ze jak 3/4 conajmniej na semislicku to nie przyjechala poogladac toru...Marek23 - Sob 05 Maj, 2012
budzik napisał/a:
Z Wrocka lece do opola - dzien pelen wrazen
Kurna, Ty jeszcze masz trochę do 3city Kenet - Sob 05 Maj, 2012 Jestem trochę zmęczony, ale szczerze mówiąc to czuję wielki niedosyt, bo liczyłem na przynajmniej parę godzin nakurfiania po dużej pętli, a więcej okrążeń zrobiłem po kartingu. Samego toru było ~40 minut, z czego jeździły wszystkie auta na raz w grupach głównie za prowadzącym instruktorem i ani czystego kółka nie dało się zrobić, ani czasu na jakąkolwiek analizę nie było bo punkt 16 zdjęli nas z toru i do widzenia.
Moja grupa i tak miała całkiem spoko, bo pojeździliśmy sporo po kartingu, ale grupy które ćwiczyły slalom do obiadu były kompletnie w d...e.
No nic, mamy nauczkę żeby omijać Szwagierczaka.
Nie mniej i tak wielkie dzięki dla Gaydka bo od strony technicznej wszystko super ogarnięte od początku do końca.
Pozdr
Aaaa, zapomniałbym - stary bilsztajn nie robi roboty na TP.bob.dsk - Sob 05 Maj, 2012 Najlepszy slalomik na prostej start/meta
Koleś pewnie pomyślał że przyjadą na osiołkach to tniemy koszty karetka nie potrzeba, wirażowych też nie bo po co
Nic nie ma do tej wstępnej nauki bo można się sporo nauczyć ale wystarczyło by zrobić w 3 grupach 3 sesje po 20 minut i myślę że kazdy by był zadowolony.
Dzięki Gaydek Barejka - Sob 05 Maj, 2012
Czesio napisał/a:
Dobrze że nie pojechałem
mogles pojechac i robic za karetke w beczce
sam mialem plana sie zapisac, ale moze to i lepiej ze pug sie wysral PiTT - Sob 05 Maj, 2012 Kamil mi mówił że w życiu takich emocji nie miał jak po dzisiejszym torze...
dobra, jaja sobie robię... ale fakt faktem, trochę słabo wyszło, szczególnie dla starych wyjadaczy torowych Michał - Sob 05 Maj, 2012 uuu to słabo ...
rasta chyba kjest tak wku.rwio.ny ze pompuje lacze ustami ...M - Sob 05 Maj, 2012 Ch.uj z tym, robimy następny TD z integracją i zacieramy złe wrażenia dobrymi.
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/59H2skxzQpI?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/59H2skxzQpI?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>roj - Nie 06 Maj, 2012 chyba wszystko zostało napisane..
Marek, jakbyś przyjechał zamiast jechać 3 ligę to zjadłbyś rękawice z wkur.wienia.
ja zrobiłem 13 kółek z czego kilka chłodzących. 16:00:02 wypie.rdolka z toru.
jedyny plus to ekipa bo naprawdę dawno się tak nie pośmiałem
ogólnie napiszę tyle na podsumowanie, że gdyby ktoś mi zaoferował taką imprezę ZA DARMO w dowolnym terminie to bym powiedział, że to pierdo.lę..
>1000 zł za fajny wieczór przy grilu trochę dużo ale jeb.ać biedę
idę oglądać "czy leci z nami pilot"