To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

PiTT - Sob 05 Maj, 2012

hmm... to nikt nie wiedział jaki jest plan imprezy?
jeśli było coś nie tak jak ustalone to czemu instruktor nie tzw. karnego kootasa po japie?

Marek23 - Sob 05 Maj, 2012

PiTT napisał/a:
jeśli było coś nie tak jak ustalone to czemu instruktor nie tzw. karnego kootasa po japie?

+1

kaziu1985pn - Sob 05 Maj, 2012

a ja sobie gębę spiekłem w oczekiwaniu aż coś zacznie się dziać :D następnym razem muszę zbunkrować się w jakiś krzakach.
budzik - Sob 05 Maj, 2012

Z Wrocka lece do opola - dzien pelen wrazen :jupi:
Anonymous - Sob 05 Maj, 2012

Dobrze że nie pojechałem :rotfl:
rasta - Sob 05 Maj, 2012

PieQt napisał/a:
spacer był jednym z fajniejszych - sory - najfajniejszym wydarzeniem na torze

Qarwa, nawet nie załapałem się na najlepszą część imprezy czyli piątkową integrację :/

pum - Sob 05 Maj, 2012

a coby nie byl to co wyniklo to NIE jest wina Gaydka, tylko obsranego Szwagierczaka. dzieki dla Gaydka i karny kutas dla Szwagierczaka. Chyba widac ze jak 3/4 conajmniej na semislicku to nie przyjechala poogladac toru...
Marek23 - Sob 05 Maj, 2012

budzik napisał/a:
Z Wrocka lece do opola - dzien pelen wrazen :jupi:

Kurna, Ty jeszcze masz trochę do 3city xD

Kenet - Sob 05 Maj, 2012

Jestem trochę zmęczony, ale szczerze mówiąc to czuję wielki niedosyt, bo liczyłem na przynajmniej parę godzin nakurfiania po dużej pętli, a więcej okrążeń zrobiłem po kartingu. Samego toru było ~40 minut, z czego jeździły wszystkie auta na raz w grupach głównie za prowadzącym instruktorem i ani czystego kółka nie dało się zrobić, ani czasu na jakąkolwiek analizę nie było bo punkt 16 zdjęli nas z toru i do widzenia.

Moja grupa i tak miała całkiem spoko, bo pojeździliśmy sporo po kartingu, ale grupy które ćwiczyły slalom do obiadu były kompletnie w d...e.

No nic, mamy nauczkę żeby omijać Szwagierczaka.

Nie mniej i tak wielkie dzięki dla Gaydka bo od strony technicznej wszystko super ogarnięte od początku do końca.

Pozdr

Aaaa, zapomniałbym - stary bilsztajn nie robi roboty na TP.

bob.dsk - Sob 05 Maj, 2012

Najlepszy slalomik na prostej start/meta :wall: :wall: :wall:

Koleś pewnie pomyślał że przyjadą na osiołkach to tniemy koszty :D karetka nie potrzeba, wirażowych też nie bo po co :D
Nic nie ma do tej wstępnej nauki bo można się sporo nauczyć ale wystarczyło by zrobić w 3 grupach 3 sesje po 20 minut i myślę że kazdy by był zadowolony.

Dzięki Gaydek :pom:

Barejka - Sob 05 Maj, 2012

Czesio napisał/a:
Dobrze że nie pojechałem :rotfl:

mogles pojechac i robic za karetke w beczce :D
sam mialem plana sie zapisac, ale moze to i lepiej ze pug sie wysral :rotfl:

PiTT - Sob 05 Maj, 2012

Kamil mi mówił że w życiu takich emocji nie miał jak po dzisiejszym torze...
:rotfl:

dobra, jaja sobie robię... ale fakt faktem, trochę słabo wyszło, szczególnie dla starych wyjadaczy torowych :/

Michał - Sob 05 Maj, 2012

uuu to słabo ...
rasta chyba kjest tak wku.rwio.ny ze pompuje lacze ustami ...

M - Sob 05 Maj, 2012

Ch.uj z tym, robimy następny TD z integracją i zacieramy złe wrażenia dobrymi.

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/59H2skxzQpI?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/59H2skxzQpI?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>

roj - Nie 06 Maj, 2012

chyba wszystko zostało napisane..
Marek, jakbyś przyjechał zamiast jechać 3 ligę to zjadłbyś rękawice z wkur.wienia.
ja zrobiłem 13 kółek z czego kilka chłodzących. 16:00:02 wypie.rdolka z toru.
jedyny plus to ekipa bo naprawdę dawno się tak nie pośmiałem :faja:

ogólnie napiszę tyle na podsumowanie, że gdyby ktoś mi zaoferował taką imprezę ZA DARMO w dowolnym terminie to bym powiedział, że to pierdo.lę..

>1000 zł za fajny wieczór przy grilu trochę dużo ale jeb.ać biedę :jupi:
idę oglądać "czy leci z nami pilot" :faja: