To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Jakarti - Pon 07 Mar, 2011

k-mart napisał/a:
Jakarti napisał/a:
zadania zrecznosciowe jak te krypty przodkow

to akurat najbardziej podobalo mi sie w dwojce :)

jak juz sie ogarnie co i gdzie przeskoczyc to looz. moze to dlatego, ze grałem z 8h, do 4 rano.. moglem byc juz zmęczony.

fydi - Pią 11 Mar, 2011

Po przejściu Mafii 2 (mistrz gra, tylko za krótka) teraz gram w cywilizacje 5. Całkiem przyjemni się gra, grywalność taka jak w III i II. Jest też zarazem najłatwiejszą częścią z wszystkich "civ-ów".

Teraz ściągam demo shoguna 2.

Jakarti - Pią 11 Mar, 2011

fydi napisał/a:
Jest też zarazem najłatwiejszą częścią z wszystkich "civ-ów".

strasznie mnie wnerwialo , ze poziom trudnosci w civ'ach polegal na tym, ze wrog budowal cos szybciej/taniej wiec latwiej. a my caly czas tak samo. AI tutaj raczej nie odgrywało zadnej roli.. szkoda.

kocham wszystkie CIVILIZATIONY :D
musze ogarnac ta 5 czesc :)

fydi - Sob 12 Mar, 2011

Jakarti napisał/a:
strasznie mnie wnerwialo , ze poziom trudnosci w civ'ach polegal na tym, ze wrog budowal cos szybciej/taniej wiec latwiej. a my caly czas tak samo. AI tutaj raczej nie odgrywało zadnej roli.. szkoda

niestety jest nie wiele lepiej. nadal nie potrafi prowadzić wojen :( Tylko teraz wydaje mi się, że nawet z tymi bonusami jest znacznie łatwiej. Minusem jest to, że w grze jest tylko jeden scenariusz. Chyba dwa można dokupić przez steam, ale kosztują sporo a i tak to tylko dwa więcej. Niedopracowana jest też gra w drużynach, trzeba na razie unikać rozgrywki w teamach.

Pograłem w demo Shoguna 2 i muszę powiedzieć, że kompletnie mi nie siadła ta gra. Jeżeli ktoś nie jest wielkim fanem Japonii ( a przecież wiemy, że jaranie się tym to pedalstwo), to lepiej kupić poprzednią część która teraz jest tańsza. i tak właśnie zamierzam uczynić :)

was79 - Pon 14 Mar, 2011

Skończyłem singla COD Black Ops'a - fajne.
Teraz jako mięso armatnie pykam w multi :]

Jakarti - Pon 14 Mar, 2011

fydi napisał/a:
Pograłem w demo Shoguna 2

czesci shogunow bylo od groma chyba , co?
pamietam 1 czesc.. mistrzostwo swiata. duzo pracy trzeba bylo wlozyc w to zeby na najtrudniejszym poziomie wygrywac ale da się :) co np w przypadku CIV jest praktycznie niemozliwe..

iQ - Czw 17 Mar, 2011

Shift 2 zapowiada sie na prawde ciekawie, nie moge sie doczekac premiery :) a w maju Dirt 3 :D

http://speedhunters.com/a...me-nissans.aspx

was79 - Czw 17 Mar, 2011

hehe dobra pierwsza połowa roku się szkuje ;D

btw. podobno czak noris przedszedł sifta 2 na piechote

btw.2 kiedy Ajkju gramy w multi blek opsa

iQ - Czw 17 Mar, 2011

was79, kurcze ostatnio brak czasu, jedynie czasami rano jestem wolny. Pozniej wracam w nocy i w weekendy mnie nie ma :(
Bonczek - Pon 21 Mar, 2011

Kupiłem sobie wczoraj z ciekawości Battlefield`a BC2 i na średnim poziomie zajął mi jakieś ~9h - liczę, że MP będzie ogarnięty bo szkoda mi kupować gry na jeden dzień :]
was79 - Pon 21 Mar, 2011

hie hie fajne są nowe FPS, co jeden to krótszy.
Najlepsze, że standartową śpiewką producentów jest, że dają wypasiony multi. Tylko co z tymi co neta nie mają? wychodzi im trochę droga zabawa - np. MOH - 200 zł za 5 godz grania :]

a tak BTW - kiedy pykamy w COD w sieci? bo jakoś nie umiem na was trafić

anjas - Pon 21 Mar, 2011

was79 napisał/a:

dziś po 20.30?

zefir - Pon 21 Mar, 2011

Bonczek napisał/a:
Kupiłem sobie wczoraj z ciekawości Battlefield`a BC2 i na średnim poziomie zajął mi jakieś ~9h - liczę, że MP będzie ogarnięty bo szkoda mi kupować gry na jeden dzień :]

ja w multi gram od czasu do czasu z pol roku :) ) jak dla mnie najbardziej grywalne multi z obecnych FPS-ow

pP - Pon 21 Mar, 2011

Bonczek napisał/a:
Kupiłem sobie wczoraj z ciekawości Battlefield`a BC2 i na średnim poziomie zajął mi jakieś ~9h

stary..a kiedy spanie, praca, jazda samochodem, jedzenie, sranie i inne przyjemności? jakbym posiedział 9h przed kompem to bym zszedł z tej ziemi ;D

was79 - Pon 21 Mar, 2011

anjas napisał/a:
was79 napisał/a:

dziś po 20.30?

yeah będę się po 20 czaił ;D
no chyba że będzie mi net mulił - pryszczaci siadają do kompów zamiast się uczyć i kurde pograć czasami nie umiem :/