Czyt ktoś z forum wybiera się na Służewiec w weekend? Starty mają zacząć się o 17, więc już dawno po zmroku, może być ciekawie.
Jak spadnie śnieg to wystartuje seicento , a tak to może w sobotę bujne sie pooglądać.Bonczek - Śro 23 Lis, 2011 Wybiera się ktoś 3.12 na Karową? można by się jakoś ładnie razem wybrać roj - Śro 23 Lis, 2011 ja bedem giermku Bonczek - Śro 23 Lis, 2011 Masz bilet na trybune? Bo ja kminiłem, żeby w końcu w tym roku się szarpnąć roj - Śro 23 Lis, 2011 ja to na trybunę na pewno, ostatnie 4 lata byłem za każdym razem na innej ale w tym roku jakoś mniej jest chyba. czeknę na stronie, ale ogólnie ja idę na pewno i na pewno na trybunę.Bonczek - Śro 23 Lis, 2011 Kupujemy miejsca na żółtej? roj - Śro 23 Lis, 2011 zdzwonimy się jutro, czeknę co i jak i coś się wymyśli.
edit:
słabo to wygląda w tym roku, nie ma tej trybuny małej na której byłem w zeszłym roku a była bardzo spoko. zielona jest wysoka i najbardziej tam piździ na vipowej jest masakra z bydłem zwanym vipami. dwa lata temu wpuścili tylu "znajomych", że ludzie z biletami nie mieli miejsc (ale jeszcze nie było numerowanych), rzeź ważniaków, dramat.
na żółtej nie widać chyba wiele oprócz beczki (łaaał, beczka ) zależy jak ustawią telebim.
trzeba wybrać między zieloną a żółtą
nie wiem czemu tylko 3 trybuny w tym roku
edit2: "Trybuna zielona będzie w tym roku trybuną stojącą" o choooooy, tego jeszcze nie grali
no to na żółtą!kosmita - Śro 23 Lis, 2011 Ale na zielonej i lepiej stać Na zielonej najlepiej widać, zwłaszcza jak by znowu były jaja z telebimem, tak jak w zeszłym rokuroj - Śro 23 Lis, 2011
kosmita napisał/a:
Ale na zielonej i lepiej stać Na zielonej najlepiej widać, zwłaszcza jak by znowu były jaja z telebimem, tak jak w zeszłym roku
Hehe, TE-LE-BIM! TE-LE-BIM!
ale pomysł stania na trybunie to imo samobójstwo
prawie wszyscy będą pijani jak zawsze a nawet siedzących przy nie numerowanych miejscach nie mogli ogarnąć :Ikosmita - Śro 23 Lis, 2011 No co Ty, ja za każdym razem jak byłem na barbórce to siedziałem na zielonej i było kulturalnie i niezbyt tłoczno(może przez to zimno). Tak czy siak to jest chyba najlepsza trybuna, bo najwięcej widać.EmerytRs2 - Nie 27 Lis, 2011 teraz zielona jest stojąca.
od 2 lat jezdze tylko na odcinki, a karową oglądam sobie w tv.
pozatym zmienili odcinek względem zeszłego roku, i wypadł żerań elektro, wszedł tor wyścigów konnych służewiec.
AHa w tym roku ma być transmisja z bemowa !! około 45 min relacji.
Wieczorek ma być już na grubo w tym roku około 2 godziny transmisji, ktos w końcu w TVP poszedł po rozum do głowy!!!
imo nie opłaca się w tym roku na karową za ten hajs (zreszta jak zawsze) !! no chyba że lansować się na trybunie
doyebaliiii bo nie ma żadnego info na ich stronie.
możecie przykleić list e zgłoszeń z rally służewiec dziś??roj - Nie 27 Lis, 2011 kuwa, Bonczek, może te 160 ode łba plus potem na jakieś picie to od razu wrzucimy całość na picie i się gdzies wbijemy obejrzeć w tvp? no name - Nie 27 Lis, 2011
roj napisał/a:
i się gdzies wbijemy obejrzeć w tvp?
roj - Nie 27 Lis, 2011 na name, pewnie i tak skoczymy najpierw na karową (choć pomysł wydania tej kasy jest kuszący ) ale jak będziesz ogarniał u siebie transmisję to wyłącz tą szafę grającą tę bo się można zayyyebać jak się ktoś dorwie EmerytRs2 - Nie 27 Lis, 2011 pojechałem dziś na to.
5 runda Testów Techniki Jazdy 2011
Żerań 2 odcinki "Barbórkowe" jechane 3 razy, bez uliczki asfaltowej na wale.
ogólnie fajnie tym bardziej, że w tym roku ich nie będzie.
ale frekwencja średnia, chociaż była to runda finałowa.
na Służewiec nie dojechałem w końcu, wydzwoniłem Keneta i nie jedzie, potem Yareczka on-line, po przestudiowaniu listy wpisowej odpuściłem.
mam nadzieję że nie będę żałował.
kurcze na barbórkę trzeba się hartować !!.
po 3.5 godz. trochę zimo, a temp chyba około 7 stopni ale wiatr.
ale bez herby w sumie, herbę z termosu piję teraz