HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
PiTT - Sob 05 Maj, 2012
rasta napisał/a:
A sama impreza to kpina
ejjj karwa... to jak było??
mam się cieszyć że sprzedałem saxo i nie pojechałem czy nadal żałować?
jak za tą kasę była szkółka jazdy to chyba pójdę i kupię sobie dobrą flachę łychy bo udało mi się zaoszczędzić na torze...
a jak było mega dobrze to i tak muszę kupić żeby zapić żal rasta - Sob 05 Maj, 2012 To kup dwie. Qarwa ja dymałem z Mikołajek, skróciłem sobie o 3 dni mega wypad na łajbę aby zamulić w Poznaniu....PiTT - Sob 05 Maj, 2012 żeby nie było
nie mam nic do szkoły jazdy, bardzo chętnie bym uczestniczył... ale chyba jakbym był świadomy tego na co wydaję kasę a nie otrzymał niespodziankę na miejscu
do tego jak szkoła jazdy to fajniej "cudzym" autem a nie swoim... tak jak są szkolenia np. w prosiakach... mistrz opcja filomatic - Sob 05 Maj, 2012 no dokładnie, o wiele korzystniej wychodzi zwykły track dayspoon - Sob 05 Maj, 2012 Zal dupe sciska...
Gdybym nie stracil jedynie 7 godzin w trasie, 400zl na paliwo i spalonego karku od slonca, tylko zaciagnal tam na lawecie fure w ktora zainwestowalem iles tam $$$ przed wyjazdem, to by ktos konkretny wpi*rdol zebral.
Nikt nie uzgodnil za w czasu, ze Was nie interesuje szkolka niedzielna, tylko upalanie po calej nitce???siema - Sob 05 Maj, 2012 Pitt, zrobiłeś świetny interes sprzedając Saxo.
Moim zdaniem odbiło nam się czkawką zbieranie wszystkich znajomych królika po to, by wyszło te 30 osób. Kropka.budzik - Sob 05 Maj, 2012 Pozdro z pociagu do Opola kubas - Sob 05 Maj, 2012
budzik napisał/a:
Pozdro z pociagu do Opola
To do Opola czy do Wrocka ? 106 - Sob 05 Maj, 2012 jakie czasy?
anjas - Sob 05 Maj, 2012
106 napisał/a:
jakie czasy?
oj ciężkie bob.dsk - Sob 05 Maj, 2012 2.01 najszybsze gdzie na prostej start/meta musialem ostatnie metry zwolnic bo instruktor chaił mnie zatrzymac
nauka nauką fajna coś tam pokazała ale jak zaczeliśmy smigac cały tor to nagle zrobiło się tak ciasno że pomiarowych w całości zrobiłem aż 3
zdecydowanie TPTD.PieQt - Sob 05 Maj, 2012 dzięki Gaydek, że zorganizowałeś. Niestety mamy nauczkę, że w Poznaniu nie liczy się klient - normalnie żenada.
Szwagierczak bał się puścić nas na tor, masakra jakaś. ja jechałem po naukę i myślałem, że będę na ryj padał po całym dniu. Było inaczej.
jestem już w domu, nie najeździłem się niestety, pomiaru nie zrobiłem - bo myślałem, że za chwilę będę miał okazję
i mistrz, za 15 minut do 16 pojechałem na Orlen, bo wacha zaczęła znikać - słyszę w krótkofalówce - będąc z Alexem na Orlenie - że należy oddawać krótkofalówki i zbierać się w "hotelu". Punkt 16 koniec.PieQt - Sob 05 Maj, 2012
Gaydek napisał/a:
Zapoznanie z torem mistrz, trzech debeściaków dotarło prawie do końca
spacer był jednym z fajniejszych - sory - najfajniejszym wydarzeniem na torzeM - Sob 05 Maj, 2012 Gaydek super ogarnął wszystko od A do Z, tylko instruktor jakis totalnie z dupy, całą drogę gadalismy o tym z Piequtem i nie mogliśmy zrozumieć tak dziwnie przeprowadzonej imprezy.PieQt - Sob 05 Maj, 2012 zapomniałem jeszcze - super było poznać osobiście i piwo wypić w piątek - mistrz impreza
Szwagierczak dynamicznie podchodził do programu imprezy - zmieniło mu się, jak zobaczył sliki i samochody, które nie były "osiołkami"