to akurat najbardziej podobalo mi sie w dwojce KarQ - Nie 06 Mar, 2011 Ping pong + move - 10 min gry i zakwasy na 3 dni
Początkowo lipton, ale jak pograłem dziś 2h to uznałem, że można popykać.iQ - Nie 06 Mar, 2011 Pogralem dzisiaj chwile w black ops w necie, niezle ze mnie mieso armatnie was79 - Nie 06 Mar, 2011 haha IQ, ja wczoraj pyknąłem z godzinę i wiesz co mam dokładnie to samo nawet pod koniec próbowałem się podpiąć do gry z Tobą.
Rezultat: chyba ze 3 trafienia i 20 zgonów.
Dlatego na razie staram się przejść singla.iQ - Nie 06 Mar, 2011 Moznaby sie umowic na ktorys wieczor zeby troche pograc, team death match jest niezly was79 - Nie 06 Mar, 2011 No mogiemy się ustawić i pograć. Chociaż lepiej przed grą nie patrzeć na statystyki Anjasa iQ - Nie 06 Mar, 2011 was79, jeszcze tego nie robilem ale nastepnym razem rzuce okiem KarQ - Nie 06 Mar, 2011 iQ, was79 i chyba Bizą odnalazłem Was w zaproszeniach PS3, ale nie mogłem dodać boście nie insign iQ - Nie 06 Mar, 2011 KarQ, wyslalem ci zaproszenie jak byl turniej GT5 KarQ - Nie 06 Mar, 2011 Sorry stary, brak czasu bizon - Nie 06 Mar, 2011
KarQ napisał/a:
boście nie insign
ze nie mamy insigni ? anjas - Nie 06 Mar, 2011
iQ napisał/a:
Moznaby sie umowic na ktorys wieczor zeby troche pograc, team death match jest niezly
ja baaardzooo chętnie
jak serwery nie są obciążone to można nieźle ponapinać. Ale czasem niestety są lagi i ja wychodzę, to nie na moje nerwy KarQ - Nie 06 Mar, 2011
anjas napisał/a:
ja wychodzę, to nie na moje nerwy
Ewidentnie masz parcie na wynik
Spinacz
Jak się podszkolę w pingla to można założyć jakąś ligę HH-czową.anjas - Nie 06 Mar, 2011
KarQ napisał/a:
Ewidentnie masz parcie na wynik
Spinacz
hehe, leje na wynik. Ale jak kilka razy zastrzeli Cię ktoś kogo nawet nie zdąrzyłeś zobaczyć to można się wkurzyć KarQ - Nie 06 Mar, 2011 Ja dziś tak miałem jak gość podkręcał w pingla a ja nie mogłem podebrać spod siatki