To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

PiTT - Śro 28 Mar, 2012

Maciusiowy napisał/a:
VAG rules :]

designersko średnio, ale jakościowo/wytrzymałościowo mistrz!

no własnie z tą trwałością materiałów to średnio :)
pamiętam jak w golfie wytarły mi się uchwyty w drzwiach i musiałem oflokować :)
bmw chyba ma bardziej trwałe materiały

kamil - Śro 28 Mar, 2012

Pitt, ale Volvo to premium :) to zobowiązuje. Zdziwiłbym się gdyby było inaczej.

Wracając do tematu: osobiście wybrałbym Citroena C5. Ten mi się najbardziej podoba :)

PiTT - Śro 28 Mar, 2012

kamil napisał/a:

Wracając do tematu: osobiście wybrałbym Citroena C5. Ten mi się najbardziej podoba :)

prawda, bardzo ładne auto
w środku też jest miło i przestronnie
w sumie nie testowałem jeszcze żadnego nowego francuza... :D

Maciusiowy - Śro 28 Mar, 2012

PiTT napisał/a:
pamiętam jak w golfie wytarły mi się uchwyty w drzwiach i musiałem oflokować

uchwyty są nadal lipne...ale na przykład decha, tam gdzie na podszybiu w focusie jest tani plastik imitujący ten na reszcie deski, w golfie jest taki sam miętki jak wszędzie...dodatkowo patenty np. z dodatkowym podszyciem pasa (żeby klamra nie stukała o słupek), intuicyjne navi, podświetlenie przycisków, które zmienia się po ich wciśnięciu (aktywacji danej funkcji) i wiele wiele innych udowadnia, że ktoś naprawdę myślał, przy projektowaniu tego samochodu - może nie są to jakieś rozwiązania przełomowe, ale ciężko było by coś poprawić, o!

kamil - Śro 28 Mar, 2012

a warto, warto :) Ja jechałem 1.6HDI niestety z całej tej trójki to najbardziej mulasty motor. Za ciężki samochód do tego silnika, ale 2.0 HDI 140 KM już pewnie daje rade, ale podstawili taki, więc nie było wyjścia.
Bart - Śro 28 Mar, 2012

hh.org :rotfl:
antoś - Śro 28 Mar, 2012

W skodzie sobie założysz RNSa, a w Toyocie to tylko nawigacja pod szybę. ;)

Miałem okazję jeździć Avensisem przed liftem i wnętrze to totalny dramat. Przełączniki jak z połowy lat 90, najbardziej mnie rozbawił włącznik hamulca ręcznego - gdzieś tam pod kierownicą.

Kolega miał Passata, ukradli mu, kupił Avensisa i był bardzo zawiedziony.

bizon - Śro 28 Mar, 2012

PiTT napisał/a:
ja nie mam zamiaru nikogo przekonywać, ale zerknijcie sobie tylko na same zegary

wypas, nie ma co

Obrazek

a tu chyba jednak trochę lepiej?

Obrazek

jeździłem chwilę roomsterem i na serio jest to całkiem przyjemne autko, więc totalnie nie rozumiem niechęci do skody i jaranie się "wątpliwą" niezawodnością japońców... niestety te czas się skończyły i wszystkie fury jebio się podobnie... więc trzeba wybrać sobie tylko osoczenie w którym chcemy spędzić czas za kółkiem ;)

odnoszac sie do tych zdjec, to toyce brakuje jedynie lampek choinkowych zwisajacych z sufitu :D
skoda moze i smutna, ale za to spojna estetycznie.

Bonczek - Śro 28 Mar, 2012

Bez kitu - ostatnio prawie codziennie jeżdżę nowymi corollami/avensisami i poprzednimi avensisami - wnętrza są okropne w tych wozach. Aczkolwiek jeżeli chodzi o Passaty to jak dla mnie przedostatni też miał wnętrze z dupy.
pit - Czw 29 Mar, 2012

Toyota zawsze miała shit środek i vw w sumie też ale przynajmniej materiały lepsze.
Zresztą który japończyk ma fajne wnętrze? no lexus może.

Gaydek - Czw 29 Mar, 2012

pit napisał/a:
Toyota zawsze miała shit środek i vw w sumie też ale przynajmniej materiały lepsze.
Zresztą który japończyk ma fajne wnętrze? no lexus może.

No chyba też nie.

was79 - Czw 29 Mar, 2012

honda legend?
Michał - Czw 29 Mar, 2012

heheh
piotrek :) juz nawet nie chce mi sie ci odpisywać. Zwracam uwagę na to o czym ci na FB pisałem, czyli twój wywód na pół strony.
Niech kazdy pozostanie przy swoim zdaniu. Jakbyśmy wszyscy jedzili tymi samymi furami to troche było by nudno.
ps. jedziłem nudnym paskiem i dyskotekową mazdą 3, więc wiem co to dizajn szmato :D

Marek23 - Czw 29 Mar, 2012

Dobra, będzie Octa 2.0 tdi 110 Ambition z ksenem i pakietem sportowym :rotfl:
Mam nadzieję,że jesienią przyjdzie temat na treningówkę :]

zefir - Czw 29 Mar, 2012

Marek23 napisał/a:
Dobra, będzie Octa 2.0 tdi 110 Ambition z ksenem i pakietem sportowym :rotfl:
Mam nadzieję,że jesienią przyjdzie temat na treningówkę :]

z tym pakietem to sa adidasy w schowku do biegania czy rakieta do tenisa? ;D