bizon - Nie 30 Wrz, 2012 kierwa, zaraz jakis retusz tla pierdolne Barejka - Pon 01 Paź, 2012 dzisiaj pije to
lecz jagiello miodowe lepsze bylo, musze w koncu tego ciechana sprobowac EmerytRs2 - Pon 01 Paź, 2012 Ulubione piwo Macierewicza
ps. Barierka pomalowana w zły człowiek no name - Pon 01 Paź, 2012
Barejka napisał/a:
musze w koncu tego ciechana sprobowac
To rusz dupsko do sklepu i kup fydi - Pon 01 Paź, 2012
Barejka napisał/a:
dzisiaj pije to
lecz jagiello miodowe lepsze bylo, musze w koncu tego ciechana sprobowac Obrazek
Czy Barierka jest amelinowa? To jak to pomalowałeś?Barejka - Wto 02 Paź, 2012 Bylem w 3 sporych sklepach i nigdzie nie ma ciechana miodowego nawet w KAŁlandzie w zabce kieys widzialem, wiec trzeba sporbowac. Dzisiaj testuje Gniewosza polecanego przez Cartoona, butelka malutka 330ml dobrze lezy w dloni smakuje calkiem niezle Barejka - Wto 02 Paź, 2012 godzina troche po 18 a ja juz smakuje kolejnego,
piwo na dzisiejszy wieczor to Piwo Żywe
termin waznosci do 05.10.2012 czyli trochu krotkawy, ale piwo smakowite
no name - Wto 02 Paź, 2012 Gdzie piana ?was79 - Wto 02 Paź, 2012 U nas ciechan w sieciówkach to tylko Leclerc (czy jak to tam się pisze)Bonczek - Wto 02 Paź, 2012 Barej ostatnio widzę codziennie walisz browce? Barejka - Wto 02 Paź, 2012 bogacz yebany pije piwo pije co wieczor, ale ostatnio wzielo mnie na probowanie innych piw niz lomza/perla eksportEmerytRs2 - Wto 02 Paź, 2012 Wiadome
Pierwej HH.org, później AA.org Barejka - Wto 02 Paź, 2012 Dzisiajszy wieczor koncze na lomzy miodowej, wrecz bym powiedzial ze smakuje bardzo bardzo podobnie do jagiello miodowego, jeszcze dla porownania jutro sprawdze ciechana
a szafce czeka juz kilka kolejnych rodzajow piw ale te miodowe najbardziej mi podchodza
Barejka - Śro 03 Paź, 2012 dwa razy to samo napisalemBarejka - Śro 03 Paź, 2012 dzisiaj na mym biurku kroluje ciechan miodowy tak wyglada jakby ktos jeszcze nie wiedzial
spoedziewalem sie hiper super duper piwka miodowego, ale troche sie zawiodlem bo smakuje bardzo podobni jak nie identycznie jak perla miodowa ktora wczoraj probowalem, z tym ze perle mam w kilku sklepach i chyba troche taniej. Ciechan miodowy 3.99, ale kto bogatemu zabroni w kazdym badz razie piwko na plus i polecam