Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
rasta - Czw 26 Maj, 2011 Marcela w tym zasługa.Anonymous - Czw 26 Maj, 2011
rasta napisał/a:
Marcela w tym zasługa.
działaj działaj i nie pierdol CHRZANEK - Czw 26 Maj, 2011
Bart napisał/a:
Rasta zdradził mi jeden z sekretów Fast-Wheels - opony pompują specjalną mieszanką gazów, to receptura przejęta od mistrzów motorsportu z Wielkiej Brytanii. Całego składu nie podam z wiadomych przyczyn, ale najważniejsze składniki to:odór.
Podobno próżnia lepsza od odoru.M - Pią 27 Maj, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Bart napisał/a:
Rasta zdradził mi jeden z sekretów Fast-Wheels - opony pompują specjalną mieszanką gazów, to receptura przejęta od mistrzów motorsportu z Wielkiej Brytanii. Całego składu nie podam z wiadomych przyczyn, ale najważniejsze składniki to:odór.
Podobno próżnia lepsza od odoru.
Ale tylko próżnia ujemna, bo inaczej zassie oponę.Jakarti - Nie 29 Maj, 2011
Cytat:
Jakarti flotę Raście ogarnałeś
nie, nie ogarnalem. nic takiego nie napisalem.Maciusiowy - Pon 30 Maj, 2011
M napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Bart napisał/a:
Podobno próżnia lepsza od odoru.
Ale tylko próżnia ujemna, bo inaczej zassie oponę.
barany rasta - Sob 04 Cze, 2011 Właśnie popełniliśmy Hattrick Już 3 raz z rzędu samochód, w którym flokowaliśmy deskę rozdzielczą ląduje na okładce magazynu GT Tym razem padło na grubego Nissana Pawła Treli, którego chyba przedstawiać nie muszę.
iQ - Sob 04 Cze, 2011 Wreszcie do ludzi jest podobny nissan Treli, wczesniej wygladal troche jak frankenstein ictus - Sob 04 Cze, 2011 bo on nie ma wygladac... on ma zap.ierdalac rasta - Sob 04 Cze, 2011 Powiedz to sponsorowi CHRZANEK - Sob 04 Cze, 2011 Inny sponsor - inne wymagania.iQ - Sob 04 Cze, 2011 Sponsor jest ten sam co wczesniej Bonczek - Nie 05 Cze, 2011 Już nie wygląda tak ładnie po sobocie pum - Nie 05 Cze, 2011 w sensie zrobiliście mu szybką wymianę kółek i napompowaliście próżniom? anjas - Pon 06 Cze, 2011 Rasta, mam dla Was propozycję kampanii: