widac ze zbliza sie rajd bo Marek23 coraz bardziej agresywny
Kurna, Bad-i robisz mi presję. Ja jadę na dojechanie, nie bedzie agresji.
Kiedy evo będzie do sprzedania?Anonymous - Czw 05 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Marcel napisał/a:
EVO VI które zakupiliśmy jest Limited podobno 1/130 szt ..... jakieś pomysły?!
Z tego co mi wiadomo jedynym "limited" Evo6 był Makinen, ale nienumerowanym. Było jeszcze jakieś evo6 Extreme, ale to już było poza fabryką
co ma oznaczać poza fabryką? Pan kazio tjunował ?
qbus napisał/a:
Cytat:
liczymy na to jako MBcars
czyli nie ma offtopu... good choice Marcel ;]
"współpraca" miała być już wcześniej ale Marek wybrał autobus a teraz liczmy na TOP10
Marek23 napisał/a:
Kiedy evo będzie do sprzedania?
zapewne za ok. 1-2 tyg., w sobotę ma być na placu, we środe testy Anonymous - Czw 05 Maj, 2011 i właśnie godz.temu dowiedzieliśmy sie, że EVO ma no. 001/130 Marek23 - Czw 05 Maj, 2011
Marcel napisał/a:
"współpraca" miała być już wcześniej ale Marek wybrał autobus a teraz liczmy na TOP10
Panowie, ja bym o tej historii mógł napisać książkę. 6 miesięcy bez prawka.
Marcel napisał/a:
zapewne za ok. 1-2 tyg., w sobotę ma być na placu, we środe testy
Wpadne w czwartek, bo w środę wieczorem w stolycy dopiero.kosmita - Czw 05 Maj, 2011 Pewnie te 1/130 to jakieś edizione limitata na dany rynek, tak jak w u nas były numerowane IX GT400 (10 sztuk). Czyli w sumie żaden biały kruk.EmerytRs2 - Czw 05 Maj, 2011 kozak się szykuje
wstępnie rezerwuję martin.h - Czw 05 Maj, 2011
Marcel napisał/a:
martin.h napisał/a:
Marcel napisał/a:
Z tego co mi wiadomo jedynym "limited" Evo6 był Makinen, ale nienumerowanym. Było jeszcze jakieś evo6 Extreme, ale to już było poza fabryką
co ma oznaczać poza fabryką? Pan kazio tjunował ?
Jakiś firma to robiła, ale nie pamiętam już jaka, w każdym bądź razie nie fabryka
Prześlij VIN to sprawdzimy co to za wersja.Yarko - Czw 05 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Jakiś firma to robiła, ale nie pamiętam już jaka, w każdym bądź razie nie fabryka
to Evo jest takie LIMITED, że nawet na aukcji nie wiedzieli co wpisać i było chyba EVO VIII iQ - Pią 06 Maj, 2011 Wszytkie evo 6 extreme, rsx i wszystkie inne limitowane byly z kierownica z prawej Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 itr 911, ziom jutro zobaczymy lepiej wpadnij do nas żeby pogadać