Nie tym razem nie zgłębiałem tej tematyki, ale na chłopski rozum. Brałbym 6pkt Schrota i Hansa, jeśli ma być bezpiecznie.
Nie bardzo rozumiem Badi Twoją rozkminę.
Wracając do sedna, system AMS w 6pkt też ma sens bo nie obciążasz krocza. w 4pkt niebezpieczne jest to że rozchodzą się kręgi podczas czołówki. Czyli korpus zostaje na miejscu a nogi odjeżdżają.Bad-i - Czw 13 Sty, 2011
GeKo napisał/a:
Nie bardzo rozumiem Badi Twoją rozkminę.
Wracając do sedna, system AMS w 6pkt też ma sens
Ja sie tylko upewniam czy wszystko dobrze rozumiem, na razie nie kupuje ale chce miec jasnosc.
Widzisz, wedlug autora 6pkt nie powinny miec AMS przy HANSieGeKo - Czw 13 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
Widzisz, wedlug autora 6pkt nie powinny miec AMS przy HANSie
tak wiem i też nei wiem czemu, mnie chodzi o to że nie mając Hansa to AMS przy 6pkt to dobra opcja.Bad-i - Pią 14 Sty, 2011
GeKo napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Widzisz, wedlug autora 6pkt nie powinny miec AMS przy HANSie
tak wiem i też nei wiem czemu, mnie chodzi o to że nie mając Hansa to AMS przy 6pkt to dobra opcja.
Grzesiu ale ja bym tak samo o tym myslal, dlatego wrzucilem fragment artykulu gdzie taka opcja jest odradzana matt - Pią 14 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
Wyrabianie R1 i degradowanie jej do R2 tak samo chyba powoduje ze musisz od nowa zdobywac punkty do R1 (ale tutaj nie jestem pewien)
wracając do tematu licencji, rozmawiałem z p. AndrzejemSz i punkty raz zdobyte do r1 w rd-3l nie przepadają Kuner - Pią 14 Sty, 2011
matt napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Wyrabianie R1 i degradowanie jej do R2 tak samo chyba powoduje ze musisz od nowa zdobywac punkty do R1 (ale tutaj nie jestem pewien)
wracając do tematu licencji, rozmawiałem z p. AndrzejemSz i punkty raz zdobyte do r1 w rd-3l nie przepadają
Dokładnie, tylko jeszcze nie ma regulaminu rd3l na 2011 i pada pytanie czy się to nie zmieni matt - Pią 14 Sty, 2011
Kuner napisał/a:
pada pytanie czy się to nie zmieni
w rozmowie w ogóle nie padła taka sugestia, że cokolwiek w tej kwestii ma się zmienić więc raczej spałbym spokojnie, zwłaszcza, że pytałem pod kątem tego sezonu Bad-i - Pon 17 Sty, 2011 Taka smutna wiadomosc, w warszawie wiekszosc go znala. Niestety ale zmarl dr. Karbowicz, straszna strata dla stolecznego motorsportuKuner - Pon 17 Sty, 2011 wow, w szoku jestem.. .jak byłem u niego na badaniu w wakacyjnym czasie to taki w sile wieku cżłowiek... Mick - Wto 18 Sty, 2011
Kuner napisał/a:
wow, w szoku jestem.. .jak byłem u niego na badaniu w wakacyjnym czasie to taki w sile wieku cżłowiek...
Wtedy nawet razem byliśmy na tych badaniach.
Szkoda go, sympatyczny starszy Pan, ale cóż... każdego z nas to czeka.CHRZANEK - Wto 18 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
aka smutna wiadomosc, w warszawie wiekszosc go znala. Niestety ale zmarl dr. Karbowicz, straszna strata dla stolecznego motorsportu
O kurcze...
Bardzo smutna wiadomość...
Pana Doktora znałem od poczatku mojej przygody z poważnym motorsportem ponad 10lat...
Barwna postać światka okołorajdowego Bad-i - Wto 01 Lut, 2011 wracajac do tematyki RPP - ladnie nam ragulamin pozwolil zaszalec.
W klasie A6 beda juz C2R2 Maxy Jacek - Wto 01 Lut, 2011 no BADI widzę że lecisz już grubo Bad-i - Wto 01 Lut, 2011
Jacek napisał/a:
no BADI widzę że lecisz już grubo
ja tylko stwierdzam fakty zwiazane z RPP i jego regulaminem. Mnie niestety na taka rajdowke nie stac Jacek - Wto 01 Lut, 2011 ups, juz myślałem